-

Full rulle på jobbet idag, vilket resulterat i en enormt trött frida! märks att sommaren närmat sig! Folk hittar ut och behöver göra sig fina i håret inför sommaren! Full rulle även i morgon, är så himla kul då de är mycke att göra på jobbet, så länge man inte behöver stressa ihjäl sig!

Nu snart kommer André och hämtar upp mig med ny bilen han köpt sig idag sen ska vi iväg och äta på Max och efter de hade jag tänkt försöka få han att komma å handla med mig :) så har jag gjort bort de också, sen är de bara att städa kvar på min "att göra-lista". Men de får nog bli i morgon kväll! :)

Sen ska jag krypa ner i badkaret och smeta på en ansiktsmask :)





-

Alltså sleep talk, vilken rolig app! Spelar in när man pratar i sömnen (vilket jag gör väldigt ofta), och man håller ju på dö av skratt när man sitter å lyssnar på hur man svamlar på i sömnen! Haha!

Nu ska jag fortsätta jobba, sen hem och kanske orka med en springtur :)


-

Snacka om att sommaren äntligen har kommit, underbart! Mindre underbart att veta att jag kommer jobba i stort sätt hela sommaren och knappt få se solen! är som att sitta i en grotta! Haha!

Bara de kommer in mer personal snart så kan man ju iaf få se solen 30 minuter om dagen :)

Har faktiskt hunnit vara ut på lunchen idag, sjukt skönt var de! Ska alltid gå ut på lunchen då jag kan :)

Sitter iallafall på bussen hem mot Överkalix idag, har äntligen (efter att ha jobbat nästan 1 vecka i streck) fått ta helg :) så då blir de att vara i Överkalix ända till på onsdag morgon :) U N D E R B A R T !!! Och de bästa av allt, jag får äntligen pussa på min älskade A!!

Och steka ska jag göra, och dom har lovat strålande sol och super varmt i morgon! Så nu jäklar ska jag sola allt jag inte kommer kunna sola i sommar :) på onsdag när jag kommer tillbaka på jobbet ska jag vara sjukt brun :)



Nu ska jag Sova en sväng! :)


-

Efter en sjukt hetsig dag på jobbet dressar jag om till träningsbyxor och beger mig ut på en springtur, rensar tankarna lite!


-

I morgon är jag inne på jobbdag 11 av 12! Börjar kännas i både kropp och knopp! Varit helt vimsig i huvudet på jobbet idag! Men snart, snart, snaaaart får jag nga dagars ledighet! Vilket är väldigt behövligt!

Åker upp till Överkalix och är tillbaka i Luleå onsdag morgon, ska bara njuta av att få vara ledig! Mysa med André i massor och sitta ute i solen OM de blir bra väder :)

Nu ska jag försöka sova lite så jag kanske inte är lika vimsig i huvudet i morgon :)


-

Varit och Fyndat mig ett par jeans på lunchen, fick presentkort på Gina när jag fyllde år och jag är i stort behov av jeans då jag för tillfället bara har jeans som är svarta! Så ett par jeans fick följa med mig, och vill ni veta nå roligt?

Jag har gått ner ngn storlek på byxor!! Känns heeelt underbart, och såhär i efterhand började jag fundera om jag till och med kanske hade kunnat ha en storlek mindre på byxorna? Så typiskt mig att inte orka testa så ordentligt! Jaja, får väl gå och byta i morgon annars!

Nu ska jag fortsätta jobba, skulle ju egentligen ha varit ledig idag, men tänkte att va tusan jag kan lika gärna fortsätta på mina flera arbetsdagar i rad och ta lång helg i stället :) så hinner jag mysa med A i veckan också :)


.

1 timmes springtur blev de idag, trodde jag absolut inte att jag skulle orka efter en fullspäckad arbetsdag! Sprungit tills jag fick blodsmak i munnen! Och de var så jäääävla skönt! Och äntligen känns de som att jag kanske har hittat mig ett par träningsskor som jag inte får ont i benhinnorna av :) HOPPAS! Men än känner jag inte av något i benhinnorna!


Nu jäklar blir de att börja springa, ska försöka orka mig iväg varje dag :)

Älskar känslan efter att man varit på en springtur, är så jävla underbart!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, äta nå middag och sen ska jag slänga mig på soffan :)


-

Jobbdag 8 av 12, sen får jag lång helg :) lika bra att jobba gärnet, har ju inte så mkt bättre för mig på veckorna :) så på lör efter jobbet bär de av till ökx och blir där till på onsdag morgon :) och andre kommer hem på mån :) huuuur jag längtar!

Nu sätta igång å jobba igen, och sen efter jobbet ska jag bege mig ut på en springtur i mina nya springskor :)

Och nu jäklar ska fläsket bort, nu blir de hårdträning, och sen blir de ev att inhandla gymkort när lönen kommer också!


-

Sitter ute i solen och steker i väntan på att få börja åka mot jobbet! Helt underbart väder! Nästa sommar ska jag fan se till att få semester!!

Härligt att de faktiskt börjar kännas som att sommaren är påväg, även fast jag inte kommer hinna vara ute i solen eller se solen speciellt mycke i sommar då jag jobbar hela sommaren! Ett litet fönster där på jobbet skulle inte vara fel så man i allafall får se solen :)


-

Har inhandlat mig nya springskor nu, så nu jävlar ska jag börja springa på riktigt! Nu ska konditionen bli på topp och fläsket ska bort!

Har jobbat i vanlig ordning idag, smått långtråkig dag då jag jobbat ensam! Men i morgon är jag inte ensam, tack och lov! Dagarna går så himla mycke snabbare då man har någon att surra bort tiden med :)

Efter jobbet idag bar de av på storheden tillsammans med mamma, Lisse och Rahil, en snabbis på granngården, sen en sväng på stadium outlet för att inhandla skor! Och sen gärnet till kallax för att vinka av Rahil som åkt tillbaka till stockholm! Kul att få träffa henne en sväng :) tillbaka till storheden för att handla lite mat, (mamma tycker jag borde bli bättre på äta middag, så nu har jag lagat en jävla massa mat) och mat på korvgubben :) sen lite kaffe på Tuna innan dom åkte tillbaka till Överkalix!

Och nu ligger jag på soffan på Tuna, ska gå och ta en snabb dusch, sen ska jag nog krypa ner under täcket och sova :)

I morgon väntas jobb igen, 8e dagen i rad! Så bäst att sova så man orkar jobba, fullbokat hela dagen :)

Slänger upp en bild på mina nya fina skor :) och på mina underbart fina syskonbarn <3


.

Igår kom Andre till luleå, himla mysigt :) Åkte till björkskatan direkt efter jag slutat, beställde hem lite mat, såg lite film och bara passa på att mysa! Och idag åkte han tyvärr tillbaka till överkalix igen, själv var jag tvungen stanna kvar eftersom jag jobbar även i morgon :/ Så nu ser jag han först om en vecka :/ Hatar verkligen att han ska jobba i gve och jag här. Gillar de inte alls. :/
Vill inte bo såhär långt bort ifrån André!
Annars då, har jobbat idag och haft helt fullbokat :) Och i morgon blir de också jobb! Då är jag inne på jobbdag av 5 av 8! skönt när lönen kommer!
Nu ska jag bläddra runt och se om de är nå bra på tv och ligga här tills de blir dags att gå och sova :)

-

Huvudet håller på sprängas och näsan är totalt igen stockad med snor!! Att vara förkyld kan nog vara bland de jobbigaste jag vet!

Jävla skit! Har verkligen inte tid att vara sjuk!!

Nu ska jag krypa ner under täcket framför tvn!


-

Nu har jag också skaffat instagram, heter fridaacaroline!

Jobbat 12-16 idag, inte varje dag de händer! Sjukt skönt! Och nu ligger jag i soffan på Tuna, ska försöka orka mig upp härifrån och äta nå mat och hänga tvätt, samt orka mig till tvättstugan och boka tvättid, sen ska jag ligga på soffan resten av kvällen! I morgon jobb 10-18, sen kommer förhoppningsvis andre till Luleå :) och stannar till lördag :)

Sen får vi väl se om jag jobbar på sön eller va jag gör, om inte så blir de nog ökx på lör efter jobbet! :)

Nej, dags att dra sig upp ur soffan om jag ska få någonting gjort!


--

Börjat bli förkyld, täppt i näsan, yrsel och ett jävla lock för öronen hela tiden! Har verkligen inte tid å bli sjuk nu!!

Har legat å sett big brother nyss och blir bara mer å mer irriterad på den där jävla marcello för varje avsnitt! alltså vafan, kasta ut han!! Vilken idiot han är!!


Nu ska jag bläddra runt på tvn och se om de finns nå bra å kika på tills jag ska gå och lägga mig och sova :)


-

Ledig idag, och eftersom att de inte ser ut som om solen ska kika fram nå idag så tänkte jag städa lite här på Tuna!

Sen tror jag faktiskt att jag ska ta en prommis till candy corner och köpa mig lite karra :)

I morgon blir de jobb 10-18, sen sticker jag hem till Överkalix :) och blir där tills på tisdag morgon :) tänkte passa på att mysa med mosters Lill hjärta <3 och städa till ute i garaget så vi får plats med flyttlådorna där så Simme ryms att sova ngnstans då han kommer hem :) sen måste jag ju självklart åka och mysa med Angelica och Gonts hundvalp som dom ska hämta :)

Sen ska jag självklart mysa gärnet med A då han kmr från gve på söndag :) längtar :)

Nej nu ska jag sätta igång och städa!


-

Är helt slut i huvudet, ska snöra på en tvättmaskin sen tror jag faktiskt att jag ska bada badkar en stund!

Hade först planer på en liten springtur, men är helt slut i benen efter dagens arbetsdag, så får nog skippa de! Får springa gärnet med Jessica i morgon istället :)

Sen ska jag försöka orka dammtorka lite här, sen ska jag bara ligga på soffan och ta de lugnt resten av kvällen!


-

Dags att krypa ner under täcket och sova då så man orkar jobba i morgon :)

Sen är jag ledig på tors, så då ska jag sova ut, sen ska jag och Jessica ut och springa, eller som Jessica skulle ha sagt "luffsa"! Kanske man åker och kikar på springskor också? :)

Tur jag fått presentkort av A till att köpa springskor, för jag behöver de verkligen! För de jag har nu är verkligen INTE de bästa för mina benhinnor!

Nu ska här börjas springa på riktigt, måste röra på fläsket, kanske gå ner nga kilo? Skulle inte skada! Är grymt sugen på att träna styrke också, men eftersom jag knappt kmr vilja vara inomhus å träna under sommaren och jag kmr jobba mesta delen av sommaren så känns de onödigt att ta tag i gymkort nu?


Nej, borsta tänderna och sova var de ja..


-

Varit ut på en liten springtur!!  till Konsum, handlat och en liten power Walk tillbaka :)
Usch vilken förskräckligt dålig kondition jag har, men nu ska jag verkligen försöka komma igång med träningen igen!
Tror de blir att köpa gymkort när lönen kommer, sen sätta igång och springa några gånger/vecka!
Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag lägga mig och se big brother :)

-

Har slängt igång en tvättmaskin för ett tag sen och sitter nu ute på balkongen och steker! Helt sjukt skönt! Känns som sommar när man sitter i solen och de är helt vindstilla!

Måste ju passa på att få lite färg de dagar man är ledig :) för kommer inte hinna vara ute mkt i sommar då jag kommer jobba största delen av sommaren! Visst skulle de vara skönt med en helt ledig sommar, men jag behöver verkligen pengarna! Och har faktiskt börjar vänja mig vid tanken att jobba i sommar! Hinner ju steka i solen de dagar jag är ledig :)

Sen ska vi ju iväg på bruce Springsteen så då får jag också vara ledig ngn dag!

Åh vad jag längtar till sommarn :)

Nu ska jag hänga tvätten i maskinen, sen ska jag nog göra mig redo för att åka in till stan och fixa min norrbottensring :)