Lördag


Fredag igår, jobbade förmiddag och sen gasa jag hem till nybyn för att rensa bland alla mina flyttlådor.. Fanns ju en hel del att slänga. varför lär man sig aldrig att bara slänga all skit istället för att spara de och packa ner de i lådor? Men nu har jag endast 2 lådor med grejer som är nerpackade och sen är de bara lite saker som jag packat upp i hebbret. Och kan säkert rensa bort ännu mer skrot ;) sen efter att ha rensat lådor i ngn timme så bar de av mot
Moster Lisse för inredningsparty, Zelected by houze, som moster Lilli höll i :)  Så himla mycket fina grejer, synd att man inte har råd att köpa allt man vill ha :) men lite grejer fick jag köpt i allafall :) och idag bär de av till kalix för dop för mitt kusinbarn Odin. Men först ska jag ta mig upp ur sängen, gå ner för backen och klippa faster och Tommy, sen ska jag nog åka in till bränna och gå och kika på marknaden en sväng, köpa mig ett par nya sköna mjukisbyxor och eventuellt ett par skor :) 

Nej dags att försöka ta sig upp ur sängen och göra sig redo för dagen.. 


De här kommer att komma i ett paket hem till mig :) zelected by houze






:)

Blev visst ändrade planer, Danne och barnen kommer upp till Ökx istället, så blir dop i Kalix istället på lördag, och sen en massa bus med förhoppningsvis alla mina älskade syskon barn hemma l nybyn  <3  saknar dom som tusan <3 

Så de blir nog en bra helg, sen blir de att ta med sig Lisse i bilen till Kalix på
Dopet, så de ska bli kul att få umgås med min kära moster en stund också :) 

A har åkt iväg på jobbet alldels nyss, så Nu ska jag försöka orka göra lite engelska, sen blir de nog en lång dusch,  och sen krypa under täcket å se en film :) 

Och i morgon åker jag hem igen :( känns trist, trivs ju så himla bra här uppe :) men jag kommer tillbaka snart igen :) 

.

Fick en lugn jobbvecka denna vecka.. Kanske lika bra då min förkylning aldrig riktigt ger sig av.. Men har fullt upp hela veckan, så en lugn vecka blir de ändä inte :) har åkt uppåt idag efter jobbet, måste ju passa på då jag är ledig :) åker med bussen hem på onsdag, jobbar tors+fre, hinna mysa med Enya på torsdag, sen på fre efter jobbet ska jag på nå "inrednings-party" hos en av mina mostrar, som en av Mina andra mostrar anordnar, och på lördag blir de att gasa neråt till Luleå för att mysa med Eddie och Lava och åka hem söndag därifrån :) Och där emellan hade jag tänkt hinna rensa bort lite av allt skrot som är i tusen olika flyttlådor i nybyn :) 

Frågan är bara hur tusan jag ska hinna med allt :) men de får bli ett senare bekymmer.. 

Nu ska jag krypa ner under slå igång en film :) 

Kanelbullar och iskall mjölk

Har väl inte hänt jätte mycket sen sist jag skrev, har varit iväg en vecka till Cypern- ayia napa och haft de hur bra som helst. Har haft sinnessjukt roligt och riktigt skönt med sol och värme. Men man var ju inte precis utvilad efter den semestern, men de var de värt :) och jag vill redan tillbaka.,. 

sen har jag även börjat läsa engelska B på distans (eller flex som de så fint heter nu för tiden) eller har första riktiga träffen nu på måndag, har dock inte fått mina böcker jag beställt.. Och sjukt dyra var dom. Men måste ju ha böcker om jag ska kunna plugga. 

Annars rullar livet på i vanlig ordning, jobbar, sover, äter!  Men har turen att få vara ledig idag och i morgon :) så har åkt upp till Gällivare.

Fick bli en morgonpromenad i de soliga och fina höstvädret på morgon, hur skönt som helst. Sen har vi mest Legat och degat, sen fick jag för mig att jag skulle baka kanelbullar, så jag gasa ut till
Malmheden för att handla ingredienser då A åkte till jobbet.. Trodde detta skulle bli en bra dag, tills jag hoppar ur bilen på Ica och kommer på att jag låst in nycklarna i bilen och reservnyckeln hemma i Överkalix. Hatar när de tjorvar för mig med bilar... Så jag ringer A med gråten inte alls långt bort och frågar vad fan jag ska göra, och är så förbannad på mig själv och frustrerad att de alltid ska hända mig sånna här grejer. Ringer vidare till pappa och frågar vad jag ska göra.. Till slut får jag tag i ett nr, så de kommer en gubbe och får upp min bil på 2 minuter, och 600kr fattigare blev jag... Hade ju garanterat bättre saker att lägga dom pengarna i, tillexempel bensin eller snus.. Men, får se de från den ljusa sidan, jag behövde inte krossa någon ruta :) och jag kanske har lärt mig nå av detta? :) tror jag ska hålla mig undan från bilar. Haha... 

Nu ska jag slå igång en film och äta nybakt bulla och iskall mjölk :)