-

 
Då har midsommar varit och farit också, i fredags blev de att grilla hos Andrés bror, sen vidare till strumpan för att
Sitta där å umgås och så till nybyns byastuga en sväng! Sen igår legade jag och André som klubbade sälar i sängen/framför tvn mest hela dagen, åt god mat och bara tog de lugnt, seN stack jag vidare till Luleå på morgonen för att jobba! Färgat moster, sen blev de jobba över en sväng, sen fick jag skjuts hem av Sanna och strumpan! Himla snällt! :) då slapp jag gå flera kilometer med 2 proppfulla väskor :)
 
Har nyss tryckt i mig lite mat och ska försöka orka packa upp väskorna och sen duscha! 
 
I morgon väntas jobb i vanlig ordning, sen hade jag faktiskt tänkt hinna gå och träna efter jobbet! Måste komma  igång med träningen nu känner jag :) och så kanske man orkar med en springtur på de? Får se hur man orkar! Nu packa upp väskorna :) 
 
 

-

Sitter på jobbet och väntar på min nästa kund.. Några kunder kvar innan jag tar helg och midsommarledigt :) Sen är de jobb på söndag igen!

Tog tummen ur och fixa gymkort igår :) Eller Andre fick mig att fixa gymkort, så var och träna styrketräning igår för första gången sen Januari! Sjukt länge sen, så de var verkligen på tiden att ta tag i de :)

Och sen efter jobbet blir de också en liten sväng, sen bär de nog av till ökx ikväll eller i morgon på morgonen :)
Blir där till sön morgon :) Ska bli så fruktansvärt skönt att vara ledig några dagar efter att ha jobbat såhär många dagar i rad!  Känns i kroppen om jag säger så! :)

Nu ska jag plocka till lite här, sen fortsätta beta av dagens kunder :)

-

Yeeey andre kanske kmr till Luleå i morgon :) åså åker vi till ökx på tisdag då jag slutar jobbet :) så nu ska jag packa väskan innan jag ska sova så de är klart :) i morgon blir de som sagt var jobb 10-18, sen får jag förhoppningsvis pussa på min snygging :) sen återstår de bara jobb 1 dag till efter de innan jag tar midsommarledigt! Åker tillbaka till Luleå på söndagsmorgonen för att arbeta :)

Nu ska jag se lite tv innan jag ska till och sova :) god natt!



1

Varit ut på en power Walk ikväll, sjukt skönt! Hade lätt kunna gå ännu längre, om de inte vore för mina förbannade benhinnor!

om de är fint väder i morgon när jag slutar blir de nog en sväng då också! :)

Nu ska jag börja krypa ner under täcket och sova, tänkte hinna sitta ute i solen i morgon innan jobbet (om de nu är nå sol), nu är de bara 3 jobbdagar kvar innan jag får ta helg och åka upp till min älskade André <3

Jag hatar verkligen att måsta vara i från honom såhär ofta, jag mår som dåligt då jag inte får vara med han!! Har tidigare sagt att jag aldrig någonsin skulle flytta till gve, men skulle tro att jag i slutändan ändå hamnar där uppe!! Bara jag får vara med min André så skiter jag i vars jag hamnar! <3


Nej, dags att sova!


-

Idag hade jag mer än gärna velat vara ledig och sitta och steka i solen!! Hoppas de blir bra väder under veckan så jag kan sola då jag är ledig :) men med min vanliga tur blir de väl skit väder bara för att jag är ledig! Hade tänkt cykla till jobbet idag så man får vara ute en liten stund idag i allafall, men ingen av cyklarna hade luft i däcken, och vet inte om de är jag som är dålig eller va de är, men gick då inte att pumpa heller! Så får bli bussen in till stan! Så får de bli en lång springtur efter jobbet!

Efter vi varit på Bruce ska jag tametusan spara pengar och så ska jag släpa med mig andre utomlands, känner att jag kommer bli galen om jag inte får se solen i sommar!

Nu ska jag göra mig redo för att åka iväg och jobba :) bara 3 dagar kvar innan jag får vara ledig några dagar :)


-

Då var man svarthårig igen, och långhårig :) känns helt underbart att ha långt hår :) tack Malin :)


.

Lite bilder från i helgen :)


-

Jag längtar efter min andra halva så enormt mycket <3 på riktigt så mår jag dåligt när jag måste vara i från han hela tiden, och bara får se han på helgerna, och bara tanken på hur många mil de är emellan oss då jag är i Luleå och jobbar och han i gve gör ju inte att jag saknar han mindre!!

Andre, jag älskar dig! Lika mycket som för 6 år sen när de blev vi :)

Längtar till på fredag när jag får pussa på han igen <3<3


Bal

Varit i Piteå hela långa dagen, sprungit på stan och bränt lite pengar, tagit premiärturen på Systembolaget och sen fixa med balfrilla och självklart sett lilla systers bal :) och dom var så himla fina :) synd att jag jobbar på fredag och inte kan åka och se då hon har utsparken! Men man kan inte få allt här i livet :)

Och nu är jag i allafall tillbaka i Luleå igen , helt slut! Och i morgon är jag ledig, så blir en fet sovmorgon, sen ska jag på stan samt storheden med älskade stora syster, Erik och enya! :) sen får jag förhoppningsvis se det nya tillskottet i familjen också :) Lilla Lava :)

Nu ska jag packa upp alla mina grejer som jag haft med till piteå, sen ska jag nog bara ligga på soffan och ta de lugnt :)

Slänger upp nga bilder..


-

Idag har jag blivit faster till en helt underbart söt liten tjej <3 grattis Daniel och Renee :)

Längtar tills jag får träffa henne :)


-

Jobbat 12-16 idag, full rulle även idag! Efter jobbet bar de av hem och städa och snöra ihop några matlådor, sen bara legat på soffan, Legat och sett big brother finalen! Och i morgon är de jobb som gäller igen, sen ska jag hem och packa ihop grejer som ska med till Piteå då jag ska fixa balfrillorna! Ska bli kul att få göra ngn balfrilla i år i allafall :)

Seeeeeen är jag ledig på onsdag och det Ska bli så sjukt skönt att få sova ut, längtar! känner att jag behöver de!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket och sova!




-

Hade gärna velat ligga i sängen hela dagen och sova, men istället gör jag mig redo för jobb även idag! Sen ska jag hem och sova lite, sen har jag fått order om att städa, så ska försöka orka ta tag i de också!

Sen är de jobb i morgon också, sen får jag äntligen vara lite ledig! Tisdag blir de att åka iväg till Piteå för att Göra balfrisyr, och på onsdag ska jag bara njuta av att vara ledig :) sova ut ordentligt! Sen kommer andre till Luleå på fredag :) Huuuuuur jag längtar!! Nu ska jag fixa mig nå frukost, sen ut i skit vädret och iväg och jobba!


-

Jobb hela helgen +måndag sen är jag ledig 2 dagar i allafall! :) och på tisdag bär de av till Piteå för att göra balfrisyr på Maya och Emelie, och på onsdag kommer broder Simon hem! Ska bli kul att träffa han igen!

Nu ska jag käka nå frukost, sen iväg in mot stan och jobba!

Slänger upp en bild på våran nya bil :)