.

Näst sista dagen på år 2011, hoppas på att år 2012 blir mer händelserikt än detta år :)

Och mitt nyårslöfte blir att sluta vara för snäll! Dom säger att jag är för snäll tydligen? Både Renee och maya har erbjudit sig att ha mig på kurs hur man blir mindre snäll ;) haha! Nu ska jag Försöka få med mig andre till sängen, känner att de börjar vara dags att sova nu?


-

Jag ska bli faster igeeeeen :) kul! Dessutom blir jag moster här snart också :) ska bli så himla kul, både att bli faster igen och att bli moster för första gången :) trist bara att man inte har tid åka till ökx så ofta bara, eftersom att jag jobbar varannan helg, sen har man inte råd/ ork att åka upp alltid när man är ledig heller! Men ska verkligen försöka hinna dit så ofta jag bara kan sen när linneas unge ploppar ut :) <3

Roligt att mina syskon producerar ungar så slipper jag skaffa egna på ett tag, då kan jag ta hand om deras när jag vill, och slipper byta bajsblöja;) även fast Eddie snart är 10 månader så har jag ännu inte bytt någon bajsblöja på han ;) även fast Renee å Danne brukar försöka få mig att göra de har jag total vägrat, jag har ju så jävla lätt för att få kväljningar för sånt där och ibland har de även varit nära att jag ska spy, så jag tror jag håller mig från baj blöjor ett tag till! ;)

Skönt me fredag idag iaf, åker upp till ökx efter jobbet :) firar de nya året där :) blir myyysigt! Ta de mera lugnt, även fast jag egentligen är sugen på att partaja ordentligt ;)

Har hunni vara på vero Moda idag igen, dom måste tycka jag är en jobbig kund, velar fram och tillbaka, men nu köpte jag dom där byxorna som jag länge velat ha! De höga med dragkedja bak :) Testa dom i all hast, hoppas bara att dom känns lika bra hemma som dom gjorde i provhytten :)

Nu ska jag springa till kiosken en snabbis, sen fortsätta jobba till 6 :)


-

Varit på stan en sväng på lunchen, sprang in på vero moda för att se om jag hittade mig nå fint till nyår för presentkortet jag fick av chefen i julklapp, gick runt i affären flera varv, hitta en finstickad oversize tröja som var blå me ngn dragkeja, lyfte i den flera gånger men kunde inte bestämma mig ifall den var fin? Så jag sket i den, nu såhär i efterhand ångrar jag mig lite, och den finns säkert inte kvar i morgon bara för att jag tror att jag ångrat mig!

Efter alla om och men hittade jag ett par svarta jeans, har velat ha ett par "riktiga" jeans som är svarta, bestämde mig för att köpa dom! När jag går ut genom dörren fick jag enorm beslutsångest ifall jag verkligen ville ha dom! Men dom passade inte, så då slapp jag de problemet! Så i morgon ska jag traska dit igen, och se om jag hittar mig nå annat fint där :) kanske ett par sånna där höga jeans med dragkedja som jag länge velat ha? Men har en känsla av att min röv kommer se ännu större i ett par sånna? Men de är värt att testa :) Jag hatar att gå på stan själv, är som bra när man har någon som smakråd :)


Jobb 1 dag till sen är det ledigt ngn dag igen :) åker upp till ökx i morgon efter jag slutat jobba och blir där över nyår!! Så ikväll ska jag packa, sen får vi se vad vi hittar på :) kanske orkar jag släpa fram dammsugaren ? Nej det tror jag att jag överlåter åt andre ;)

Nä kanske man skulle börja packa då så jag slipper sitta uppe hela natten?



.

.


.

Är grymt nöjd med alla julklappar även fast det inte blev många! Fick ju som sagt var den bästa julklappen av min älskade, underbara andre, biljett till Bruce Springsteen + bo på hotell! Helt sjukt, fatta roligt vi kommer få och att det dessutom kommer med ett par brudar också som jag kan hänga med :) längtar redan ihjäl mig och de känns som att de är sjukt länge kvar tills vi åker :) men fatta roligt vi kommer få :) tack min älskade andre för den bästa julklappen någonsin :)

Sen fick jag ett jättefint armband och en jätte mysig morgonrock av svärmor och svärfar, presentkort på veromoda och en Anton berg chokladask av chefen, trosor av syster L och Erik :) sen fick jag och andre en massa julklappar tillsammans av marina och pee, sängkläder, muggar, handdukar, ljus och ljuslyktor å säkert nå mer :) så jag är nöjd :)

Sen igår körde vi ju julklappsleken hemma i nybyn, är faktiskt riktigt roligt! Jag fick en datamus som såg ut som en bil och ett usb-minne! Haha!! och andre fick ett presentkort på bio och en film ;)

Nej, dags att krypa ner under täcket nu och stänga mina små ögon! Upp tidigt i morgon för att packa in de sista i bilen sen gasar vi till Luleå igen! Gissar att jag kommer somna tidigt i morgon kväll, kommer nog vara helt slut :)

Nu säger jag godnatt! Slänger upp bilder från julen senare när jag har bättre uppkoppling till internet på min mobil!!


...

har varit en mkt lugn julhelg för min del och skönt har de varit :) i morgon vid halv 7 gasar vi till luleå, jag jobbar och A får vara ledig!! Fuskigt, jag hade inte tackat nej till att få ligga och vila en dag till :)

Snart ska vi gå i bastun, sen ska vi nog krypa ner i sängen så man orkar upp i morgon :)


.

Varit hos mormor och morfar som vanligt på julafton :) ätit alldeles för mycket julmat och fika! sen hoppa jag av i allsån, fick min julklapp av andre, och av svärmor och svärfar!

Fick en skit mysig morgonrock och ett fint armband av svärmor och svärfar! Och de absolut bästa av allt, jag fick en biljett till Bruce Springsteen av André! Blev överlycklig! Bästa julklappen jag någonsin fått :) bo på hotell och se Bruce Springsteen, sjukt kul kommer de bli, dessutom kommer även Mysan vara där och bara de blir ju roligt! :) längtar!!! Ska bli så roligt :) nu ska jag se film med familjen Wikström och bara mysa på :)

Jag älskar dig andre <3



.

Kom till ökx igår kväll, skönt att få vara ledig nga dagar, de behövs verkligen!

Var i nybyn mest hela kvällen igår, sen till allsån och såg lite tv innan mina ögon föll igen! Idag har jag hunnit med att vara i bränna en sväng med pappa och Simon, har inhandlat lite blommor till ett sånt där blomarrangemang som jag brukar göra åt mamma till julen!

Så gjorde även ett åt mormor och morfar :) både mamma och mormor gillade dom, själv var jag väl inte så jätte nöjd med dom! Men dom duger :) riktigt roligt att göra sånna där blomarrangemang! Ibland skulle jag vilja utbilda mig till florist, men jag vill inte flytta! Inte ännu i allafall, kanske senare i livet!

Sen bar de iaf av till allsån för att äta mat. Tomtegröt och mjukkaka med julskinka! Sjukt gott! och sen gasa vi iväg mot bränna, släppte av andre på Tallvik och sen for jag till Angelica och Gont och spela Bingolotto med dom och jessica och Peo! Jag vann inte ett skit! Men Angelica vann ju iaf :) alltid roligt att någon vinner iaf :)

Och nu sitter jag hemma i nybyn, alla sover! Så sitter här i min ensamhet och ser tv i väntan på att andre ska hem!

Och i morgon, eller rättare sagt idag, är de julafton och jag har inte en endaste liten julkänsla? Kanske dom kommer när man vaknar upp, åker hem för att fixa sig och sen åker till mormor och morfar där tjocka släkten befinner sig? Det återstår att se om julkänslorna kommer då, men just nu finns inte en enda? Har inte ens önskat mig något speciellt i julklapp?

Eller har inte funderat på de ens eftersom att ingen frågat vad jag önskar mig? För vi har ju börjat köra den där julklappsleken under julen istället här hemma i nybyn, så mamma och pappa köper inga julklappar längre! Jag tycker de är himla tråkigt, visst klarar jag mig utan julklappar under julen, får ju förhoppningsvis en av andre iaf? Men nog är de mysigt att sitta och slita upp paketpappret på morgnarna när man kommer hem från allsån! Även fast man är äldre nu! :)

Men får vara glad över de julklappar man får :) mest ser jag framemot att få åka till mormor och morfar som alla andra år, träffa alla släktingar, äta mormors goda hemmagjorda köttbullar, julskinka, gravad lax och framför allt mormors goda fika :) så mysigt :)


Nej, nu ska jag försöka få hem min karl så jag får åka till allsån och sova :)




.

1 jobbdag kvar, sen sticker vi upp till ökx ända till på måndag kväll :) skönt!

Har varit och köpt en sista julklapp till andre efter jobbet :) så nu
Är alla julklappar klara! Bara att frakta upp till ökx!!

Har surrat med Linnea i telefonen nyss också <3 och nu hade jag tänkt försöka få tummen ur röven att packa allt som ska me till ökx i morgon, och om jag känner mig själv rätt kommer hela saaben vara proppfull med mina grejer! Har nämligen en tendens att alltid packa alldeles för mycket när jag ska iväg någonstans, och oftast väldigt mkt onödigt som ändå inte används! Haha, så gör ett försök att bara packa de nödvändigaste även denna gång, men jag vet hur de brukar sluta. ;)


Lite bilder på mina fina systrar och mig <3


.

2 dagar med jobb kvar tills jag får lite ledig :) ska bli såååå skönt!

Lite mer att göra på jobbet nu, roligt :) har även börjat få en och annan stammis också :) alltid lika roligt, har nga st iaf :) har färgat kusin Malin idag, alltid lika kul att träffa släkten :)

Sen efter jobbet har moster Sara och kusinerna Liam och Molly varit förbi, Har klippt Sara, sen kom även Danne, Renee, Simon och Eddie förbi! Så har hunni busa och mysa med Eddie också, sen klippt Simme :) kul att träffa broder Simon också, händer väl sådär 2 ggr/år, och varje gång är han lika långhårig ;)

Och nu ligger jag på soffan, helt slut!
Ska gå och ta en dusch, sen ska jag bädda ner mig i sängen, kanske börja läsa min bok som jag har köpt för länge sen men inte orkat börja läsa, eller fortsätta se den där filmen som jag försökt se klart i flera dagar?

Haha, måste ju berätta.. Lilla syster Maya ringde tidigare ikväll och berättade att en av hennes kompisars moster tyckte mayas header på bloggen var fin och fråga om jag och Maya kunde göra en till hennes blogg! Så Majken har lovat att vi ska fixa en! Haha, den är ju dock inte så seriös mayas header ;) men kul att ngn tkr om den :P Hahahah...

Nej nu ska jag hoppa in i duschen :)


.

Sådär har ju hunni med mycke idag även fast jag inte hunnit me allt som jag skulle göra!

Nu är kolakakorna klara, dock inte lika goda som jag hade hoppats på men dom gick att äta :) sen har jag hunni dippa lite grönsaker i dipp, gott :)

Nu ska jag försöka orka ta tag i diskberget sen ska jag snöra mig och se någon film :)


.

Fullt upp på jobbet igår vilket innebar att jag var helt slut igår kväll eftersom de varit rätt lugnt nu ett tag! Drog iväg till Tuna och hälsa på, lekte med lilla solstrålen Eddie<3 är så roligt nu när han börjat krypa och ställa sig med hjälp av möbler! Tror han kommer bli riktigt vild när han börjar gå ;) fasters lilla solstråle <3 sen hann jag även med att klippa Danne igår, skönt att få gjort bort de också. Har nämligen tänkt klippa han i flera veckor, men inte orkat ta tag i de ;)

Iallafall så hr jag Varit på stan en sväng med A idag, A har handlar julklappar och jag har ögonshoppat :) men andre är ingen rolig människa att gå på stan med för han lessnar alldeles för fort! 2 affärer och sen vill han hem :P fast å andra sidan kanske de var lika bra att de blev så idag eftersom att jag liks är fattig! ;) men på fredag när jag är ledig hela dagen ska jag åka in till stan och handla en till julklapp till andre :) då har man ju förhoppningsvis fått lönen :)

Sen efter andre slutar på fre åker vi upp till ökx, och jag längtaaaaar :) ska bli så skönt att komma upp till ökx, mysigt att ha hela familjen samlad under julen dessutom :) julmat hos mormor och morfar, träffa hela släkten osv :) myyyys!


Iaf efter ca 1 timme (om ens de) på stan idag bar de av hemmåt och nu har jag rullat och snart stekt klart nästan 100 köttbullar, så nu klarar vi oss ett tag :) sen ska jag baka så jag har nå fika att bjuda mamma på när hon kommer hit och sover om nga helger :) sen hade jag planer på att städa och gå på prommis idag också, städa hinns nog med, men någon prommis lär jag nog inte hinna/orka med :)

Nu fortsätta leka hemmafru :)


Fatta att jag på drygt 2 månader blir moster :) helt sjukt roligt :) längtar till syster L knöstar ut det där lilla pyret som är i hennes mage :) ska bli så roligt :))

Nej, som sagt dags att fortsätta me köttbullarna nu så jag hinner me allt som ska hinnas med idag :)


.

Ledig lördag, skönt :) mindre skönt att jag vaknat före fan själv bara för att jag får sova länge idag!!

Legat och sett svenska hjältar galan, lite SOS västkust och nu har andre slagit igång en film, men nu är jag less på ligga i sängen, tror jag ska åka in till stan å träna :)


Lega å såg på gamla bilder från när jag och Astrid var sådär sjukt tighta, umgicks 24/7! Vi har gjort mkt roligt i våra dagar och ärligt talat saknar jag så sjuuuuuukt mycket att umgås med Henne som förut!!! Kunde prata om precis allt med henne! <3


.

Jahapp, då blev man svarthårig igen och de känns helt underbart, bara lite ovant när de är ett tag sen jag var svarthårig sist :) men man vänjer sig fort :) blev även lite riktigt intensiva koppar effekter i de svarta, syns inte så mycket! Men, Dom syns lagomt mkt :)

Tack snälla Marie för att du orkade stanna kvar å fixa mitt hår :)

Så nu klarar jag mig över både jul å nyår :) fast jag ska ju ta de extremt lugnt under julen, njuta av att vara ledig för en gångsskull, fick dessutom lov att ta ledigt den 23e :) nice price! Så blir inte att gå ut juldagen, jag orkar fan inte! Blir att köra dubbelt upp på nyår ist ;)

Men vad tuuuusan ska man göra på nyår? Vill hitta på nå riktigt galet roligt! Men vad?


.

Alltså, de här med vad man ska ha för hårfärg? Det är svårt!!

Vad tusan ska man ha för hårfärg? Har planer på att bli svart igen, jag vet att jag trivs i de, men tillika känns de tråkigt! Trivdes ju jätte bra i mitt koppriga hår också, enda problemet med de är att de far ur så fort! Sen har jag haft funderingar på att bli knallröd också? Men samma problem med en sån färg, man måste underhålla den hela tiden då den färgen också åker ur fort! Och har ingen lust att varje dag sätta i färgbomb! Hjälp mig!!!

Ska jag vara röd, svart, brun (som jag är nu).. Vill göra något roligt inte bara ha 1 färg!


.

Måndag idag vilket betyder tvättdag och mys med eddie och renee!

Så efter jag tvättat klart bär de av till tuna och mysa med eddie och renee <3

Kul att ena tvättmaskinen inte ens gått igång när jag kom till tvättstugan och skulle ta ut tvätten, sket i det och gick hem, ringde felanmälan och hon ville såklart veta vilken tvättstuga de gällde, jag hade ju då ingen aning om vilket nr det är på huset eller vilket nr tvättstugan har, tänkte inte ens på att kolla upp de trög som man är!

Hon bad mig testa slå av och på strömbrytaren, så då var de bara traska iväg till tvättstugan igen och testa de, å de funka! Ibland kanske man borde tänka lite längre än näsan räcker!

Fick igång den iaf, tur var ju de annars hade de tagit hela dagen att tvätta :)

Nu ska jag plocka till här hemma, sen traska iväg till tvättstugan igen :)


.

Har precis kommit hem, tog bussen till svartöstan efter jobbet för att hämta bilen!

A har stuckit iväg på julbord med jobbet, så jag tänkte passa på att käka karra, glögg, och pepparkakor :) och försöka ta tag i den där rena tvätten som ligger i ikeapåsar i hela lägenheten! Sen plocka till här hemma, syns inte att jag städat i torsdags! Jobbigt när de blir sådär!

Andre är expert på slänga allt på golvet, till och med jackan slänger han på golvet! Förtår inte hur de kan vara jobbigt att hänga upp den? Haha.. Fast jag är väl kanske inte så mkt bättre, jag slänger ju allt på alla möbler i stället! Har alltid en hög med kläder som hänger på stolar, soffan, garderobsdörrar osv!

Nej, nu ska jag ta och äta tacosen som är kvar sen igår, sen ska jag käka karra hela kvällen :)

En bild på mina linser, som jag efter alla om och men fick in i ögonen :j


Lördag

Lördag idag, och idag är de min lördag att jobba! Hade hellre legat kvar i sängen med A och myst! Men får göra de i morgon ist :)

Nu har de äntligen kommit snö i Luleå också, en hel del snö! Mysigt, men mindre mysigt att vi snart inte kommer ta oss ut ur lägenheten eftersom vi inte äger något att skotta bort snön med! Igår hade ju ngn varit snäll och skottat upp kring våran dörr, men nu på morgon var de inte ens skottat på vägen som går ner till oss!

Kanske borde inhandla ngt att skotta snö med?

Idag är de som sagt var jobb som står på schemat, Sen ska jag ligga på soffan resten av dagen/kvällen och käka godiset som blev över från igår :) andre sticker ju iväg på julbord med jobbet, så jag hade tänkt försöka orka fixa med tvätten och storstäda :)

Har förresten fått trixat i linserna i ögonen nu! Efter alla om och men :) så idag är jag blåögd ;)


.

Hade planer på att använda mina nya färgade linser idag, men jag var helt enkelt sämst och fick inte in dom i ögonen, dom bara knövla ihop sig i ögonen! Så efter typ 30 minuter så gav jag upp! Jävla skit!

Men ikväll ska jag försöka få i dom, om jag så ska måsta hålla på hela natten :) jag har ju inte haft linser tidigare, förutom 1 gång tidigare när jag köpt färgade linser! Och då var de samma problem, tror att jag använde dom typ Max 3 gånger för att jag aldrig fick i dom! Och då fick Linnea hjälpa mig att trixa i dom ngngång. jag måste helt enkelt vara sämst på de här med att stoppa i linser!

Men ikväll ska jag fan få i dom :)

För övrigt är de sjukt skönt med fredag :) jobbar dock i morgon, men 5 timmar går fort, speciellt om man har fullbokat :)

Sen är jag ledig söndag och måndag och de ska bli så skönt :) hade tänkt orka storstäda, sen hinna tvätta, träna och mysa med fasters guldklimp såklart <3 vi brukar ju ha mysdag på måndagar :)

Nu ska jag gå å köpa mig nå gott, är ju faktiskt fredag idag :) sen ikväll tror jag att jag ska dra med mig andre på de där nya candy Corner och köpa karra, massor med karra :)


.

.


.

Bodycombat passet var sjukt jobbigt igår, jobbigaste passet jag varit med om! Men som alltid lika skönt efteråt när man är sådär slut i kroppen att man knappt orkar stå och alldeles blöt i svett!

Sen nästa vecka hade vi väl tänkt boka nå annat pass också :) är riktigt kul med gruppträning, jag gillar det!

Och nu på morgonen har jag varit på gymmet och kört lite mage och bröst, ben träningen idag skippade jag, blev nog mycke igår på combaten :)


Läste syster linneas blogg, där hon lagt ut en bild på Lillmagen hennes, och jag har nog inte riktigt förstått att jag ska bli moster än :) inte länge kvar nu, och som jag längtar :) ska bli så kul att bli moster också, spännande att se vad dom får! Jag tror ju på att dom får en liten mini Linnea! :) men man vet aldrig, kan vara en liten mini Erik där inne också :)


Sitter för tillfället på jobbet, har ätit lite frukost, fixat håret och sminkat mig! Så nu är jag redo för jobb :) jobbar som alltid annars till kl 18.00 och när jag kommer hem hade jag tänkt städa lite smått, blir galen på den där röran där hemma! Så tänkte orka ta tag i den, vika lite tvätt måste jag också!




.

Ikväll blir de att fara och köra ett bodycombat pass med Frida :) sjukt kul, är taggad som fan!

Bodycombat är verkligen ett roligt träningspass :) och för den delen sjukt jobbigt :) men sååå skönt efteråt när man är helt slut i kroppen och alldeles blöt i svett!


Onsdag

Redan onsdag, känns ut som att de var söndag igår? Sjukt va veckorna går fort.. Men de är bara bra, för ju fortare veckorna går ju mer timmar får jag gjort, jag kommer närmare nästa nivå och min lön blir liiiiiiiiiiite bättre!

Sen längtar jag tills julen när man får ledigt ngn dag! Ser framemot lite ledighet :) känner att jag behöver de! Och framför allt så ser jag framemot att få åka upp till ökx, bara mysa på med min familj, andre och hans familj och bara vara, inte göra någonting :)


Ska bli så skönt och jag behöver verkligen lite ledigt :)

Nu sätta igång och jobba :)


Tisdag

Sjukt lugn dag på jobbet idag, sådär smått långtråkigt, och inte blir de mindre tråkigt av att jag jobbar själv heller! Bara 2,5 timmar kvar tills jag får fara hem :)

Har dessutom en sjuhelvetes huvudvärk, men är bara att bita ihop!

Har varit på stan en sväng på lunchen, inhandlat en Kupévärmare till bilen eftersom våran pajat! Sen har jag även inhandlat den sista julklappen :) hade velat köpa så mycke till A i julklapp, men med min lilla lön blir de lite svårare! När jag blir rik kanske :)

Så ikväll ska jag roa mig med att slå in julklappar framför despis :) andre skulle kanske jobba över så då är de väl bäst man passar på :) sen ska jag eventuellt ta och klippa broder Daniel också! :)

Nu försöka hitta på nå att fördriva de här 2,5 timmarna med :)


Tisdag

Sjukt lugn dag på jobbet idag, sådär smått långtråkigt, och inte blir de mindre tråkigt av att jag jobbar själv heller! Bara 2,5 timmar kvar tills jag får fara hem :)

Har dessutom en sjuhelvetes huvudvärk, men är bara att bita ihop!

Har varit på stan en sväng på lunchen, inhandlat en Kupévärmare till bilen eftersom våran pajat! Sen har jag även inhandlat den sista julklappen :) hade velat köpa så mycke till A i julklapp, men med min lilla lön blir de lite svårare! När jag blir rik kanske :)

Så ikväll ska jag roa mig med att slå in julklappar framför despis :) andre skulle kanske jobba över så då är de väl bäst man passar på :) sen ska jag eventuellt ta och klippa broder Daniel också! :)

Nu försöka hitta på nå att fördriva de här 2,5 timmarna med :)


Tisdag

Sjukt lugn dag på jobbet idag, sådär smått långtråkigt, och inte blir de mindre tråkigt av att jag jobbar själv heller! Bara 2,5 timmar kvar tills jag får fara hem :)

Har dessutom en sjuhelvetes huvudvärk, men är bara att bita ihop!

Har varit på stan en sväng på lunchen, inhandlat en Kupévärmare till bilen eftersom våran pajat! Sen har jag även inhandlat den sista julklappen :) hade velat köpa så mycke till A i julklapp, men med min lilla lön blir de lite svårare! När jag blir rik kanske :)

Så ikväll ska jag roa mig med att slå in julklappar framför despis :) andre skulle kanske jobba över så då är de väl bäst man passar på :) sen ska jag eventuellt ta och klippa broder Daniel också! :)

Nu försöka hitta på nå att fördriva de här 2,5 timmarna med :)


Massage

Varit på massage på helex, sjukt skönt! Men Tiden går alltid så fort när man får massage 30min känns som 5 minuter! Men skönt var de och han var sjukt duktig på att massera, sen fick jag lite tips på hur jag ska göra för att inte förvärra mina rygg problem! Så i januari bokar jag nog en till massage tid! Måste ju utnyttja förmånerna man har genom jobbet :)

Nu sitter jag iaf på bussen påväg hem, och väl hemma ska jag fixa så vi har oss lunch till i morgon sen ska jag ligga framför tvn med andre och bara mysa! Kanske Äta pepparkakor å dricka mjölk ? :)

Har förresten hunnit inhandla de sista julklapparna idag, men kanske att jag måste köpa 1 till till andre, eftersom han redan vet vad han ska få :) annars är julklapparna klara! Skönt att ha de bort gjort :)


.

Då var de måndag igen, och de har varit sjukt skönt att vara i ökx i helgen, men kan väl inte direkt påstå att jag är speciellt utvilad :) snarare tvärtom, hade mer än gärna legat kvar i sängen på morgonen istället för att åka till jobbet, även fast jag slockna framför tvn vid 9 tiden igår! Men var skönt i vilket fall som helst att vara där hemma, även fast jag inte hann med så mycket! Hade tänkt hinna umgås med My och åka till Kalix älv och hälsa på storasyster Linnea och erik, men Inge av de hann jag! Får bli under julhelgen då :)

Blir att jobba mån-lör, sen är jag ledig söndag och måndag! Sen är de inte länge kvar till julafton heller, ser fram emot att få åka upp till ökx igen och bara mysa med familjen och min A <3 Och ärligt talat tror jag inte att jag orkar gå ut under juldagen heller, inte som de känns nu! Men de kan hinna ändras 100 ggr!

Nu ska jag fixa håret, sen sätta igång att jobba, ser ju ut att bli en rätt lugn dag på jobbet idag, vilket kanske är lika bra efter som jag har förbannat ont i min axel av ngn konstig anledning?

Nu fixa håret :)


.

Jag sitter hemma i nybyn framför tvn, med min älskade flisan i famnen, ser ngn dålig film på tv, äter godis och väntar på att A ska vilja hem från hotellet! Men om jag känner honom rätt lär han vara kvar sist av alla på hotellet! Han brukar vilja vara kvar till sist :) sötungen min <3

Men jag har de rätt mysigt här med flisan, hon gick först upp med pappa och de andra hundarna för att sova, men kom lika fort ner för trappan, så jag har myst med flisan :) tur att ngn håller mig sällskap i allafall!


Nu har A kommit hem, han har intagit plats i duschen som vanligt! Jag blir galen, han kommer strypa sig med den där duschalangen i fyllan snart! Och han är omöjlig att få därifrån och fattar inte att man inte fryser mindre av att ligga där i kallvattnet på golvet!!! Karlar...


lör

Varit ledig idag, skönt! åkte upp till ökx på morgonen ist för att åka igår kväll, skönt att slippa åka/köra i mörker! Jag är nog åkrädd ändå! Så hann vara förbi Andres farmor när vi kom till ökx, sen iväg och klippa lite. Sen har jag inte alls gjort mkt, passar på att tvätta hemma hos mamma å pappa, käkar godis och har hunni vara å se i angelica och gonts nya lägenhet, himla fin var den :) Och nu ska jag vänta på att min kära storasyster ska komma hit å hålla mig sällskap! Om hon nu kmr ngngång, sen vänta på att andre ringer och ska hem :) Skönt att vara ledig, och i morgon hade jag tänkt sova ut! Men angelica fråga om jag kunde köra hon till jobbet i morgon, och snäll som man är ställer man upp åt alla :) så får väl fara köra hon då! Värre att de är kl 7 på morron :/ Kommer vara helt slut efter den här helgen! Nästa lediga helg tror jag att jag stannar i luleå :) Så kanske jag är utvilad :) Nu ska jag gå å se lite tv, käka godis och mysa med lilla flisan <3 Är så trist att jag jobbar så mkt å att hon inte är van att vara själv utan alla andra hundar, annars hade hon lugnt fått flytta till luleå med mig ;)


Ibland saknar jag den där skeva frisyren jag hade! ska jag eller ska jag inte? :)







.

Fredag idag, känns helt underbart! Skönt att vara ledig en hel helg! De behövs! Har färgat moster Lisse nyss på salongen, hon blev garn snygg i håret :) å nu sitter jag och låter maten smälta lite innan de är dags att köra igång igen! Jobb till 18 i vanlig ordning, sen gasar jag och andre upp till Överkalix, blir där förhoppningsvis hela helgen :) skönt ska de bli, ska passa på att klippa lite släktingar så jag slipper göra de under julhelgen :) sen ska jag bara vara ledig, inte göra någonting alls! :)


.

Snart är alla julklappar inhandlade, bara 2 stycken kvar :) har inte orka masa iväg mitt feta arsle ut på stan och fixa dom ännu ;) haha, men än är de ju ingen brådis! Sitter för tillfället på jobbet, sjukt lugnt, ska färga Marie efter jobbet sen drar jag hem till min älskade andre å myser :)

Nu fördriva tiden tills kl blir 6 :)