:)

Ingen träning för mig i morse då gymkortet vägrade fungera :( så var bara vända hem.. :( jag som var så jäkla taggad, men då fick de bli att plocka till hemma ist och hann även prata FaceTime med Enya och Linnea ❤

Så de var inte fy skam de heller, sen har jag hunnit vara och köpa mig ett par trekkingbyxor från NorthBend på Eriksson center, handla lite lunch åså en sväng på dollar store :) så får de bli träning ikv med Johanna och kanske andre ist :D 



Utgång

Blev utgång med Hanna och nga kompisar till henne igår, hade sjukt kul :) men idag mår man som man förtjänar, efter några timmars sömn, en dusch och massa onyttigheter såsom läsk, chips, glass och billys panpizza mår man nu mer som en människa :) 

Skönt att inte göra något alls idag, mest
Legat i sängen och sett tv hela dagen :) men de händer ju inte allt för ofta att man bara ligger å myser en hel dag så de var inte fyskam :)

Nu ska jag gå och ta en dusch igen och kleta i lite inpackning och sånna grejer, sen mysa ner mig under täcket igen :D

Huvudvärk å matkoma

Ligger i sängen med världens matkoma och en jävla huvudvärk för att jag slarvat med glasögonen idag.. Jävligt klantigt att glömma dom då jag vet att jag får huvudvärk då jag ej har dom på mig på en hel dag! Och för slö för att vända om och hämta dom.. Haha...

Nu ska jag snart traska ner mot tvättstugan och hämta den sista tvätten, sen tror jag nog att de får bli en lång, varm dusch och sen krypa ner under täcket! 



:)

Tappat bort mitt 32gb usbminne som innehöll massvis med bilder :( vet inte om jag tappat det eller bara tagit bort de från nyckelbandet och bara lagt de på ett förbannat bra ställe :/ 

Less tjej!!! Hoppas att de kmr fram och att de inte ramlat av utomhus!! 

Har i allafall roat mig med att fixa klart min lampa som inte blev så jävla bra.. Haha.. Sen har jag även hunnit knåpa ihop nya gardiner till köket :) lite nya ljuslyktor och annat smått å gott så är köket vår och sommar fint :) 

Och nu ska de gå åt de rosa hållet! Har fått stränga order av karln att vi absolut inte ska ha rosa gardiner så då får jag väl inreda med rosa istället då :) med hjälp av ljus och andra fina grejer :) haha..

Nu ska jag hoppa i duschen och sen bädda ner mig under täcket, för i morgon är de tidig uppstigning igen och så iväg och träna innan jobbet :)

Godnatt! 




:)

Full rulle hela dagen, hunnit klippa en jävla massa, fika och våfflor hos mormor å morfar, hälsat på hos Jessica å Peo och fikat ännu mer, hunnit umgås med Helena Angelica å Josse åså till Emil å Maya en sväng och hälsa på och nu ska jag lägga mig framför tvn å se en film :) 

I morgon blir de tidig uppstigning igen, till klx älv å umgås med Linnea Erik å enya åså sen tillbaka till gve och andre ❤



:)

Axeln börjar kännas lite bättre, men var nog bra att jag vilade från träningen dig :) 

Skönt med fredag idag och ännu en ledig helg :) haft fullt upp på jobbet idag och jag älskar de :D 

Har påbörjat projekt bygga om hyllor på jobbet och de känns i huvudet kan jag säga, mkt tänka och fundera ;) men de är så jäkla kul :)

Nu ska jag hoppa i duschen, kanske kleta på en ansiktsmask, lite färgbomb åså packa väskan för i morgon sticker jag till Ökx :) 

Nu hoppa i duschen :)

:/

Eftersom att ena axeln jävlas me mig så är de väl bara ta vilodag från gymmet i morgon och över helgen, jag som skulle köra ett av mina favoritpass i morgon, dvs axlar :( jäkla skit också, kanske egentligen inte ens borde klippa familjen i helgen heller, då man står upp me armarna rätt mkt och de tar på axlarna,  men va gör man inte för familjen? 

I morgon får de nog bli en sovmorgon istället för gym då... Och så hoppas vi på att jag kan köra igång stenhårt igen på måndag :)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova :) 

:)

Har fått nå jävla skit i min axel :/ vet inte om de var från när jag gjorde illa mig i den på gymmet eller om ja har fått nån jävla inflammation eller nå i den? 

Inge bra alls, och de resulterade i att jag inte kunde köra fullt ut på gymmet idag heller. Jävla skit! Och jag som ska träna axlar i morgon! 

Jaja, bara hoppas på att de går över till i morgon då.. 

Träningen börjar iallafall visa resultat, har dels börjat öka endel i styrka, och sen börjar de ju synas lite på vissa kroppsdelar, bara att gå ner några kilon så syns de ännu mer :D 

Så jäkla skönt att se resultat :) dock väldigt små, men alltid ett resultat :) 

Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg och jobba :)


Tatuering...

Just nu är de bara funderingar på tatueringar som snurrar runt i min skalle, en massa idéer, men kanske är bäst att börja med de man haft som plan längst :) ååååh jag vill tatuera mig NU! :) 

Nu ska jag iaf mysa med A innan han åker iväg och jobbar, sen fortsätta fantisera om tatueringar :) 

:)

Usch va trött, hunnit sova typ en timme nu på kvällen, och håll fan ändå på somna sittandes! Haha.. Nu ska jag hoppa i duschen, och sen ska jag krypa ner under täcket och sova för kvällen :) 

I morgon väntas träning och sen jobb :) 

Godnatt!

:)

Igår blev de en 3 rätters sjukt god mat och ett glas vin på glada kocken med andre Peter och Johanna :) sen hem till oss för att spela lite spel och ngn cider :) mycket trevligt :) och idag kommer Andres familj hit, blir nog att de på marknaden just åså fika :) så tänkte hoppa i duschen och sen blir de att inhandla så jag kan göra en kladdkaka åt Jessica som inte kan äta pavlovatårtan andre gjort :)

Nu ska jag hoppa i duschen å sen gå på Konsum och handla :)

:D

Jäkla va träningen gått bra denna vecka :) har försökt att öka lite i vikt och man blir alltid lika förvånad över att man faktiskt orka de vikterna då man är lite feg me å öka. Men bra gick de i allafall och träningsvärk har jag haft och kommer nog få också ;)

Så jäkla skönt att ha Kommi igång me träningen, ser dock inte så snabba resultat, men nu är de hårdkörning, inte ens fika ska jag äta nu under ett par veckor för att se om de ger mer resultat! Ska bli bättre på gå till och från jobbet också och bränna lite fett, så fokus på träningen denna månad är bränna fett och öka i styrka :) 


Nu ska jag snart börja jobba :) sen blir de Hem och käka lunch då ja glömde lunchen hemma :) 

:)

Hunnit vara å slösa pengar på dollar store i Boden på morgonen och sen tänkte jag hinna ta Storheden och hitta en present åt andre och slösa lite pengar på träningskläder å en kaffepress :D 

Nu vänta till Lava vila klart sen ska jag försöka få med gänget ut på Storheden :)

.

Nej nu kastar jag in handduken för idag och kryper ner under täcket, i morgon antar jag att de blir tidig uppstigning och bus med barnen tills vi somnar stående :) 

Godnatt!

:)

Från och med måndag ska jag skärpa mig med maten, REJÄLT!!! Har ju kommit igång bra med träningen nu, men måste nog
Ändra lite matvanor! Dvs sluta äta fika på jobbet, mindre portioner med mat osv.. för fläsket ska bort!! Så då är de stenhårt!! Ska försöka hålla mig en måndad i allafall, mer om de går ;) och så hoppas vi
På att detta ska ge lite resultat :D 


Sitter för tillfället på tåget ner mot Luleå och familjen Andersson <3 ska vara där till söndag :) MYYYS! Och gissar att de är ngn som kmr bli glad i morgon då dom vaknar och ser att faster har kommit :D med massa paket åt födelsedagsbarnet också ;) hehe.. Ja kanske lite överdrivet med paket som vanligt, men de förtjänar dom <3 och de är ju så kul att köpa presenter<3 

Och under helgen ska jag även försöka hitta ngn till present åt andre tänkte jag :) frågan är bara va tusan jag ska hitta på för nå :) 

<3

Vilken Karl jag har <3 maten färdig lagad i kylen då jag kom hem och paketet med kläder som vi väntat på hade han fixat hem <3 

Fan va jag älskar honom <3 

Nu ska jag hoppa i duschen, packa och fixa smoothie tills A kommer från jobbet :) sen bara mysa gärnet me honom <3 för i morgon efter jobbet sticker jag till Luleå för att mysa med Barnen <3 Eddie fyller år nästa helg så får bli att åka dit redan nu i helgen <3 

Och nästa helg fyller Andre år också <3 

Nej, hopp i duschen åså fixa klart allt inför i morgon :)

:)

I morgon efter jobbet hoppar jag på tåget ner mot LULEÅ och 2 av mina älskade syskonbarn <3 ska bli så himla mysigt att hinna vara me dom en hel helg :) 

Längtar :D

Nu ska jag fortsätta jobba :D

:)

Hela dagen på jobbet har jag tillbringat i LEGO hyllan.. Packat upp en massa varor :) Och försökt få plats med allt ;) haha.. Men jäkla va kul de är att få göra om i hyllorna.. Och jäkla va jag
Älskar mitt jobb :) 

Nu ska jag hoppa i duschen åså vänta tills A kommer hem från jobbet <3


.

Rygg och biceps på gymmet på
Morgonen :) skönt var de å träna :) och nu väntas jobb 12-18 :) 

I morgon vilodag åså köra Tors och fre på gymmet sen tar jag vilodag lör och sön å åker ner till Luleå för att fira Eddie i förskott :) mys att få va me fasters ungar en hel helg <3

Nu ska jag gå å arbeta :D

Slösöndag!

Idag har de varit en riktig slöar dag, legat i sängen mest hela dagen och ätit godis och bara myst med A som kom från Ökx på morgonen <3 

Har ätit alldeles för mkt onyttigt i helgen, men nu är de färdig ätit me sötsaker ett tag framöver! För nu jäklar ska jag rasa i vikt! :) ordentligt med mat, minska på socker, och försöka köra lite mer kondition :) 

Nu försöka hitta på nå att äta, sen ska vi nog bara fortsätta ligga i sängen å slöa å mysa :)

.

Usch vad jag ogillar att vara hemma
Själv, visst kan de vara skönt en dag att bara få se va man vill på tv ocv bara göra de man känner för.. Men efter 2 dagar börjar man bli rätt rastlös och uttråkad.. Men i morgon kmr äntligen hjärtat hem <3 nu ska jag se melodifestivalen i brist på annat och sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda.. :)

:)

Varit på gymmet och kört axlar å mage, sjukt mycket folk var de så kunde ju såklart inte köra alla övningar :/ så fick bli lite kondition också :) skönt att svettas lite :D nu ska jag hoppa i duschen åså ringa FaceTime till Enya <3

.

Idag väntas jobb 9-15, sen iväg och träna :) sen hoppas jag på att A kommer hem redan ikv <3 skulle vara mys :) åså försöka orka röja bort all disk här hemma :) haha... Nu ska jag inta frukost och fortsätta göra mig färdig för jobb :D