-

Varit kvällsöppet på shopping idag, så idag har jag arbetat ihop hela 10,5 timmar! Och i morgon blir de jobb 10-18, sen sticker jag iväg till ökx och blir där ända till på mån morgon :) underbaaaart, blir att käka en massa tårta och fira mig lite i efterskott (har ju inte ens ätit tårta på min födelsedag) sen ska jag självklart mysa med A i massor :)



Men nu ska jag börja krypa ner under täcket och sova nga timmar så man orkar jobba i morgon :)

God natt!


-

Jag längtar efter andre, sjukt mycke <3 men nu är de "bara" 3 dagar kvar tills jag får pussa på han igen!!

Gillar verkligen inte att vara särbo med han!

Vill ha en lägenhet här i Luleå NU så han kan komma hit och sova då han är ledig! Någon som vet av ngn ledig lgh i Lule?


-

Har haft en helt underbar födelsedag idag, och den bästa födelsedagspresenten var ju såklart att få pussa på André! Som jag saknat han <3 trist bara att jag inte kan mysa med han hela veckan då jag måste vara i luleå och jobba! Men på lör blir de att åka upp till ökx och då ska jag mysa gärnet med A <3

Dagen har bestått av jobb till 18, efter det blev de att gå på baan thai med andre och äta 3 rätters middag :) sjukt gott!

Fick föresten helt underbart fina rosor av Hjärtat efter vi ätit och presentkort på stadium :) så nu kan jag äntligen unna mig ett par springskor! :)

Sen har jag även fått presentkort På Gina av svärmor och svärfar, pyjamas av fasters gosse och Danne å Renee, och pengar av mormor och morfar!


Nu avslutar jag denna födelsedag med att ligga i soffan resten av kvällen och se lite big brother ! Och längta efter A <3


-

Jobb i vanlig ordning, har börjat ta tag i att träna till gesällen nu, bara drygt 1 år kvar! Frågan är om jag är redo för gesällen om ett år? Just nu känns de inte så, men mycke kan hända på ett år!
Men som sagt, för tillfället känns gesällen långt bort för min del, känns som att jag skulle behöva göra om mina första 1000 timmar då jag knappt lärt mig något under de timmarna!!

Idag ska här träna på fönvågor i allafall!! Kanske inte de roligaste, men behöver verkligen träna på de!

Ååh vad jag längtar tills jag får kalla mig färdig utbildad frisör, slippa de här jävla timmarna OCH framför allt slippa den här skit lönen!

Nu ska jag fortsätta klippa min klassiska herr så jag sen kan öva på fönvågor!

Hio


-

Veckorna springer iväg som vanligt och de är redan fredag!

Går skit bra på ny jobbet, trivs riktigt bra!

Blev förresten rödhårig igår, har ju tänkt bli rödhårig länge nu! Och igår tog vi tag i saken! Och de var verkligen på tiden! Sen blev de lite klippning på de också! Så nu är jag som en ny människa! Och jag trivs verkligen i mitt röda hår :) känns förstås lite annorlunda med tanke på att jag varit mörk rätt länge! Men känns helt rätt!

Idag väntas jobb i vanlig ordning, sen blir de nog att sova hela kvällen, sen är de jobb även i morgon, och sen efter jobbet sticker jag iväg till Jessica, blir nog att sova över där också så jag slipper hålla på med bussar! Får se vad vi hittar på :)

Nu ska jag dra på mig nå kläder, äta frukost sen göra mig redo för lite jobb!

Slänger upp en bild på ny frillan


-

Jag saknar André, sjukt mycke! Och bara tanken av att jag kommer träffa han först på tisdag gör ju inte att jag saknar han mindre! Och har jag riktigt otur får jag träffa han först nästa lördag!! Jag gillar inte alls särbo-livet!!

Bara jag får mig en liten lgh här i Luleå kan han ju komma hit de veckor och helger då han är ledig!!

Men just nu känns de omöjligt att hitta en liten lgh med inte allt för hög hyra! Kollar lulebo varje dag, men är mest stora lgh som dyker upp! hoppas på att de kommer ut ngn bra snart!!

Vilket gnäll inlägg de här blev!

Nu ska jag vara lite social med folket här, sen blir de att se big brother i vanlig ordning!


-

Bilder fr helgen


-

Har haft en helt underbar helg hemma i Överkalix, på fredag efter jobbet mötte jag upp andre, Jessica och Peo inne i stan sen gick vi och åt en massa go mat på pastabacken! Tror vi alla åt tills vi höll på spricka! Efter massa mat där blev de att gå och se safe house på bio, sen gasa vi hem till Överkalix!

På lördag blev de att hälsa på hos Andre's farmor en sväng, fick massa fika som vanligt när man hälsar på henne, sen var vi och handla åt henne, sen blev de att gasa till allsån för att göra sig redo för att åka iväg och fira helena som fyllt 20 år!!

Blev att dricka lite gott och svamla på! Hade riktigt kul! Och igår vaknade man upp och var mest bara trött, åkte till nybyn för att borsta Isa, träffa mosters prinsessa, äta go mat och sen blev de att mest ligga i soffan i allsån och slöa framför tvn :)

Och idag har jag mest gjort ingenting, myst med A i allsån, blivit mer vuxen och vari å skaffa både visakort och ett framtidskonto! Haha! Och nu sitter jag på bussen mot Luleå!

Slänger in lite bilder från helgen sen :)


-

Igår blev de jobba 10-18, sen Efter jobbet drog jag, André, Jessica och Peo på pastabacken och åt helt sjukt mkt god mat, efter maten blev de bio, såg safe house, och den var riktigt bra!

Efter bion var slut bar de av mot Tuna för att packa lite grejer, sen vidare mot ökx! Och har väl varit hemma i ökx kring halv 2 kanske?

Var sjukt trött, och självklart har jag sovit skit hela natten, drömt en massa mardrömmar hela natten! Så utvilad är jag då inte!

Vaknade förresten av ett sms på morgonen, där Renee skrivit att jag får ta isa till Luleå om jag vill, så Igor får sällskap! Och helt ärligt är jag fett sugen på de! Har länge velat ta isa till Luleå, men inte riktigt kunnat eftersom att hon inte alls gillar att vara ensam, men nu skulle hon ju ha Igor som sällskap!

Så då slipper hon vara själv, och mamma och pappa blir dessutom av med 2 hundar då!

Nu ska jag mysa med A som ligger och sover ännu, sen ska jag nog hinna hälsa på i nybyn idag, sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda :)


<3

Jag saknar att vara sambo med André, saknar att inte få vara med han 7 dagar i veckan, saknar att inte få sova med han varje natt, saknar att inte ha någon att pussa på under veckorna!! Ååh vad jag saknar min älskade underbara André!


-

Varit ut på en liten springtur, kände att jag både behövde röra på mig och rensa tankarna lite! Och såhär i efterhand känns de så jävla skönt, ska gå och ta en dusch, sen ska jag lägga mig framför tvn och bara ta de jätte lugnt!

Sen ringa André en sväng, sen börjar de vara dags att krypa ner under täcket för min del om jag ska orka jobba i morgon! Sen tar jag helg ända till på måndag :) får se vad helgen har att erbjuda, förhoppningsvis något roligt!


-

Har hunni vara å dammsuga lägenheten och lämna igen nycklarna till lulebo på morgon, så i morgon ska den besiktas!! Hoppas, hoppas, hooooooooooooppas att den går igenom!!!

Hade planer på att åka in till stan och inhandla en ny bikini idag på min lediga dag, men var för slö för att åka in till stan, så snor bilen av Danne när han kommer från jobbet och gasar till storheden istället!!

Är för tillfället barnis åt Eddie medans Renee vilar, har precis fått han att sova! Väntar på att Danne ska komma hem från jobbet så jag får åka till storheden, sen ska jag tvätta :)

I morgon är de fredag, och jag är ledig lör-mån, super skönt! Jag och A ska kanske åka iväg, och ha en helg för oss själva!! Vore sjukt underbart! Nu samla ihop all smuts tvätt och springa ner till tvättstugan!


-

Tillbaka i Luleå efter några härliga dagar hemma i Överkalix! Hade lätt kunna stanna där resten av veckan :)

Kändes trist att åka tillbaka, hade velat stanna och mysa med A Hela veckan :) men man kan inte få allt här i världen!

Blir jobb, i morgon och på ons, sen ledig tors, jobb på fre, sen sticker jag upp till ökx igen på lör morgon, och blir där nga dagar :)

Påsken har annars varit rätt lugn, var Chaffis till lansjärv på fre, jobb på lör, sen dricka lite grann efter jag kom tillbaka till Luleå igen, blev rätt lugnt, var hos Angelica å Gont mest hela kvällen, och igår blev de att sova framför tvn mest hela kvällen, äta ost och kex och bara slöa!

Så ja, har varit en rätt lugn påskhelg för min del! :)

Nu ska jag hoppa ner i badkaret och sen ska jag ligga framför tvn resten av kvällen!


-

Har varit ledig idag, Haft möte med jobbet på morgonen, varit förbi lilla och surrat med Marie, sen sprungit på stan och inhandla lite nya kläder! Men nu är de färdig shoppat för ett tag :) nu ska här sparas pengar! Fick världens tatueringssug igår, så en till tatuering ska de bli inom kort, sen ska vi ju på Bruce i sommar så ska spara massor med pengar så jag kan shoppa när vi far dit, sen måste jag ju ha råd att ta ledigt från jobbet också :)


Fick i allafall med mig underkläder, jeans, 2 linnen, en oversize tshirt och springtights när jag var på stan, så nu klarar jag mig ett tag!

Kanske man måste inviga de nya springtightsen sen när man kmr sig till ökx? Gissar att min kondition är i botten eftersom att jag varit alldeles för slö de senaste månaderna! Men så fort de blir lite varmare ute ska jag börja springa gärnet! sen ska jag även köpa ett träningskort här senare!

Nu sitter jag iaf på bussen på g mot ökx! Ska bli så skönt att få komma hem :) och framför allt att få mysa med min älskade André <3 som jag saknar han!

Men innan André kommer hem till ökx ska jag passa på att hjälpa moster att färga håret :) SEN ska jag mysa med André i massor :)


Dag 3 på nya jobbet

Igår blev de att jobba över en stund, höll på med att försöka ljusa upp ett rött hår, och efter alla om och men så fick vi till en bra färg :)

Och idag är de 3 arbetsdagen på ny jobbet, och jag trivs verkligen jätte jätte bra :)

I morgon är jag ledig, så blir först möte med jobbet, förbi på lilla salongen och hämta lite grejer, sen åker jag iväg till ökx :) sen över dagen till Luleå för att jobba :)

Nu ska jag sminka mig och fixa håret så är jag sen redo för ännu en arbetsdag :)



Första arbetsdagen!

Gjort min första arbetsdag på satch idag, och jag trivs redan jätte bra :)

Men jag är helt slut i huvudet, mycket nytt att ta in och lära sig, och att jag stigit upp redan 5.00 på morgonen gör ju inte att jag är mindre slut i huvudet!

Jobb tis och ons, sen sticker jag till ökx igen på tors för att sen åka tillbaka till Luleå för att jobba, sen tillbaka till ökx och åker till Luleå först på tis morgon :)

Nej, dags att sova så man orkar upp å jobba i morgon :)