Sista dagen i morgon...

Snacka om att jag varit effektiv ikväll. Först en sväng på stan med PP, inhandla en bikini och ett hårspray, sen hem. Sätta igång med tårtan jag ska bjuda dom på jobbet på, och samtidigt laga mat och diska undan disken och röja i köket. Så nu väntar jag på att maten ska bli klar. Och under tiden ska jag packa de sista av mina grejer och börja bära till bilen..

Känns konstigt att redan lämna Gällivare. Men under denna korta tid jag bott här har jag faktiskt trivats rätt bra :) men ska bli så skönt att få vistas i hemkommunen under sommaren. Och förhoppningsvis blir jag inte där längre än under sommaren :)

Snör upp en bild på en nästan färdig tårta :P lite jordgubbar på och sen hoppas vi den går att äta :)


Måndag

I morgon är sista dagen jag bor och jobbar uppe i gve... För den här gången i allafall... trivs ju rätt bra här uppe, så kanske hamnar här i slutändan ändå :P Känns både och att lämna detta..

Men ska bli skönt att få vara i hemkommunen över sommaren i allafall :) och sen får vi se vad framtiden har att erbjuda :)


Så ikväll har jag som sagt var fullt upp, ska hinna packa de sista, lasta in i bilen, baka tårta och bjuda de på jobbet i morgon, hinna laga middag, hinna med stan en snabbsväng (kvällsöppet idag tydligen och en massa bra erbjudanden) ... Så en fullspäckad kväll med andra ord...

Nu fortsätta jobba och slita i denna värme :P


May. 27, 2013

Inne på sista jobbveckan uppe i Gällivare, börjar 12 idag och lönen har kommit in På kontot så jag tänkte faktiskt dra en vända på stan innan jobbet ;) har ju ingen hyra eller nå att betala denna månad så då måste man ju passa på ;)

Nu stan, sen förbereda sig för att åka mot jobbet :)


May. 25, 2013

Ligger framför tvn och har legat här ända sen jag kom hem... Sjukt trött... Hade ju tänkt försöka packa ner de sista av mina grejer... Men de går segt... Fruktansvärt segt... Men de måste ju göras någon gång så är väl lika sätta igång och börja nudå...


May. 24, 2013

Exakt 1 vecka kvar tills jag flyttar hem till ökx. Känns sjukt trist att lämna jobbet och mina super härliga arbetskollegor... Men som sagt var så har jag ju inget annat än jobbet att stanna för.. Så de är väl egentligen med blandade känslor jag lämnar gve.

Men jag måste bara få säga att jag har nog aldrig trivats så bra på en arbetsplats som jag gjort på expo, och jag har nog aldrig haft så bra chefer som jag har på expo...

Men får jag jobba lite extra där då och då kommer jag absolut göra de :)

Och jag ser verkligen framemot vad som komma skall :)


Nu ska jag göra mig redo för jobbet, sen ikväll blir de nog en prommis i solen. :)


May. 22, 2013

Nu har jag drygt 2 veckor kvar att spendera här uppe i gve, sen blir jag ökxbo igen på riktigt för första gången på väääääääldigt länge.

Känns trist att lämna jobbet här uppe då jag trivs så himla bra. Men nu är saker och ting som de är... Kommer nog bli rätt okej att spendera sommaren i ökx :) även om de inte är i ökx jag vill bo, men ett tag funkar de nog :)

Nu ska jag göra mig redo för jobbet, sen tror jag de får bli en prommis till jobbet så man får lite färg :)


May. 18, 2013

Stugan på gården är städad och nu är de bara lyfta in alla flyttlådor och annat från bilen så är de bara flytta in sen ;) får dock se om jag orkar bädda där till ikväll eller om jag kanske sover inne i huset :) återstår att se :)

Bäst att börja bära, sen en dusch och så göra sig redo för resten av dagen/kvällen :)


May. 16, 2013

Varit ut på en Powerwalk i det underbara vädret... Äntligen lite sommar känsla... Man hade lätt kunna gå i bara linne... Äntligen börjar värmen komma.. Hade tänkt orka gå den långa svängen, men eftersom jag höll på ramla ihop av trötthet sist jag var ut och gick pga förkylningen som härjar i min kropp så uteslöt jag de. Vill ju som gärna orka ända hem :)

Men nu har jag rört på mig i allafall, bättre än inget alls.. Och bara nu denna förkylning försvinner ska jag börja promenera och springa gärnet :)

Nu ska jag ta och äta nå middag, sen ska jag packa.. För i morgon får jag äntligen åka till ökx. Och som vanligt är helgen fullspäckad... :)


May. 11, 2013

Har dragit på mig väldens jävla hosta.. Väntar bara på att jag ska bli ännu mer snorig... Hostar så jag nästan måste spy.. Hoppas på lite mer sömn inatt än vad jag fick igår... Kanske dags att inhandla lite hosmedicin??


May. 11, 2013

Har packat ner lite grejer i flyttlådan jag fick med mig upp.. Känns tungt att måsta flyttpacka redan med tanke på att jag nyss flyttat upp.. Men nu är de som de är.. I morgon ska de inhandlas mer flyttlådor, och packa ner allt som jag inte behöver här uppe.. Bara spara de nödvändigaste till sist...

Ligger och kollar efter lite inspiration till att göra mysigt i stugan som står hemma hos mamma och pappa på gården. Ska ju liksom bo där hela sommarn vad jag vet nu i allafall, så måste ju fixa till där så man trivs.. Har en massa grejer jag vill köpa, men jag väntar nog med det ett tag och börjar med att flytta hem innan jag köper något :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen framkalla alla 700 bilder jag har på datorn.


May. 07, 2013

I morgon tar jag tjuren vid hornen och åker upp till Gällivare, även om de känns små tungt så måste jag ändå göra de förr eller senare. Dels för jobbet, men sen måste ju även alla mina kläder med hem. Och nu är de bestämt helt och hållet att jag kommer ta mitt pick och pack och flytta hem till Överkalix. Även om de också känns jobbigt så känns de ändå bättre, kommer ju inte bo i ökx hela resten av livet för de ;)

Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon och köra till Gällivare..


May. 07, 2013

Tänk att antalet besökare på bloggen alltid ökar kraftigt då de hänt något? Att folk är så jävla nyfikna.. Men de får ni vara bäst ni vill, om ni har så jävla tråkigt liv så ni måste vara nyfiken i andras..

Har varit och umgåtts med Helena, Angelica och Josse en stund... Mycket välbehövligt att få komma ut, prata av sig och göra något annat än att bara ligga hemma och må skit.

Måste försöka samla kraft och ork att åka upp till Gällivare, även om jag verkligen inte vill dit efter allt detta. Men måste dit förr eller senare. Så ska verkligen försöka ta mig upp dit, för jobbets skull.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova.


May. 06, 2013

En fet, en fruktansvärt fet käftsmäll i ansiktet! Att man kan vara så jävla blåögd och korkad! Och dessutom gå på de 2 gånger. Kanske är blond egentligen i allafall?! Eller är de bara de att man i de undermedvetna förtränger de? Jag känner mig bara så jävla besviken och fruktansvärt krossad. Besviken på att folk har ljugit en rakt upp i ansiktet och man själv varit dum och trott på skiten!! Kommer ta länge innan jag kan lita på en människa igen...

Och när man ser tillbaka på allt så förstår man ju varför allt varit som de varit, pusselbitarna faller på plats. Och alla funderingar man haft under desaa år har man fått ett svar på. Hade hoppats på att sanningen var en enda stor jävla mardröm, men tyvärr är de inte så och jag vägrar att bli sårad och sviken igen. För de tar så fruktansvärt ont, och mest ont gjorde se andra och sista gången.

Och de värsta av allt ihop är att någon ljugit så länge, och försökt att undanhålla skiten för att jag inte skulle få reda på de, de tog verkligen hårt. Och sen kommer de ändå bakvägarna.

Nu är de slut på att vara en mes, för de sårar en själv mest!

Jag är glad över åren jag fått tillsammans med dig, och de känns bara så fruktansvärt tomt, men jag är också, såhär i efterhand efter all (förhoppningsvis all) sanning kommit fram, att de inte är vi längre.

De kanske helt enkelt var meningen att de inte skulle vara vi?

Men som sagt, jag är glad över min tid med dig, men jag är också glad att de inte är så längre.


May. 02, 2013

En kort arbetsvecka, och i morgon är de fredag och jag styr återigen hem till ökx efter jobbet.. Önskar så att jag hade befunnit mig i Stockholm nu. Hade varit hur underbart som helst :) men bara att gilla läget och spara pengarna så jag och André kan åka ner till Karlstad i sommar :) för dit ska jag då iaf :)


Nu ska jag ta en lång dusch och sen packa väskan :)


May. 02, 2013

Hoppas ni som åkt till Sthlm för att se Bruce får skit väder och att Bruce är skit dålig.. Jag vill också vara i Sthlm och se Bruce! Men får nöja mig med att åka till Överkalix och Luleå i helgen istället :)


?

Ja, vet inte vad jag ska säga om denna Valborgs! Gjorde inget speciellt alls, och hade lika kunna stanna uppe i Gällivare! Men de är ju lite sent tänka på de nu.. Den här dagen känns ut som att den bara varit skit, med typ 3-4 timmar sömn, och pms på de så har de resulterat i att jag mest kännt mig irriterad och så jävla less på allt och alla, så hade bara velat ligga under täcket i min ensamhet i typ 1 vecka..


Hade ju tänkt jag skulle hinna mysa med A också innan han skulle sticka till Sthlm, men då gira han iväg till Luleå redan ikväll. Så då orkade jag inte ens vara kvar i ökx till i morgon. Så nu är jag hemma i lägenheten, ska ta en lång dusch och sen krypa ner under täcket.