Ricinolja

Har ju börja använda ricinolja i håret för att de ska växa fortare (ska tydligen göra de av ricinolja) och nu läste jag även att de ska vara bra att använda på ögonbryn å ögonfransar också!

Ta en mascaraborste och doppa i ricinolja, smeta på på ögonfransarna och ögonbrynen varje kväll i typ 1 månad och sov me de! Ska tydligen göra att ögonbryn å fransar blir längre och fylligare!

Måste testa ikv :)


..

Igår fick jag ääääääntligen mysa med fasters lilla sötnos Eddie <3 som jag har längtat efter han :) även fast vi bor i samma kommun så blir de alldeles för sällan som vi ses, dels för att jag jobbar så mycket, sen när jag är ledig är jag så trött att jag inte orkar göra nå :) men igår fick jag äntligen hänga med renee å Eddie <3 vi brukar ju som hänga de måndagar jag är ledig :) var en sväng på storheden för att inhandla julstjärnor och mat för alldeles för mkt pengar! Sen stack vi hem till porsön och bara tog de lugnt :) och busa me Eddie såklart :) nu är de tisdag, har varit å träna så sitter på jobbet och käkar en mugg med fil å flingor, ska torka håret och fixa de :) sen är jag redo för att sätta igång och jobba!!

Nästan, är sjukt trött, så hade gärna sovit ngn timme! Tror jag lider av ngn sömnsjuka? Hahahha... Känns som att jag kan sova huuuur mkt som helst å ändå är jag så förbannat trött! Sjukt jobbigt! Nej, dags att fixa håret då?

Snör upp en bild på mina fina julstjärnor som jag fått av mammsen <3 tack fina mamma :)
Sen ngn bild på fasters skit unge <3 så jävla söt me små tänderna :)


fattig månad..

Sådär nu är ännu en julklapp inhandlad! Och jag är ännu fattigare! Som tur är får man ju lön redan 23 dec.. Hoppas jag?
Nu återstår det bara 2 julklappar till julklappsleken, sen är alla julklappar inhandlade, och jag är fattig..
Körde ju julklappsleken förra året hemma i  nybyn med familjen+respektive! Var lite små skeptisk till det först, men det var riktigt roligt och jag behövde inte sitta där utan julklappar :) Och iår kör vi de igen!
Är iaf ledig idag, skönt att vara ledig på  måndagar! Har hunni vara och träna och jag är helt slut i mina armar! Men de är det som är skönt, de ska kännas att man har tränat :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, kanske orka städa lite, sen ska jag iväg och inhandla mat å julstjärnor!
Och som tur är har mamma erbjudit sig att betala julstjärnorna åt mig, annars hade jag nog inte haft råd ;) haha..
Det suger att få sån här skit lön, man har aldrig råd att göra nå roligt för alla pengar går åt till att handla mat och betala räkningar!
Men i början av februari får jag lite löneförhöjning ;) Och jag har då gjort 1000 timmar av 3000 timmar! Fett nice!
Kan ju berätta lite om helgen också, i fredags var vi bara hemma, lega framför tvn, blev bjuden på mat hos jessica å peo. På lördag var det jobb 10-15, sen efter jobbet gick vi å åt på old brodies med jessica å peo, sen for jag iväg till danne och renee, Min plan var att vara spik nykter, men de sluta med att jag vart i fyllan ändå!  haha..
Nej, nu ska jag gå å duscha så jag hinner handla å sånt :)
Hio

Lördag

Blev som sagt var tvingad att umgås med Renee igår, vi åkte förbi hennes kusin som hade inflyttningsfest, det började med att jag blev bjuden på en välkomstdrink, de slutade med att jag somna som en stock bredvid spyhinken hemma i lägenheten, Inte alls enligt min planering! Min plan var att vara helt nykter!

Nu ska jag traska upp till Ica och inhandla nå gott!! :)


Jobb

Sådär nu drar jag iväg för att jobba 10-15, sen har jag blivit tvingad att umgås med min fina svägerska reinno! Hon har tvingat mig, jag har tydligen inget val :) sen har jag tänkt ha måndagsmys med henne å eddie på måndag och dom har inte heller nå val :)

Har kommit fram till att detta kommer vara en fattig månad efter jag köpt alla julklappar osv :/ trodde jag skulle klara mig bra med min lilla skit lön denna månad, men icke! Så denna månad blir de att snåla! Hojja vad jag längtar tills jag kommer upp på nästa nivå av mina timmar och jag får högre lön! Har beräknat att de kommer ske i början av feb! Så är bara att hålla ut :)

Läääängtar.. Och längtar tills jag får en normal lön! Är fan skammligt att ha sån här skit lön! Min mamma som endast springvickar har bättre lön än mig och jag jobbar dessutom hel tid! Jag kommer vara utbränd innan jag hunni ta gesällbrevet! Hahaha! Är sjukt, hade jag inte jobbat heltid hade jag haft ett annat jobb på sidan om och kanske tjänat ngn krona extra! Men eftersom att jag är ledig endast 8 dagar på en månad så hade de blivit rätt tungt att jobba extra ngnstans! Så är fan bara bita ihop som min lilla syster brukar säga ;)


Nu ska jag stoppa händerna i fickorna innan mina händer fryst bort! Hio


Ricinolja

Läste ett blogginlägg om att ricinolja skulle göra så håret växer fortare. Så jag tänkte att jag testar väl :) så Idag har jag varit och inhandlat ricinolja! De är egentligen inte ens till för håret, utan är egentligen en olja som ska rensa tarmarna! Men som sagt, de ska tydligen funka :)

Man anv. De i torrt hår, 25 minuter 3 ggr/veckan! De ska tydligen växa 4 cm mer än vanligt i månaden :) hoppas de funkar :D

Har även hunni bränna pengar på lite annat under lunchen, köpte en liten julklapp åt Eddie, en sån där man har telefon i på armen när man tränar! Sen tänkte jag köpa en eller två julstjärnor på clas ohlsson, var upp på morgonen för att inhandla lite till jobbet, då fanns de en massa kvar, sen gick jag dit på lunchen å då var alla slut, av den sorten jag ville ha!! Fan, var ju så bra när de följde med vanlig skärm också! Så får söka vidare :) ev att de får bli en stor hängande stjärna istället och så får jag köpa fönsterlampor senare!

Nu ska jag fortsätta jobba :) hejs


-

Hann klicka iväg en beställning från hm på morgon.. Händer inte allt för ofta, har hittat en jätte fin duk till köksbordet, en sån där löpare! Så var bara tvungen köpa den, sen fick de även bli ngn ljuslykta och lite handdukar, så mest behövliga grejer, inte så mkt onödigt :) eller de enda onödiga var väl kanske de där ljuslyktorna :) sen ska jag även försöka hinna köpa julstjärnor idag, men dom erbjöd sig mamma att betala :) hon är så snäll min mamma <3

Och blir nog inte mkt mer julpynt förutom julstjärnorna :) har ju iof inte så stor lgh att julpynta heller :)

Nu ska jag torka och fixa håret så jag inte skrämmer iväg alla kunder idag :P
Hio


-

Fredag idag, jag är dö trött och har sovit dåligt inatt, har måsta sova med lakanet för att andre roffat åt sig allt täcke, och inte nog med de så har han, när han inte kunde sova igår kväll och jag sov som en stock, legat och surrat och gnällt att han inte kunde sova.... Karlar... , men jag tvingar mig upp ur sängen iaf, allt för att hinna träna innan jobbet! Sen blir de vilodag iaf lördag :)

Skönt med fredag, mindre skönt att jag jobbar i morgon! Är ju dock bara 5 timmar så de går fort, men jag hade gärna velat ligga å sooooova hela dagen :)

Nu ska jag slita mig upp ur sängen, packa, på med träningskläderna sen å ge gärnet på gymmet :)


...

Sitter på jobbet, väntar på att få skölja ur färgen på min kund, och under tiden försöker jag komma på vad jag ska ge andre i julklapp!! Varje år är de lika svårt, jag googlar och googlar men kommer inte på något vettigt att köpa! Och de slutar oftast med han får kläder, smycken eller parfym! Kanske inte så roligt att få de varje år! Förra året fick han 2 tv spel och de ena var tydligen ett sånt dåligt spel så han har inte ens tagit bort plaster från de! Haha!!

Så nu sitter jag och försöker klura vad jag kan ge han! Förslag ngn?


.

Har varit och kört gärnet på ett bodycombatpass med Frida och Julia! Jag verkar ju känna ngn liten själ i Luleå trots allt!! 2a gången jag kör bodycombat, och de är riktigt roligt, och framför allt jobbigt :) så nästa onsdag bokar jag ännu ett pass :)

Har precis kommit ur duschen, tänkte slå på ett avsnitt av SOS västkust innan A kommer hem och innan jag ska sova

I morgon blir de ytterligare en morgon med träning, sen väntas jobb 9-18 :) nu se SOS västkust :) hiio


..

Skrev ju tidigare ett inlägg om färgadelinser och får nu hemskickat ett par, gratis!! Gratis är gott :) jag som tänkt köpa färgadelinser huuuur länge som helst nu :) kul :)

och om ni beställer färgadelinser från fargadelinser.com innan 31/12 får ni 10% om ni uppger rabattkoden: BLOGG2011FARGADELINSER


Nu ska jag käka lunch, springande lunch idag, vilket resulterar i att jag slutar 1 timme tidigare!! Skööööönt!! :)


..

Frisyren på Majken är från vårat riktiga kundpass under gymnasiet, Majken var min första levande kund! Och frisyren i sig var väl rätt ok? Alltså iden var ok, men vafan, klippningen ser ju förjävlig ut ;) märks att man övat en hel del ;) haha!!! Tur man utvecklats med åren :)


Sen sista bilden, gör mig enormt sugen att panga hål i näsan igen, jag saknar de!!


..

Slänger upp en hög med gamla bilder som jag hittat på min pixbox ;) nu ska jag dra mig upp från sängen och göra mig i ordning för att fara å träna :)


..

Helgen har passerat och de är måndag igen!! Känns som att jag mestadels sovit hela helgen! Lite för mycke till och med tror jag, för jag känner mig ändå helt sjukt trött och sliten!! Men har varit helt underbart skönt förde :)

Och nu är de då måndag igen, hade gärna legat och sovit bort några dagar till ;) lugn dag på jobbet, jobbar dessutom själv med chefen både idag och i morgon! Så ingen att surra bort dessa lugna stunder utan kunder!! Sånna här dagar är jag glad att jag har min kära iPhone att fördriva tiden med :) har snart lunch, tacos blir de till lunch idag!! Yummi :)

Sen fortsätta att jobba ända till klockan 18 i vanlig ordning :) ibland önskar jag att jag fick sluta 1 timme tidigare ibland, de skulle behövas! Men vill få ihop mina timmar så fort som möjligt så är fan bara att bita ihop :)

Nu käka tacos :) hio


.

Ser despis medans A är och äter och ser hockey med hans jobb! Hoppas han inte kommer hem allt för sent :) nu fortsätta mysa ner sig i soffan framför ännu ett despis avsnitt :)


...

Ikväll ska jag gräva ner mig i soffan med en massa godis!! Blev på dåligt humör, så lite godis ska nog få mig på lite bättre humör!! Hoppas jag!!

Ibland längtar jag tillbaka till Överkalix, kunna umgås med mina underbara kompisar när man inte har nå att göra!! För här i Luleå känner jag inte många! Inte många jag umgås med i allafall!! Och det blir lätt, rätt ofta, ganska tråkigt att ligga hemma en fredag eller lördag kväll medans A umgås med sina kompisar! Och klart han måste få umgås med sina kompisar, de är ju självklart!! Och jag längtar efter min mamma, känns som att jag ser hon alldeles för sällan trots att vi bara bor drygt 10 mil i från varandra!!

Så egentligen saknar jag nog inte själva överkalix, saknar nog alla jag känner som bor där!!

Så alla som jag känner, flytta till Luleå!!


:)

Nu har jag fått mig en godispåse, en stor cola och de finns kärleksmums i frysen, så nu ska jag nog överleva hela kvällen :)


...

Sådär då ska jag försöka tvinga mig upp ur den varma och sköna sängen, packa väskan och sen drar jag iväg å tränar på en stund :) sen väntas jobb 9-18 :)


Bodycombat

Sådär då har man testa bodycombat, var inte alls som jag föreställt mig de! Var sjukt svettigt och jobbigt, men absolut något jag kommer boka in mig på fler gånger :) har redan bokat in mig på ett pass redan nu på söndag, tyvärr utan Frida denna gång, men jag tror nog att jag måste gå ändå, även fast Frida inte kommer, för de där var verkligen en kul gruppträning :) och man svettades så där skönt mycket ;)

Sen kör vi indoor walking på fredag morgon innan jobbet ;) kul med gruppträning ;) sen lite styrke i morgon ;)

Men NUuuuuu ska jag hoppa i duschen, packa upp och packa väskan, sen ska jag sova :)


-

Lugn dag på jobbet, visst är de skönt ibland, men de blir lätt tråkigt i längden! Lunch på ca 1 timme, sen fortsätta jobba till kl 18! Och efter jobbet blir de att gå på Helex och träna! Jag och Frida har bokat bodycombat, vi hade ingen aning om vad de var för något, så vi tänkte att vi testar väl de då!! Och igår googla jag på vad de var för något! ska bli kul att testa, men är inte så säker på att de är något för mig, men man måste testa för att veta :)

De här är då alltså vad bodycombat är för något..

Body Combat (BC) är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland.

Musiken i Body Combat är intensiv och ofta i form av techno, Happy Hardcore, trance och hårdrock.

I Combat-låtarna så jobbar man med slag- (Jabb, Cross, Hook, och Uppercut) och sparkkombinationer (frontkick, back kick, sidekick och roundhouse kick) medan Power Training-låtarna är uppbyggda av enbart slag. I muay thai så jobbar man med mycket knän och armbågar. Styrkedelen består främst av sit-ups, armhävningar och andra styrkeövningar med den egna kroppen som motstånd i olika kombinationer och mönster. Passet innehåller även katas och rörelsemönster med hög symbolik till olika kampsportsstilar inom både karate och taekwondo, och i nedvarvningen mer avslappnande rörelser i likhet med tai chi.

Som sagt, kan bli spännande ;) haha!! Ska bli kul att testa :P



fargadelinser.com

Just nu har fargadelinser.com månadslinserna freshlook och expressions på kampanjpris för endast 149:-/par, du får alltså 40% rabatt! Sjukt bra! Så skynda att fynda :)
Expressions linserna funkar på alla ögonfärger. Linsen täcker din naturliga ögonfärg och ger en fin och stark färgförändring!
freshlook linserna är mest till för de med bruna ögon, men kan även fungera på andra mörka ögonfärger!
Har själv testat färgade linser från fargadelinser.com för länge sen och jag kommer ihåg att jag var super nöjd och linserna har verkligen fina färger!!
http://www.fargadelinser.com/index.php - här köper du färgadelinser hos faragadelinser.com, till ett mycket bra pris :)

http://fargadelinser.com/index.php

Ledig dag=tvättdag

Ledig idag och de känns som vanligt helt underbaaaart :) och som vanligt på måndagar så tvättar jag, åt helvete för mycke tvätt som vanligt!! Men nu var de extremt mycke smutstvätt, Hela tvättkorgen har varit proppfull ( har inte ens rymmats en strumpa till i tvättkorgen ) plus att det legat lika mycke tvätt på golvet bredvid tvättkorgen! Så har en känsla att jag kommer få tvätta hela dagen!! Jag önskar att vi hade en egen tvättmaskin i lägenheten, då hade de kanske inte blivit såhär mycke tvätt!!

Så nu ska jag börja spara till en tvättmaskin och övertala andre att vi ska köpa en tvättmaskin :)

Sen efter jag tvättat och torktummlat all tvätt ska jag iväg och träna en sväng, sen ska jag iväg till moster Sara och leka med kusin liam :) sen får vi se vad resten av denna lediga dag har att erbjuda :) nu ska jag vika till kläderna i garderoben och vänta på att få gå och hämta tvätten :)


Söndag

Jobb igår 10-15, var full rulle hela dagen! Eller egentligen hade jag fler kunder än de egentligen fick plats med på 5 timmar! Men det gick ju bra, jag höll tiden, och fick komma hem i tid :)

Fick helt plötsligt göra en liten håruppsättning igår också, synd bara att de blivit missförstånd och att de bara var bokat in för klp, alltså 45minuter! Men jag hann och vi hann ta alla inbokade kunder iaf :)

Så igår när jag sluta jobbet var jag heeelt slut! Senare på kvällen drog jag och andre iväg in till stan för att se bio med strumpan och sanna ! Efter många om och men så bestämde vi att vi ser paranormal activity 3! Jag som höll på dö redan när jag såg 1 och 2, men jag hade aldrig sett en skräckis på bio och jag vet inte, men på något konstigt vis även fast jag håller på skita ner mig när jag ser skräckisar så är de en liten härlig känsla i kroppen att bli så där rädd och skrämd, även fast jag tillika hatar att bli skrämd sådär!

Som sjukt hur de kan bli :)

Iallafall idag är de ju söndag och jag hade tänkt börja stiga upp nu och börja storstäda våran lägenhet, för de behövs verkligen! Sen iväg och träna och sen har jag bestämt att jag ska hinna förbi Danne, Renee och Eddie idag och mysa på! Man hinner ju som aldrig på veckorna när man jobbar så mycke :/ men får passa på när man är ledig :)

Nu sätta igång med städningen ;)


Lördag

Jobb 10-15 idag, sen Får vi se vad kvällen har att erbjuda, hade tänkt försöka hinna och hälsa på Danne, renee och eddie i helgen :) får se om de får bli ikväll eller i morgon :) sen ska jag bara mysa med min älskade andre <3 resten av helgen, kanske orkar börja storstäda hemma? Beror på hur lat jag är :) men de skulle verkligen behövas :) haha!!

Men först jobb till klockan 3 :)


Fredag

Skönt med fredag idag, även om jag jobbar i morgon! Jag älskar fredagar :) är helt klart den bästa dagen på hela veckan :)

I morgon blir de som sagt var att jobba 10-15, sen får vi väl se vad man hittar på! Sen ledig söndag, måndag :) sjukt skönt att vara ledig på måndagar, man hinner med så himla mycket! Och på måndag när jag är ledig har jag lovat att åka ut till sunderbyn och leka med kusin Liam. Eftersom han blev helt förstörd när jag var där sist och fick massage och han hade förväntat sig att jag skulle stanna och leka med han så måste ju åka dit och leka med han på måndag :) sötunge! Haha, sen hade jag tänkt hinna mysa med Eddie och Renee också!! Mina måndagar brukar ju bestå av mys med eddie och Renee! sen MÅSTE tvätta alldeles för mycke kläder!!

Våran tvättkorg har nog aldrig varit så full som den är nu! Rymms inte ens en strumpa till i den, vilket resulterat i att de ligger en massa kläder på toagolvet istället! Haha!! Hatar när de blir så mycke tvätt, hojja!!

Nu lunch i ngn minut till sen fortsätta jobba till kl 6 :)


Torsdag

2 dagar med jobb kvar tills jag får ta helg :) längtar! Vissa dagar känner man bara att man vill byta yrke och bli nå annat, vissa dagar känns de ut som att man inte alls passar som frisör! Och idag är en sån dag! Usch, men vissa dagar känns de helt rätt att jobba som frisör! :) nu äta lunch, sen fortsätta jobba, ända till klockan 6!


Onsdag

Usch vad dagarna går sakta när de är lugnt på jobbet! Är ju Inge kul i längden att sitta och leka med telefonen hela dagarna heller! Man känner sig smått överflödig sånna här dagar! Man hade nästan gjort mer nytta hemma känns de som ;)

På lunchen ska jag iaf springa ut på stan och inhandla lite arbetskläder, för just nu känns de ut som att jag inte har några kläder alls att ta på mig, inga jag trivs i i allafall! Sen kanske man orkar rensa och städa till i garderoben när man kommer hem :)? De behövs då verkligen, för just nu är ALLT bara intryckt där och man hittar ingenting! Haha!!

Nu försöka hitta på nå att fördriva tiden med :)


!

Har jobbat till klockan 6 även idag! Haft grymt lugnt på salongen idag, så har mest blivit att sitta av tiden! Men som tur har jag ju min kära telefon att sysselsätta mig med! Sen Hann jag ju färga och plocka ögonbrynen idag också, så nu är jag som ny igen :) eller rättare sagt, Marie var snäll och gjorde de åt mig :) skönt när någon annan fixar med brynen åt en! ;)

Nej nu ska jag snöra mig i soffan och smälta maten i väntan på att despis ska börja :)

Slänger upp en bild på ett brev jag skickat till min faster när jag var liten! Lite små roligt brev!! Haha!! Och de här är nog bara ett av alla 100 brev jag skickat henne! Jag var ju nämligen väldigt flitig på att skicka brev åt höger och vänster, jag älskade att skicka brev och att skriva! Och mina bästa brevvänner när jag var liten var min mormor ( som till och med bodde i samma kommun) och min faster! Haha!!


Tisdag

Tisdag idag, har hunni med att träna innan jobbet! Skönt att kunna träna igen efter en vecka med förkylning! Men Än är jag inte helt fri från förkylningen, men har Inge ont i halsen i allafall :) så skönt att träna på morgonen, bara man tar sig upp ur sängen och iväg till gymmet! Nu ska jag jobba, ända till klockan 6 :) puss


Igår blev jag mörkhårig igen, de var på tiden! Har haft blaskig hårfärg alldeles förlänge :)


-

Sköööönt med ledig lördag, de behövdes verkligen! Bar iväg till ökx igår efter jag slutat jobbet och efter lite palt i allsån, en massa go fika hos mormor och morfar och mys i nybyn bar de av till Luleå idag igen ! Iväg och skjutsa andre till hockeyn sen till Tuna för att kika hur Danne och Renee hade de i ny lägenheten! Riktigt mysig lägenhet! Sen skjutsat andre och gänget överallt och nu ligger jag på Tuna och ser walking dead medans danne och reinno ligger här bredvid och snarkar och försöker sysselsätta mig till andre och Jessica ska hem från krogen! Men mina ögonlock blir allt tyngre och jag gissar på att jag kommer somna på några minuter! Haha!! Nu se walking dead och försöka hålla ögonen öppna :)


Ökx

Jobbat idag, som tur var bara till klockan 3! Och har haft fullt upp i stort sätt hela dagen :) kul, mindre kul att jag har fått en sjuhelvetes förkylning! Så nu gasar jag och andre till ökx och hoppas att min förkylning går över tills på måndag! Har inte tränat på hela veckan heller pga förkylningen så hoppas jag kan börja träna snart igen!

Gud vad skönt att de är fredag idag, ska bli skönt att få vara ledig en hel helg! Känns ut som att det var evigheter sen sist!! Nu vara social med min snygga Karl :) puss


-

Har inte hänt mycket sen sist! Känns som att jag bara tränar, jobbar, äter och sover varje dag! 

Och nu den här veckan jobbar jag själv med chefen så denna vecka kommer gå grymt sakta, för jag och chefen har inte direkt så mycket att prata om! haha.. Med marie kan man ju surra bort lite tid :)
Var tänkt att jag skulle hjälpa familjen Andersson (fd. bergviksgänget) att börja flytta idag, men behövdes tydligen inte idag. Tack och lov säger jag, för har sjukt ont i halsen och enormt trött. Och inte nog med det så är jag halvt invalid i mina armar. Har en sjuhelvetes träningsvärk, så kan inte veckla ut armarna normalt! haha.. Måste se små kul ut när jag jobbar och inte får ut armarna! haha..
Annars då.. tränar för  fullt, försöker träna så ofta jag bara orkar och hinner, med nga dagars vila förstås. Är faktiskt riktigt roligt att ha börja träna styrke igen! Och jag ska försöka hålla igång med att träna nu också. Tror min rygg behöver det, eller framför allt HEEELA min kropp behöver det! Har faktiskt inte haft speciellt ont i ryggen sen jag börjat träna! Känns underbart :)

Aja, nu när jag inte skulle iväg och hjälpa fam. andersson att flytta så hade jag tänkt att jag skulle få ligga och mysa med min älskade A! Men nej, han skulle sticka iväg och se hockey hos ngn kompis, så jag blev hemma själv! Men de kan vara skönt att få lite tid för sig själv ibland också! Hade ju tänkt att jag kunde passa på att se despis, men då såg jag att det är ju inge despis idag :/

Så får hitta pÅ nå annat att se! Hade stora planer på att gå och köpa ostbågar där ett tag, men beslöt mig för att strunta i de. Dels för att jag inte behöver äta gott hela tiden, har ju hållt mig rätt bra hitils sen jag gick på min lilla diet. För förut var de godis var och varannan dag! Sen så är det förbannat kallt ute, och kändes fruktansvärt långt att gå till ica för en ostbågspåse! Får spara mig till helgen istället :)

Nej, nu käka middag här i min ensamhet, sen tror jag faktiskt att jag ska gå och ta en lååååååååååååång dusch :)
Hejs