Aug. 29, 2013

Hunnit med jobb, fixat de sista inför resan, klippt helena, packa klart och myst framför tvn med svärföräldrarna och A med ett glas vin :) och nu är Väskan nästan färdig packad, lite små grejer att packa ner bara :) fatta att de är redan i morgon som vi åker :D helt uuuuunderbart :D och har än så länge ingen resfeber, men de kommer väl i morgon då vi går på planet;)

...och de här med att packa med sig lagom är verkligen inte min grej :P väskan väger 15kg. Haha.. Men får nog gå igenom den en sväng till och se om jag kan packa bort något :)


Nu ska jag och A snart gå och ta en bastu, sen ska vi nog bara bädda ner oss och mysa till en film eller så :) och jag lär väl som vanligt somna så fort jag bäddat ner mig under täcket ;)


Aug. 23, 2013

Äntligen hittade jag mig en resväska, och på erbjudande dessutom :) 450kr och skulle egentligen ha kostat över 800kr ;) så då är de bara sätta igång å packa då så fort jag kommer mig till Överkalix :D

Och de ska ju bli intressant å se hur många gånger jag kommer få packa om den för att få plats med allt ;) tur den går att göra ytterligare lite större än vad den är ;)


Aug. 23, 2013

På fredag åker viiiii :D

Kom på att jag kanske hade behövt en lagom stor resväska tills vi ska fara. Har fått låna en hård jätte stor, tung och smått otymplig resväska. Men hade nog kanske varit bäst om jag hade haft en lagom stor, lätt och smidig väska ist. Och de lär ju garanterat behövas en egen resväska till senare tillfällen. För lär ju inte vara enda gången jag åker utomlands nu :)

Så idag har jag letat resväskor hela dagen. Varit på i stort sätt alla affärer i Gve och de enda som hade var dollar store och coop. Dollars hade en hård för 800kr, men de kändes lite väl dyrt för att vara dollar store. Så tror nog att jag måste på coop och kika igen. Men självklart skulle dom komma på kampanj på måndag, och jag åker ju hem till Ökx redan i morgon... Och är egentligen endast måndag jag hinner med att packa..


Så får nog bli en liten tripp ut till Malmheden igen :) eller så får jag helt enkelt släpa med mig den tunga, stora lånade resväskan till Cypern...


Aug. 21, 2013

Fatta att vi snart sticker till Cypern :) 9 dagar kvar :D men först ska man kanske sätta igång med att packa resväskan och fixa pengar ;) och om jag känner mig själv rätt så lär de inte bli någon enkel match å packa väskan med tanke på att jag har en tendens att packa med alldeles för mycket onödigt. Så ska bli spännande å se hur mkt min resväska kommer väga innan de är klart.. Men ska bli så underbart
Skönt, skönt att äntligen få
Komma sig utomlands och bara lämna allt för en stund :)


Aug. 14, 2013


Aug. 03, 2013


Aug. 03, 2013

Nu ska jag plugga i musik i öronen och sen bege mig ut på en lång promenad i
De fina vädret :)


Aug. 02, 2013