Triceps

Fick bli ett kort träningspass på morgonen innan jobbet, jäkla va skönt de är att träna på morgonen :) då har man heeeela kvällen fri att inte göra nå alls :) idag stod triceps på träningsschemat. Tror dock jag måste göra lite ändringar i min träning, byta om så jag tränar vissa muskler tillsammans med andra osv.. 
Så från och med måndag börjar jag att köra om på nytt fast träna andra muskelgrupper ihop än av ja gör nu! 

Nu är de sen vilodag fre och lör, sen är de gym på sön :) ååh va glad jag är att jag äntligen tagit tag i och fixat ett gymkort och att andre dessutom också börjat träna där me mig är ju ännu bättre, då slipper jag träna själv och jag har ngn som kan hjälpa ifall man behöver hjälp med ngt :)) 

Nu ska jag gå och fortsätta jobba :) 



.

Denna månadens mål är att försöka vara mer ekonomisk.. Eller rättaresagt snåla... Eftersom att jag blev illa tvungen att lägga mer pengar än vad jag förväntat mig på bilen så blir det att snåla denna månad, hur nu de ska gå.. Är ju så jäkla kul att shoppa och slösa pengar ;) men de är fasiken bara bita ihop och se till att inte handla ;) 

detta ska bli intressant :) 




.

Hade behövt städa här hemma, men orkar fasiken inte... Tror jag ska bädda ner mig under täcket och se en film istället :) 

Kanske orkar rensa garderoben iallafall :) kanske. :P 

...

Och idag var de sämsta träningspasset någonsin, halvdant, höll på svimma och mådde illa... Så blev ett kort, men svettigt gympass idag, ben och mage.. Hoppas de går bättre att träna i morgon :) idag är min lediga dag, tänkte ta och se om de finns nå kul på stan och så ut till Eriksson center och se om de har nå fina träningskläder :) 

Sen kanske man orkar med att städa här hemma också :) 

:D

Träningspasset på morgonen börjar ta ut sin rätt och de innebär ju att jag kommer ha ännu mer träningsvärk i morgon och ännu ännu ännu mer i övermorgon :P haha... Men ska de vara så ska de vara ordentligt, och de ska kännas att man tränat :) haha... 

Nu sitter jag i allafall framför tvn, har precis sköljt ur färg från håret, kände att de var dags att kleta i färg då utväxten började bli allt för lång.. Haha.. Jag som skulle hålla mig från färgburken :P 


Och i morgon ska jag ringa och boka tid för att fixa Kamremmen på min bil, känns väl inte sådär jätte kul, men jag måste ju ha bil. Och lagar jag inte den jag har lär jag snart bli billös, så nu jäklar ska pinky renoveras ;)

:/

Som sagt, blir fattiga månader framöver, hämtat bilen från verkstaden och tydligen måste kammremmen också bytas :S tur jag har en snäll storebrorsa och svåger som ställer upp och vill hjälpa <3 


:)

Igår blev de axlar+bröst pass, och jag kommer mest troligt inte kunna röra dessa muskler på nga dagar.. Haha.. Men de ska kännas ;) 


Och snart ska jag iväg med röda blixten till verkstaden, de ska fixa remmen åt mig :) sen är de bara nya stötdämpare och ny skyltbelysning som behöver fixas så kan vi sen besikta den :) 

De kommer bli fattiga månader här framöver, hälften av familjen fyller år feb-mars och sen ha råd med att fixa bilen också :)
Men nog vetja de löser sig :) 

Nej, nu iväg med bilen, sen och träna rygg+biceps innan de är dags för jobb kl 12 :)

:)

Hoppade över axlar och bröstpasset igår för att jag var så förbannat trött och hade tänkt gå och träna de idag istället, men eftersom de är sjuka minusgrader ute så tror jag att jag struntar i de och hoppas på varmare väder i morgon istället :) 

Idag ska de lagas mat här på per högströmsgatan, fylla frysen med
Mat :) ser framemot att varken behöva Fundera eller laga mat på en vecka :)


Triceps

Idag fick de bli ett triceps pass på gymmet :) är så jäkla skönt att ha börjat träna :) och än så länge har jag inte slöat ihop och ska försöka köra gärnet med träningen nu :) och de går riktigt bra :) 

I morgon är de bröst+axlar som väntar :D men först nga timmars jobb :)) 

Sen är de ledig helg :D återstår att se vad helgen har att erbjuda. Vi tänkte hinna göra storkok med mat och slänga i frysen så de finns de dagar man är slö :) sen blir de nog att hitta på nå tillsammans med Peter & Johanna :) 

Nu ska jag se klart nybyggarna, sen är de dags att sova :)

Gaaaaaaaaaaah

Idag är en sån här dag då man bara stör sig och är irriterad på allt och alla.. Och till råga på allt fick jag reda på att jag kanske måste med min bil på lagning.. Eller bör få lagat den.. De har börja tjuta när man gasar, stötdämparna håller på komma upp genom kofferten, oljan måste bytas... Hojjj... Jag tror fasiken jag ska vara utan bil :P  Tur jag har en storebror som är proffs på sånt där, synd bara att han bor en jävla massa mil bort, orkar fasiken inte hålla på slänga massa jäkla pengar på skroten där.. 


Men just nu går inte Andres bil att köra, så måste ju få lagat min skrothög... Ååååh... Fan va less jag blir! Aja, bara hålla hårt i lönerna fram över så den blir fixad :) 

Nu ska jag fortsätta steka blodpudding, sen tror jag fasiken jag ska fara å träna å göra av me lite energi! 

Vilodag

Får bli vilodag idag tror jag, i allafall från morgonträningen :) så då får vi då se ifall de blir träning ikväll eller om de får vänta till i morgon :) hade ju tänkt ta "sovmorgon" idag, men nej.. Såklart vaknar jag av att andre upptäcker att han försovit sig.. Haha... 

:)

Skönt med både prommis till gymmet och ben+mag träning! Gick lite väl fort att gå dit på morgonen så var där prick 7, men de gick ju bra.. Och helt ensam
På gymet :D vägen hem gick inte så jäkla fort däremot då mina ben är som spagetti efter träningen :) men nu är jag hemma i värmen och ska hoppa in i duschen och sen käka frukost framför tvn innan jag ska iväg och jobba :) 



Mage+ben

Dags att stiga upp och göra sig iordning för ett mage+benpass på gymmet!! Hade varit skönt att få sova ut lite idag, men ska de bli någon förändring på kroppen min så är de fasiken bara pallra sig iväg och träna. Sen blir de prommis till jobbet även idag :) denna vecka blir en jäkla motionsvecka :D 

Nu ska jag hoppa i träningskläderna :)

:D

Börjat morgonen med en promenad till gymmet på ca 15 - 20 minuter åså en timmes biceps och ryggpass på de. Och de är nog precis de här min kropp behöver :) 

Så hädan efter blir de tidiga mornar och träning som gäller innan jobbet :) hårdträningen är igång :) 

Och snart blir de prommis till jobbet, och tror faktiskt att jag ska gå hem efter jobbet också :) 



Biceps & rygg

Idag blir de att traska iväg till gymmet innan jobbet för ett rygg och bicepspass... Jäkla va de känns bra att vara igång å träna igen :) sen en promenad till jobbet!! Blir mycket promenad i veckan då Andre måste ha min bil till jobbet!  Men de är bara bra :) då får jag ordentligt med motion :D 

Nu ska jag slänga i mig lite yoghurt innan träningen. Sen klä på mig och traska iväg... Tack och lov så är de inte nå -30 grader idag.. :D och förhoppningsvis slipper vi dom hela denna vecka :) 

:)

Var sugen på att åka iväg till gymet och köra ett konditionspass, men de får bli av i morgon istället.. Är ju så sjukt kallt, och bilen tjurar ihop till och från så orkade inte gå i kylan, så stannade hemma och håller på laga en jäkla go
Middag.. Hoppas jag i allafall! Kyckling i ugnspåse i ugnen smaksatt med kyckling marinad, vitlök och citron, åså ris och currysås till de... De luktar gott i allafall :) 



(;

Första träningspasset tillsammans med Johanna.... Och ja... De var sjukt tungt och jag kommer ha enorm träningsvärk på söndag., men de gör mig inget, för jag ääääälskar de :D

Imorgon smäller de :D

I morgon börjar jag mitt mer nyttiga liv på riktigt, för i morgon ska jag fixa gymkort :D är så jäkla taggad för att börja träna, taggad att förändra min kropp så man kan känna sig stolt då
Man ser sig i spegeln! Taggad att ändra matvanor! Nu är jag ju inte överviktig även fast de kanske låter så :P men visst väger jag kanske nga kilo mer än va jag brukar, men jag vill kunna stå framför spegeln och känna mig nöjd med min kropp, bli mer vältränad.. Och de ska jag börja jobba på från å med i morgon..  Då är de fasiken strikta regler som gäller med mat och träning.. I allafall tills jag nått min målvikt! 


Ååh är sjukt taggad :D och kosta vad de kosta vill, men jag ska fan träna stenhårt nu :) 



:)

Sådär dammråttorna är borta och de börjar se ut som ett hem igen! Lite snabbstädning bara :) får ta en ordentligare städning nästa gång :) nu är jag slut, ska lägga mig och se en film och vänta på att vi ska iväg och äta.




.

Försöker hitta ork att städa, men de går segt... Riktigt segt :/ är inte alls i form, känner mig trött största delen av min vakna tid, sover hur mycket som helst, somnade redan 20.30 tiden igår och sovit till 8 tiden. Tror de är förkylning på g :/ men tänkte ta och plocka till här hemma i allafall så man orkar vara här... För karln verkar ha fastnat i tvspelsvärlden, så ska de bli gjort NU är de lika jag gör de själv! Annars kan man få vänta... Funderar ibland på om jag ska kasta ut de där jävla playstationet!! 

Nu plocka och försöka orka dammsuga :)

.

Från å med idag börjar mitt "nyttigare" liv, dra ner på socker och kolhydrater, inte sluta helt, men dra ner på de... Och börja röra på mig, sen ska jag fixa träningskort i morgon :) så nu jävlar ska fläsket bort :) 

:)

Var för första gången på alldeles för lång tid sen och klippte mig igår och kommer nog inte gå och klippa mig på ett ganska så bra tag igen.. Jag som är så jäkla nojjig över Mitt hår.. Så var tvungen ta fram saxen själv och klippa till de lite.. Inge kul! 

Men nu kan jag ha nersläppt både lugg å längder utan att känna mig obekväm :)

Har dessutom fått mitt simkort till nya telefonen nu :D som jag väntat :) så äntligen har jag fått börja använda den nya :D 



Nu ska jag ta och packa väskan, för i morgon efter jobbet sticker vi till Ökx :))