.

Vissa dagar vill man bara gräva ner sig under täcket och bara skita i alla måsten... Den här veckan har varit en sån vecka... Less på vissa saker, vissa människor... Som sagt ibland vill man bara ligga kvar under täcket och skita i allt, bara för 1 dag eller 2. Eller typ hoppa på bästa första plan till utlandet för lite semester från allt... Usch känner mig riktigt spyless På endel grejer just nu! Och ibland önskar man att man hade lite mer skinn på näsan, tyvärr fick jag inte ärva den egenskapen av min mor, men en liten bråkdel av hennes humör och skinn på näsan hade ju inte skadat! 

Dock har jag blivit bättre på säga ifrån mot för va jag varit tidigare. Men ännu bättre kan jag bli! 

Nej usch, var bara tvungen att få skriva av mig lite... Nu ska jag hoppa i duschen och sen krypa ner under täcket... Hoppas på en morgondag med bättre humör och mindre irritation! 

Godnatt! 

.

Nu ska jag slå igång lite musik, sen ska jag sätta igång att städa och plocka fram julpyntet :D mys :) A åkte precis iväg på jobbet, så tänkte fördriva lite ensamtid med att fixa i läggan :) längtar tills vi får börja fixa med gardiner osv i huset också :) men förhoppningsvis i helgen :D tänkte att vi skulle ta oss en tur till Luleå och inhandla lite mer golv då jag visst hade beräknat fel, sen lite lampor osv :D yeeeey' återstår ju att se ifall A är så sugen. Annars får jag väl åka iväg själv :) 

.

A gnäller jämt att jag har massa bh-ar och kläder hängande framme överallt (svårt att inte ha de då man bor 2 stycken i en etta? ) och jag bryr mig inte så hårt, vafan alla har väl sett kläder förut? 

så han kom på den briljanta idéen att smycka ut våran lägenhet med sina strumpor i protest till att jag har mina kläder hängande framme,  dom hänger för de mesta dessutom bakom en dörr så man ser dom inte ens om man nu inte stänger dörren. så tänkte att jag hänger upp lite extra av hans kläder.. Om de är va han vill :P så för tillfället hänger endel av Andres kläder runt om i lägenheten! Haha... 

Han ska alltid överdriva ;) men jag älskar han ändå <3



.

Sitter på lunch och försöker fördriva tid, är så tråkigt att ha lunch ensammen :) 

Fullt upp på jobbet fortfarande, varor står på hög, massor att fixa :) sådär som de brukar vara innan julen! Men de är kul, Dock så måste jag lära mig att sluta stressa :) men de är fasiken inte enkelt då man är en stressig människa inombords! 

Men får ju snart vara lite långledig :) ledig helg i helgen, så åker ner till Ökx och tänkte hinna fixa i huset :) sen har jag tagit ledigt så jag är ledig ända till onsdag kl 9.00 :D 

Och de känns som att min kropp behöver lite ledigt, även om vi nu har massor att fixa i huset :) men de är ju bara terapi för själen :) 

Ska bli så jäkla kul då de blir klart på nedervåningen :D sen får nästa projekt bli övervåningen :) och till sommarn utsidan, så ja vi lär ju ha att göra :) men som sagt, de är ju de som är kul :) 

Ska bli kul att se hur många ggr jag och A kommer hinna bli oense om hur vi vill ha :) haha... Nej kanske man skulle gå ut och jobba igen då :) ingen ide sitta här å glo :)

.

Märks att julen är på ingående, massor att göra på jobbet! De är kul, men kan lätt bli lite av en stress... 

Är så mycket man vill hinna med mellan 10-18 på jobbet, men så mycket som man inte hinner med. Blir lite av en stress att vilja hinna göra så mycket men de går i snigelfart.. Sen får man nästan ångest över att man inte hunnit göra nästan något under hela dagen... Pallar står på hög, katalogvaror ska märkas upp, ut med grejer från lagren, upp med nya grejer... Måste lära mig att stressa ner! Jorden går ju inte under om varorna inte kommer ut NU, eller att julkatalogvarorna inte märks upp igen.. Men jag vill ha ordning och reda på jobbet och de är sån jag är... 

Har haft sån jävla hjärtklappning idag, är länge sen sist jag hade de.. Skulle gissa att de är pga stress (?) måste lära mig att sluta stressa... 

I morgon ska jag försöka orka mig iväg till jobbet till senast 8 och göra lite nytta.. Så kanske man kan sova gott i morgon :) sen ska jag försöka stressa ner och bara vila på söndag :) 



:D

Så jäkla mysigt att ha fått huset nu :D har börjat riva lite väggar och städat skåp och toaletter, sjukt äckligt att städa efter andras skit, men nu är de värsta bort gjort, med hjälp av mammsen som kom och ryckte in då jag höll på spy då jag tog toaletten nere... Haha... Tack för hjälpen mammsen <3 

Nästa steg blir att slå igen en vägg, byta golv och tak, öppna upp en dörr från sovrummet nere :) ja vi lär nog ha att göra ett tag :) me. De är ju de som är mysigt att få fixa till sitt egna :) 

Var ju något sugen på ringa chefen i söndags och säga att jag tar en veckas eller två veckors semester ;) men de får bli senare :) 

Förhoppningsvis har vi klart vardagsrumsdelen till jul också :) hoppas :) 


Nu ska jag hoppa i duschen, Sen ska jag se runt efter lite fin inredning till huset :D