Oct. 29, 2012

Blev att åka till ökx på lördag, var ut på sangs med Andre och massa, dock inge länge alls då jag mådde mindre bra och valde att åka hem istället! ;) så på söndag legade jag och andre på soffan hela dagen!

Så har kommit till Luleå på morgonen med bussen sen Jobbat idag, har varit små lugnt idag. Sen efter jobbet blev de FaceTime med Linnea och Enya <3 sen sovit framför tvn ett tag, sen ringde A och FaceTimea en stund :) fan va jag älskar FaceTime! Men man börjar ju inte längta mindre efter André då man till å med får se på han då man pratar me han! Räknar dagarna tills han kommer till luleå och jag får vara med han igen :) förhoppningsvis slipper vi vara särbo så länge till, står fan Inte ut med att vara utan han såhär mkt!

Nej, nu ska jag dra på mig en av Andrés huvtröjor och krypa ner under täcket och sova! I morgon ska jag försöka få sova ut, ringa några samtal, sen mysa med fasters go ungar <3 sen tänkte jag även försöka hinna handla någon julklapp åt syskonbarnen :) man måste ju passa på medans man är ledig :)



Oct. 26, 2012

Så fruktansvärt skööööönt med fredag! Och jag är helt slut, haft full rulle på jobbet hela dagen! Så till middag idag fick de bli maxmat, orkade bara inte ställa mig och fixa mat! Och nu ligger jag helt utslagen i soffan och funderar på huuuuuur jag ska orka släpa fram dammsugaren, är så jävla skräpigt på golvet så de måste nästan göras ikväll, sen ska jag hitta orken att packa också! För i morgon efter jobbet bär de av till Överkalix och min andra halva <3


Nej, dags att sätta igång om de ska bli något gjort!


-

Skönt med fredag, mindre skönt att jag får ledigt en helg helg först om 5 helger!
Kul att mitt liv i stortsätt bara består av att jobba, sova, äta! Nu iväg mot jobbet!


-

Varit och tränat efter jobbet, lite mage och ben! Varför tvingar man inte iväg sig och träna oftare? Är ju så fruktansvärt skönt efteråt! Jag borde börja använda mitt gymkort lite flitigare, men de är ju så fruktansvärt tråkigt att fara själv!

Borde verkligen försöka ta mig iväg oftare! Sen efter gymet blev de hem, snöra i några tvättmaskiner och fixa middagen. Sen har jag bara legat på soffan, tänkte orka dammsuga innan jag går å lägger mig också så jag slipper de i morgon innan jobbet :) för jäkla vad de blir skräpigt i lägenheten! Skönt att få gjort mkt på kvällarna! För i vanliga fall gör jag absolut ingen nytta alls efter jobbet! Lagar i stortsätt bara middag och ser tv tills jag går å sover!

Så snart ska jag fixa med den sista tvätten, sen släpa fram dammsugaren! Och ni ska veta att man gruvar sig för att dammsuga denna lägenhet då den är så fruktansvärt varm! Man blir heeeelt slut, att dammsuga lägenheten är som ett träningspass i sig!


Imorgon är de kvällsöppet på stan också, så jag får en feeeeet sovmorgon till klockan 13, så ska försöka sova ut (brukar sällan gå bra då jag oftast vaknar 7 eller halv 8 av mig själv), sen tänkte jag hinna mysa med fasters hjärtan innan jobbet! Känns som att de var så länge sen jag såg dom :) även om de bara är typ 1,5 veckor sen :)

Måste ju berätta om söt Eddie <3 idag då jag ringde Renee och hon frågade om Eddie ville prata med faster Frida så tröck han ihop kinderna med händerna, såsom jag har lärt han å göra! Haha! Jäkla go unge <3

Nej nu ta tag i tvätten medans orken finns!


Oct. 24, 2012

Bild på lillasyster som blev lite äldre då vi fick bort lång håret på henne! Håret Är dock inte fixat på bilden :))


-

Jobbat till 16, sen drog jag och min älskade André iväg till ökx, och jag har ägnat i stort sätt hela kvällen åt att klippa hela familjen! Och lilla syster har jag äntligen fått klippa kort på! Blev en framåtlutad page, välbehövligt att ta bort alla hennes fruktansvärt slitna toppar! Och sen passar hon och ser mkt äldre ut i kort! Hon blev riktigt fin :) sen har jag hunnit vara förbi till Angelica och Gont en sväng, började se batman, men jag höll allvarligt på somna sittandes, så bestämde mig för att åka hem till mamma å pappa och bada bastu istället :)


Och nu ligger jag på soffan i nybyn och ser nån gammal film på tv, inte nå vidare bra på tv den här tiden. Väntar på att få hämta hem André så jag får bädda ner mig under täcket å sova på riktigt :)

Nu ska jag försöka sova lite innan andre ringer å ska hem :))


-

Börjar bli fruktansvärt less på att tjata, tjata och åter tjata och ändå händer de ingenting! Toalettstolen som man måste spola med själva spolpinnen, spotlightsen i vardagsrummet trasig så de är mörkt som natten, trasig fläktlampa, trasig temperatur grejen i duschen, fel extra nyckel!!!!! Blir så jävla less på att måsta tjata hela tiden!!!


-

Haft en sjukt lugn dag på jobbet idag, passat på att testa göra lite uppsättningar som dom gjorde på mässan! Alltid kul med lite ny inspiration :)

Hade tänkt orka städa idag, men helt ärligt tror jag de får vänta tills i morgon eller en annan dag :) har precis tagit ut maten från ugnen! Fick bli ost och skinkpaj till middag idag :) återstår å se om de går att äta :) luktar gott i allafall :)

Har även hunnit boka tågbiljett till gve på söndag :) längtar efter att få mysa med A <3 men först väntar 6 av 7 jobbdagar, fira Emma på fredag och hinna/orka träna där emellan allt jobbande!

Nu ska jag käka lite sen middag!! :)


Frisörmässa Piteå

Varit på frisörmässa i Piteå tillsammans med saxarna Boden i helgen! Haft riktigt roligt, är dock fruktansvärt trött efter Helgen även fast jag inte partajja speciellt igår! Kul att träffa tjejerna från Boden också :)

Var så fruktansvärt skönt att komma hem, ta en varm dusch, testa lite av alla gratisprodukter jag fick med mig hem och ta på sig mjukisbrallorna och snöra sig i soffan!! Och nu ska jag krypa ner under täcket och ladda upp för en 7dagars jobbvecka, sen på söndag efter jobbet sticker jag nog med tåget upp till gve och myser med andre! Man måste ju passa på att vara med varandra så ofta som de går när man knappt ses nå! Men förhoppningsvis dröjer de inte allt för länge tills vi slipper ha distansförhållande!

Jag verkligen hatar att vara gräsänka till å från! Och att jag jobbar så pass mycket så vi mest bara kan ses på Andres lediga veckor gör ju inte saken bättre!

Nej, dags att rulla ihop sig under täcket :)