Mitt år <3

En liten sammanfattning av mitt år:

Året har varit både bra och ett jävligt dåligt.. 

Flyttade till Gve i slutet av förra året, så hann bo i Gve tillsammans med A, och jobbade på världens roligaste ställa med världens bästa chef och arbetskollegor, 



flyttade tyvärr hem till Ökx där i typ maj, började jobba på OKQ8 i Ökx, hade sjukt kul även på de jobbet. Bilade ner till Karlstad till Simon pch Jasmine och var där över midsommar, tillsammans med mamma å pappa, shoppade tills till och med Jasmine och jag blev less att gå på stan (ja, vi gillar att shoppa)






Hängde mycket i poolen på mina lediga timmar, bland annat tillsammans med Enya, Linnea, Maya, Josse, Alma, Angelica å Jessica.



Hade sjukt många galna, roliga och sjuka utekvällar tillsammans med Josse, Angelica å Helena. Och hann med att göra en massa roligt ihop <3 





Blev tillsammans med min älskade Andre igen, efter allt dåligt som varit! Och vi kände oss hel igen <3 bland de bästa med detta år <3 bodde hos Andres föräldrar i typ 6 månader <3 






For utomlands för första gången i mitt liv till Cypern - Aiya napa, hade sinnessjukt kul även där. Utgång nästan varje dag, sola, bada och hade de helt jävla underbart. Träffade lite nya människor :)  och jag kommer definitivt åka utomlands massvis med fler gånger :) 













Jobbade lite till på ok, sa upp mig , flyttade till Gve igen och fick tillbaka mitt gamla jobb. Och jag trivs fortfarande lika bra där. Har aldrig trivats så bra på ett jobb som på expo :) 

Hann vara på lite dop, först Odin (mitt kusinbarn), sen på Alissas (Andres brorsbarn) 



Firade julen i Ökx som vanligt hos mormor å morfar, dock utan Andre <3 då han jobbade eftermiddag hela julen :/ men de blev en lugn jul för min del, var hemma hos mamma å pappa, såg filmer från då vi var små, åt gott, spelade julklappsspelet osv :) helt ok jul, bara att jag gärna hade velat fira den tillsammans med A <3 







Men nyår ska jag helt klart fira tillsammans med min älskade Andre <3 

De var mitt år! Som sagt, de har varit både bra och förbannat dåligt! 

Och tack alla inblandade för ett förbannat roligt år <3




:)

Idag är min plan att bara vara hemma, helst ligga under täcket hela dagen, promenad, se film, ansiktsmask, färgbomb, färga brynen, måla naglar, boka tvättid, städa skåp?.. Eller bara ligga framför tvn och bara ta de lugnt :) 

.

Iväg å fixa ett nanosimkort till telefonen, sen iväg på jysk å dollar å se om ja hittar nå fint å köpa till lägenheten :) sen ska jag sätta igång å städa här hemma :) 

:D

Ligger i sängen med världens matkoma.. Käkat tacos med cornfärs, sjukt gott :) mycke bättre än med köttfärs :) måste dock lära mig att äta mer långsamt.. Sen jag började dricka msm (som bl.a sätter igång ämnesomsättningen) kan jag inte alls äta lika mycke mat som tidigare, men de känner jag ju först då jag ätit färdigt. Så ja, jag måste lära mig att äta mer långsamt.. Haha, för de är fan inge skönt me matkoma ;P 

Så nu ska jag bara ligga i sängen och glo tv och hoppas matkoman går över snart ;) 

I morgon ledig igen, så blir stan direkt dom öppnar å fixa ett nanosim till min nya telefon så jag kan börja använda den :) yeeey! För de hade då inte hunni komma hem till mamma å pappa (har inte orkat adressändra än) så hoppas de går, annars tar jag fan ett nytt abonnemang till telefonen! Haha.. Nej, nu ska jag fortsätta glo tv :) 



:)

Har åkt hem till Gve och Andre idag, efter en mysig och lugn julhelg i nybyn :) min tanke var att ta mig iväg tidigt, men den planen sprack ganska snabbt då karln som plogar våran byaväg inte sköter sin uppgift, trots bidrag och allt va de är. Så gick inte att ta sig fram med bilen. Men tillslut ringde pappa till en Karl i byn så jag tog mig ut, och tur var ju de.. Har fått köra mellan 60-70km/h hela vägen till Gve, storvägen upp mot Gve var helt fruktansvärd, inte skrapad, modd och jävligt halkigt! Så snabbt gick de inte, men jag tog mig fram hel:) 

Hann med att mysa lite med andre innan han skulle iväg på jobbet, Sen tog jag en vända på mellandagsrean på stan, shoppa mig en blus och lite underkläder, sen var min tanke att gå å fixa ett nanosim till min telefon, men de gick ju såklart inte då Telia hade stängt, så får gå tillbaka på Elgiganten i morgon eller på lördag om de inte hunni komma :) sen efter stan hann jag sova 1,5 välbehövliga timmar :) sjukt skönt! 

Nu ska jag ta och försöka få gjort nå mat, sen ska jag ta mig ork att packa upp alla grejer, sen får de bli en ansiktsmask, lite färginpackning åså krypa ner under täcket och slå igång en film :)

Lycklig tjeeeeeeeeej!

Snacka om att jag har världens bästa Karl <3 har fått en iphone 5s i julklapp, höll på börja grina! Haha.. Han är så himla fin min A :) och min nya telefon också, synd bara att de är nanosimkort i den så kan inte använda den förens de kmr... Men den som väntar på nå gott... 

Nu ska jag mysa ner mig under täcket tillsammans med hjärtat och bara krama om honom hårt <3 

Ville bara skriva av mig och berätta hur underbart fin Karl jag har... 
Jag älskar dig till månen och tillbaka <3

...

Sitter och slår in de absolut sista paketen, jävlar va ja köpt paket i år.. Har nog aldrig köpt så mkt paket som i år.. Synd bara att jag inte kommer hinna träffa hela familjen och att andre måste vara uppe i Gve å jobba :( de suuuger!! 

Och inte de minsta julkänsla har jag heller.. Kände bara för att ligga under täcket och mysa för mig själv under julen, äta en massa godis, men nog vetja de blir bra att åka hem också.. Men att jag inte får vara med alla mina nära och kära under julen gjorde ju inte att man fick mer julkänsla. :/ men bara gilla läget! Förhoppningsvis blir nästa jul bättre :) 

Har även hunni öppna årets första julklapp också, fick 2 "Nils Holgersson" glas och en mega stor chokladask från jobbet :) 

Fasiken va ja trivs på jobbet! Har aldrig trivats så bra någonsin på ett jobb :) är så jäkla glad att jag fick börja där igen :D 

Nu ska jag slå in de sista julklapparna, duscha å packa :) sen är jag redo för att åka hem och äta julmat å bara mysa

Julrusch!!!

Nu jäklar börjar julruschen vara igång, helt klart bästa tiden på året att jobba :) fullt med glada och trevliga, (men även sura och fruktansvärt otrevliga), kunder! 

Är så jäkla kul att jobba då de är högt tempo :) varor ska snabbt ut i hyllan, samtidigt som man ska hinna hjälpa kunder, plocka till i hyllor osv. Ibland skulle man vilja klona sig för att hinna med att hjälpa alla kunder:) 

Har hunnit få julfint här hemma också, bara kvar att baka ngn vända till så är julen mer än välkommen, för alla paket är fixade så :) 

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ut och äta pizza tillsammans med andre, Peter och johanna :)

Trött

Hojja, är så jäävulskt trött, hade velat ligga under täcket och sova några timmar till! Men de är bara upp å hoppa och göra sig redo för jobb! Sen i morgon får jag sova, för då är jag ledig :D då ska jag sova uuuut, sen ska jag baka och städa här hemma ;) 

Nej, kanske jag skulle ta å stiga upp och göra mig färdig då så man kan fara på jobbet :) 

:)

" Toyota är bra bilar, dom startar alltid " ja de kanske dom gör men fan inte nu.. Hoppade av bussen i Ökx för att ta min bil upp till gve.. Och självklart startar den inte., förbannades skit bil!!! 

Luleå

Blev en inpuls resa ner till Luleå igår kväll, fixade sovplats, bokade tåg och sen stack vi :) min tanken var ju att åka tidigt igår för att hinna på stan, men blev stan i gve ist, A blev less innan vi ens börjat handla julklappar och gick hem. Men så bestämde vi oss för att ändå åka ner och så gå på stan idag istället :) så ligger i skrivande stund ute i en Lill stuga på Johan och viktorias gård, sjukt mysigt! Men sängen här var nog inte så bra för min rygg känner jag.. Haha.. Sen blir de iaf stan å sen hoppar vi på bussen mot Ökx för att sen ta min bil upp till gve :) helt ok helg :)) 

Nu ska jag försöka få liv i A, sen ska vi nog traska in och mysa med Alissa då hon vaknat, åså blir de stan å shoppa :D 

Fredagen den 13e

Fredag den 13e, och jo tack de har man allt märkt av! Började morgonen med att råkas kolla skev på klockan och komma en timme för tidigt. För att sen råkas spilla ut en hel jävla sallad på kassabandet på coop då jag var dit efter jobbet. Då ville jag bara bryta ihop å grina.. Haha...

Men jag överlevde de också! 


A hade ju fixat super god mat till då jag kom hem, så de fick mig på bättre humör, sen har Peter och johanna varit hit, så vi har druckit en cider eller två och sett skräckfilm :) mysigt :) 

Och antar att jag inom den närmsta timmen kommer slockna i soffan, är så sjukt trött! Välbehövligt att få vara ledig :) 

Nu ska jag mysa med A sen hoppas jag att de blir å fara till Luleå i morgon å shoppa :) 

1 timme för tidigt..

Jag är 1 timme före idag.. Tänkte att jag skulle hinna förbi Apoteket innan jobbet och fylla på vitamin och järnförrådet, de är stängt... Jag blir små irriterad och undrar vafan de är stängt för bara för att jag ska dit just idag (är typ aldrig in på ett apotek). Går på coop ist och handlar lite lunch istället. Kollar på klockan efter jag betalat, går till Apoteket igen för att se om de öppnat, mörkt och stängt. Kollar på klockan och inser att klockan är bara 8.20 och jag är 1 timme för tidig till jobbet. Haha... Var nog jävulskt trött på morgonen! Så var vackert bara gå och sätta sig i bilen och vänta på att klockan skulle bli 9. Så 9.15 har jag infunnit mig på jobbet! Haha.. Är ju bra att man är i tid, och jag är ju en sån som gillar att vara i tid, men en timme för tidigt var väl kanske att ta i ;) haha!!! 

Tror de börjar bli dags för ledig helg! 
Tur jag bara jobbar idag, sen är jag ledig lördag och söndag, och de känns som att de behövs :P haha! 

11 h jobb

Torsdag idag, och jag är så jäkla sinnessjukt trött, hade velat ligga i sängen ngn timme till :) men får vänta med sovmorgon till helgen då jag är ledig :) 

Idag väntas jobb 10-21.15.. Kommer vara helt död då jag kmr hem, men De blir fiiiiint på kontot :) haha

Nu dags att dra sig upp ur sängen och försöka vakna till liv :) 

:)

I helgen har jag min första lediga helg på 6 veckor :) helt underbart! De behövs verkligen! Känner hur både huvud och kropp behöver lite ledigt! Så i helgen blir de nog bara mys med A och möjligtvis en vända till Luleå för att handla julklappar :) dax att fortsätta jobba då :)

:)

I morgon går jag in på min 5e jobb helg. Börjar kännas i både kropp å knopp, men de blir fint på kontot sen då lönen kommer :) och då har jag endast varit ledig söndagarna och 1 vardag under dessa 5 veckor :) tänk va mkt de kan göra att vara ledig 2 dagar på raken. Men de gör inte så mycket att jag jobbar då andre ändå jobbar helgen! 

Men i morgon har jag fått special och slutar redan klockan 2 då jag ska på julbord i Ökx med OKQ8gänget. Så direkt efter jobbet blir de att köra gärnet till Ökx, byta kläder, fräscha till sig och sen iväg på julbord, åså dop för Alissa på söndag! Så ja, jag har rätt fullt upp i helgen :) men de gör Inget, för nästa helg är jag LEEEEEDIG! Om de inte blir ändrade planer men de hoppas jag inte de blir för har så mkt jag hade behövt göra :) 

Och dessutom är A också ledig då. Händer ju inte allt för ofta att vi är ledig en helg samtidigt :) men nästa helg så :) nej, nu ska jag hoppa in i duschen, blåsa håret åså krypa ner under täcket :) 

:D

Har precis testat min nya hårfärg som jag beställt från bluestore! En som skulle ge mycket färg och vara väldigt intensiv! Och som dessutom skulle vara mer skonsam. Och äntligen verkar jag ha hittat en färg med lite krut i. Nu är håret intensivt rött och inte blask röd/orange/rosa. Missade dock lite i botten, men vafan, lite färgbomb på de så blir de bra ;)  nu är jag redo för dopet och julbordet i helgen :) 

Nu ska jag borta tänderna, sen ska jag krypa ner under täcket och sova :) 

Baka baka liten kaka....

Kanelbullar, syltgrottor, kolakakor och lussebullar har jag hunni me å baka idag, synd att vi inte hade större frys så hade jag bakat större mängd av allt! 

Nu har vi fika för ett bra tag :) dock blev bullarna brända och små torra och syltkakorna vart lite torra dom med.. Men kolakakorna blev sjukt goda och förhoppningsvis blev lussebullarna också goda! 

Sen ska jag sluta med bakandet för idag.. 

Ska bara fixa klart lussebullarna sen ska jag hoppa i duschen och testa Mina nya hårprodukter som vi varit ända till Ökx och hämtat.. Hehe.. 



:)

Första lediga dagen i morgon  sen jag flyttat upp igen, förutom söndagarna då :) ska bli skönt! Tänkte sova ut, sen ska jag och inhandla de absolut sista julklapparna, och sen är planen att städa bilen då den ser ut som fan :P burkar å skräp över allt! Haha.. Så i morgon ska skräpet och alla grejer bort från bilen! Vet inte hur många par skor som jag har i bilen som ligger kring golvet. Haha! Så nu ska den städas :) 

Annars, ska jag bara göra ingenting. Kanske orkar med en promenad också, om jag inte har så förbannat ont i benen! Har ju världens sämsta skor på jobbet, så kanske inte är så konstigt jag har ont i benen! Skor som är nertrampade, slitna och i stort sett ingen dämpning kvar! Så efter allt julhandlande ska jag inhandla nya arbetsskor och ett träningskort! De är på tiden! 

Nej, nu ska jag hoppa i duschen och skölja bort färgen :) sen plocka till, tända ljus åså lägga sig under täcket och mysa framför tvn :)