Jun. 27, 2013

Fan va jag älskar sommaren :) har legat och stekt i poolen innan jobbet tillsammans med underbara människor :) kanske stekte lite för mkt till å med då jag brännt mig i hårbotten :P jag som ALDRIG brukar bränna mig :P sen har jag jobbat till 22.30, och nu ska jag krypa under täcket och försöka sova då jag ska och jobba även i morgon. 6.30-14.45, sen iväg och klippa lite åså hem och färga håret på mig själv :)

Nej, dags att stänga igen ögonen å sova :)


Jun. 24, 2013

Efter en massa tusenlappar fattigare och en jävla massa kläder rikare är vi nu påväg hem från Karlstad. Trist att åka ifrån Simon och Jasmine, men tillika skönt att komma hem. Men jag måste nog nästan åka ner till Karlstad snart igen :)

Är så fruktansvärt less på att åka bil nu... Usch vad de är långtråkigt så nästa gång får De nog allt bli flyg eller tåg ner :)

Kanske skulle försöka sova en sväng så de går lite fortare hemåt :)


Jun. 22, 2013

Helt ok midsommar, tog de mera lugnt, åt gott och spelade lite spel :) men visst hade de varit kul få vara hemma i ökx också när de för en gångs skull hände något där.. men får ta igen de nästa åt :) men karlstad dög :)

Idag har vi bara tagit de lugnt :) hunnit med att slösa ännu lite pengar. :) ätit gott, och sett lite film :) sen har jag varit och tagit årets första dopp tillsammans med Simon och Jasmine :) små kallt, men tillika skönt :) och nu sitter vi bänkad framför tvn och suger på en cider och ska slå igång skräckfilm snart :)

I morgon blir de ytterligare lite shopping, eller i allafall springa på lite affärer :) sen får vi se va som händer :)


Jun. 19, 2013

Kommit till Karlstad på morgonen, och har spenderat hela dagen till att shoppa :) så nu är man över 2000kr fattigare, en massa kläder rikare och förbannat trött i benen :)

I morgon väntas mer shopping :) helt underbart :)


Jun. 10, 2013

Usch, mitt liv Känns bara som skit just nu, och den långa promenaden hem var nog bra. göra sig av med lite tankar som Snurrar i huvudet. Och de är till viss del för att jag är en sådan jävla mes allt bara känns åt helvete just nu. Jag är en mes, har alltid varit och kommer alltid vara. Att jag gör som alla säger åt mig att göra, dels för att slippa konflikter. Jag vet inte vad jag vill. Har ingen Aning, de ända jag vet att jag vill är att jag vill vara vän med dig, men jag verkar ha förstört de också. Jag gråter emellan åt utan att veta varför, allt känns bara åt helvete just nu.

Jag tog beslutet att prata med dig just för att jag bryr mig om dig, jag bryr mig om oss.

Jag skulle vilja leva mitt liv med dig, jag vill ha dig i mitt liv, som vän. men jag vet att de inte går. Men jag önskar att de gick. Vi gör bara varandra ledsen. Och jag förstår att du inte vill sitta där när jag tjorvar hit och dit och vänta på att få svaret på vad jag vill och inte vill. Men jag vet inte vad jag vill.

Och jag hoppas att vi någon dag kan vara vänner. Utan massa tjorv. Men just nu kanske de är bäst att vi inte ser varandra på ett tag.

Jag kommer alltid älska dig och du kommer alltid betyda mycket för mig. Och jag kommer ALLTID att bry mig om dig.


Jun. 08, 2013

Jobb till 22.15, sen blir de nog att åka och dricka kaffe hos nån med josse, sen återstår de ju att se vad man hittar på, alla lär väl ska gå ut på hotellet ikv ändå :)

Blir nog trevligt! :)


Nu fortsätta arbeta några timmar till :)


Jun. 06, 2013

Varit till klx med Josse, Helena och Angelica. Himla trevligt.. Var inte alls tänkt jag skulle med då jag ska jobba i morgon, men hamnade i Kalix ändå, och de var ju kul, ett tag...även om jag var nykter. Så fruktansvärt skönt att må bra i morgon :) och så fruktansvärt skönt ligga nerbäddad under täcket nu... Ska försöka sova nu så man får sova ngn timme innan man ska upp :)


Jun. 03, 2013

Första dagen på ok idag, och än har de gått super bra :) inte tjorvat så jäkla mkt ändå med tanke på hur mycket annorlundare kassasystemet är mot för vad jag är van vid. :)

Tror detta kan funka riktigt bra i sommar :)

Nu återgå å jobba :)


Jun. 03, 2013

Nu börjar stugan på mamma å pappas gård bli lite mer hemtrevlig :) och den är så himla mysig. Synd man inte kunde bo i den året runt ;) känner mig som 14 år igen, bo hemma. Känns som när man var mindre och bytte rum utti ett. Hehe... Men över sommarn kommer jag förhoppningsvis stå ut att bo här. Sen får vi se om jag pallar Ökx över huvutaget efter de :)


Nu ska jag försöka sova, första riktiga arbetsdagen på OK i morgon :) blir mycket nytt att lära sig, men ser verkligen framemot att få lära mig nya saker :)