Hundutställning

Kom till ökx igår på eftermiddagen, blev att fara till linnea och erik en sväng och hälsa på, sen hjälpa mamma att bada och fixa hundar halva natten, sen idag har jag hjälpt mamma på hundutställningen! Mixa fick HP och BIR om jag inte minns fel, fick gå in i ringen ett till varv och åkte då ut! Och flisan åkte ut redan efter första gången i ringen pga av att hon är så förbannat feg. Himla trist eftersom att hon på alla andra utställningar fått så bra kritik, men alltid fått dålig kritik att hon är för feg! Så om jag blir arbetslös här framöver ska jag ta med mig flisan till luleå och börja socialträna hon så hon kanske slutar vara feg! Iallafall, har inte blivit många timmars sömn den här helgen, och det känns i hela kroppen, skulle behöva ta en liten tupplur innan jag sätter mig i den kokheta saaben och åker till luleå!

Nu ska jag plocka ihop alla mina saker som jag spritt omkring här i nybyn, laga andres byxor sen ska jag börja åka mot luleå och min älskade Andre :)

Puss

Pinsamt!

Sådär, han iväg till elgiganten innan dom stängde :) Gick in för att fråga om en lånetelefon, men som tur var hade min telefon kommit tillbaka från lagning, så jag gick ut med min egna telefon :) Skönt att ha den tillbaka! Snacka om otursdag, sen när jag gick ut från elgiganten och skulle gå till bilen ser jag att andre och dom hade sprungit iväg åt nå annat håll, fönstret var öppet, bilen var låst och jag sträckte in handen för att låsa upp, korkad som man är. Och vad händer då? Jo billarmet går, pinsamt! hahah.. Tänkte inte så långt :) Så då var det bara att springa gärnet in på elgiganten och kika efter andre och dom bland alla hyllor. Pinsamt var det, och folk glodde ögonen ur sig! haha..
Sen bar det av till notviken och grilla med Andre och dom. Sjukt gott, och nu är jag hemma, orkade inte vara kvar där då dom skulle spela tvspel. Så for och köpte mig en cosmopolitan och åkte iväg hem istället :) Så nu ska jag glo tv och läsa cosmopolitan i väntan på att andre ska hem från erik :)



-

Jobbat 9-18 idag, varit sjukt svettigt! Telefonen la av efter inte ens halva dagen. Så är utan telefon för tillfället. Efter jobbet cykla jag gärnet hem i denna värme för att jag hade tänkt hinna på elgiganten och få mig en låne telefon eftersom att min riktiga är innte på lagning. Väl hemma är både andre och bilen borta och jag är utan telefon! Vilket jävla helvete!!!

.

Var ett tag sen jag skrev nu! Men har inte hänt speciellt mycket sen sist, jag jobbar och sliter 9-18 vareviga dag för 52,45 kronor i timmen! Känns väl inte sådär jätte kul nu när jag inte ens får räkna mina timmar, men det är tur jag trivs med mitt yrke, annars hade jag aldrig klarat av det! 

Har kommit in från en springtur nyss, var sjukt skönt men extremt jobbigt! Var helt slut i benen innan jag ens tagit mig ut för att springa för att jag cyklat både till och från jobbet i motvind! Inge vidare, + stå och jobba 8 timmar på det! Så nu är mina ben på riktigt helt slut! ska gå och ta mig en dusch snart och sen ska jag lägga mig och läsa "att älska som en porrstjärna, sjukt bra bok! Och ni som känner mig vet att jag inte är så förtjust i att läsa böcker, men den här var fan bra :)
I morgon blir det för övrigt att jobba sista dagen för den här veckan, sen tar jag helg :) Och på fredag bär det av upp mot ökx och ökxmarknad! Tar bussen upp på fredag morgon, ska klippa lite och sen tänkte jag försöka hinna springa på marknaden en sväng och sen får vi väl se om det blir några festligheter i helgen! Skönt att få vara ledig en hel marknad, det var ju inte igår man var det :) haha..
Så det ska bli skönt! Nej, kanske jag skulle gå och ta mig en dusch och sen lägga mig och läsa en stund innan klockan blir allt för mycket :)
Puss

---

Fick vara ledig idag, extremt skönt! Tror att min kropp behöver lite vila :) Sen blir det jobb måndag-torsdag sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. EXTREMT SKÖNT! Då bär det av upp till ökx för ökx marknad! Ev jobba i jocktältet (hoppas på att jag får vara ledig), sen ska jag självklart gå ut i öltältet! nej, men  idag väntar vi på att solen ska titta fram så vi kan åka iväg och sola och bada :) För jag vill ju som sagt var också bli sådär sommarbrun :) I morgon blir det tvätt och städ söndag, såvida de inte är strålande sol och +20 grader då får fan tvättandet och städandet vänta till senare! Nej. nu ska jag kika efter bra sidor med billigt löshår att beställa till renees bruduppsättning :) Sen ska jag dra igång ngn film elller nå och fördriva tiden tills andre vaknar :)
Puss

.

Känns verkligen i både kropp och knopp att man inte är van att jobba såhär mycket, har varit fullt typ hela veckan! Har jobbat hela veckan, sen har jag hoppat in och jobbat lite extra idag. Så jag är helt slut! Efter jobbet tog jag iaf bussen hem mot ökx, var tänkt att jag skulle klippa och färga min kusin johans linda. Men vi skulle ta de i morgon istället :) Så i morgon ska jag vakna tidigt som fan, hoppas på att de blir strålande sol så jag kan sola, sen ska jag färga Linda! Sen mot kvällen bär de av mot luleå igen. För på måndag är det jobb som gäller igen. Måndag-lördag. Ledig söndag, sen jobb måndag-torsdag, sen får jag vara ledig en hel helg :) Om jag nu inte måste hoppa in och jobba i jocktältet på marknaden!

Men jag gråter inte om jag får vara ledig hela marknaden :) Skulle vara grymt skönt, men tillika behöver jag pengarna! haha..

Nej, vad skulle man ha hittat på att fördriva tiden med medans andre är ute på galej?