Mar. 29, 2013

I med hörlurarna, på med solglajjorna och så ut på prommis i fin vädret.. Inhandla hårfärg och sen hem och städa och färga håret... Glad påsk :)


Mar. 24, 2013

Hade tänkt gå ut på en prommis idag, men tror jag skippar den då jag har fått nån jäkla låsning eller nå i ryggen. Så lägger mig framför tvn istället och fördriver tiden tills de är dags att sätta igång med middagen :)

Baconinlindad fläskfilé och klyftpotatis blir de idag :)

Nu ska jag se om de är nå bra på tv att fördriva tiden med :)


.

Gjort stan med maria idag, fyndat lite nya underkläder, även fast jag bara skulle ögonshoppa ;) hunnit ta en fika och gjort malmheden :) sen blev de 1 timme å 46 minuters långt och alltid lika underhållande samtal med bästa Kajsa <3

Och nu ska jag sätta igång med middagen innan André kommer hem :)
Sen tänkte jag faktiskt bara ligga i soffan och slöa resten av kvällen :)


:)

Lägenheten städad, bara att ta in mattorna så är allt helt klart! Älskar verkligen doften och känslan av Nystädat hem. Helt sjukt hur 2 personer kan gräva om så fruktansvärt mycket på så kort tid.. Men nu är de städat och fint ungefär.... Tills i morgon....

Har min lediga helg i helgen också, känns underbart :) så i morgon har jag lovat Maria att följa med henne på stan, min plånka är tyvärr rätt tom, så blir mest att ögonshoppa för min del. Sen hade jag tänkt hinna gå på en prommis också om vädret tillåter :) sen på söndag är de tvättdag. Kanske inte de roligaste att göra en ledig helg, men ett måste tyvärr..

Nu ska jag pussa på A som kommit hem från jobbet och fundera på vad jag ska hitta på med färgen i mitt hår, är så grymt sugen på att färga nå kul i mitt hår :)


Mar. 03, 2013

Kan de kanske bli vår nu så man kan börja fara ut och springa? Nu börjar jag bli less all denna snö...




Mar. 03, 2013

Eftersom A ligger och sover och inte lär vakna förens om ett par timmar har jag varit iväg på dollar store och Coop och slösat lite pengar.. Inhandlat en turkos kruka till köket, slog mig nu att jag skulle ha köpt 2 stycken när lika så var där, lite blomjord så våra blommor kanske överlever. Dom har haft lite fattigt med jord ett bra tag nu så de har börjat dö ;) jag är ju ingen sådan som tar hand om mina blommor så de brukar alltid sluta med att de dör, men tänkte att jag kanske skulle försöka hålla dom vid liv denna gång ;)

Lite nagellack har jag Också inhandlat mig, en turkos kökshandduk, hårsnoddar, och en bok :)

Så nu är några av alla blommorna omplanterade, och jag är någon hundra lapp fattigare... Så nu är frågan vad man då ska hitta på? Man törs ju knappt röra sig här hemma då andre ska sova då han jobbat natt.. Nackdelen med att bo i en liten lägenhet.... Inte ens tvn vågar man slå på. Stackarn måste ju få sova då han varit vaken och jobbat hela natten.

Nej, får väl ta å måla naglarna och se lite film på paddan då under tiden :)


Mar. 01, 2013

A har åkt till jobbet för ett tag sen och jag Ligger i sängen och ser gladiatorerna i brist på annat.. Tycker inte ens om de, men är ju bara skit på tv.. Funderar på om jag ska orka vika tvätten nu ikväll eller om jag ska skjuta upp de ytterligare en dag ;) 2 proppfulla ikeapåsar med tvätt! Nej, jag tror faktiskt att jag skjuter upp de och tar tag i de en annan dag :)

I morgon blir de jobb 9-15.15 sen blir de att gå ut och äta och sen på bio tillsammans med Maria från jobbet. Himla trevligt :) Små citroner gula ska vi se, har ju läst boken för en massa år sen, så ska bli spännande att se om filmen är lika bra som jag tyckte boken var ;)

Nej, nu ska jag käka godis, se om jag hittar nå bra att se och sen försöka sova..

På måndag tänkte jag försöka börja mitt nya, mer hälsosammare liv :)