-

Härligt med fredag i morgon, Även om jag jobbar lördag i vanlig ordning! Men på lör efter jobbet åker jag upp till Överkalix :) och på söndag kommer André hem :) sen sticker vi tillbaka till Luleå för en vecka med mys :) härligt att jag är ledig på onsdag också, händer ju typ aldrig då andre har ledig vecka.. sen är de mässa osv med jobbet nästa helg! Kommer bli super kul!

Nu ska jag göra mig redo för att krypa ner under täcket.. I morgon väntas jobb, sen ska jag luncha med lilla syster! <3 sen är min plan att bara åka raka vägen hem och ligga i soffan resten av fredagskvällen :)


-

Kom med tåget till gve igår morse, andre kom och mötte upp mig på tågstationen :) synd att jag var så jäkla trött efter att ha stigit upp 4.30, för halv sov mest hela dagen! Var och handlade å lagade tacos, sen blev de käka godis och se film! :) eller blev inte mkt se film för min del då mina ögon bara ramlade igen! Men var mysigt ändå att bara få sova bredvid hjärtat :)

Och idag blev de att stiga upp tidigt, iväg och handla, tvätta bilen, baka mockarutor och sen har vi mest bara legat i sängen och myst tills andre skulle iväg å jobba..


Så nu har Andre åkt iväg å jobba, tyvärr! Hade mer än gärna velat att han var kvar här med mig i någon timme till! Mest av allt hade jag önskat att jag slapp åka iväg hem, att jag kunde stanna här i sängen och vänta tills han sluta jobbet! Men de går ju då inte eftersom jag jobbar i morgon!

Jag längtar tills jag och A kan bo tillsammans på ett och samma ställe, inte bo på flera ställen och hatta å fara hit å dit, Tror faktiskt jag skulle kunna trivas bra här uppe :) bara jag hade ett jobb! Fast mest av allt hade jag velat att André flytta ner till Luleå igen :) där vi båda känner lite mer folk!

Men förhoppningsvis kan vi bo på ett å samma ställe snart :)

Har hunni både diska å dammsuga här i lägenheten, så nu är de fint här då hjärtat kommer hem från jobbet ikv :) nu ska jag packa ihop mina saker och vänta på att få gå ner mot bussen och åka till ökx :)

Väl i ökx ska jag hinna mysa med mosters hjärta <3 sen i morgon bär de av mot Luleå igen :)


-

Jobbat till 16 idag, efter jobbet var de Schwarzkopf visning med jobbet som gällde! Alltid kul att få gå på visningar och få lite inspiration :) så nu väntar jag bara på att jag ska få tillfälle att testa lite nya färgtekniker på någon :)

Sen har jag inte hunnit med mycket mer idag, packat väskan färdigt, så i morgon 5.45 sticker jag upp till min älskade och helt underbara André <3 längtar nå så fruktansvärt :)

Längtar så himla mycket tills den dagen då vi slipper bo ifrån varandra! Förhoppningsvis dröjer de inte allt för länge!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna, sen krypa ner under täcket :) blir en lång dag i morgon :)


-

I morgon är de jobb 10-16, sen är de visning med jobbet :) kul! Sist jag var på en visning var väl typ 2a året på gymnasiet om ens de :) sen blir de packa och sova tidigt för min del, för på söndag morgon åker jag iväg med tåget till Gällivare och min andra halva <3 Huuur jag längtar :) trist bara att jag endast kan stanna till måndag eftermiddag och att andre börjar redan vid 14 tiden på måndag :/ men vi får ju ses ett tag i allafall :) bättre än inte alls :) sen på hemvägen blir de att stanna i ökx och mysa med familjen en snabbis innan de bär av mot Luleå igen på tisdag morgon :) sen är de bara drygt en vecka igen innan jag och mitt hjärta får vara med varandra igen <3

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag börja krypa ner i sängen tänkte jag :)


-

Ledig dag idag, helt underbart skönt! Sovit till 7.30, hade inte gjort något om jag hade kunnat sova till 8 i allafall, men morgon pigg som man är vaknar man oftast före fan själv även fast man är ledig. Blev att klä sig, dra ett varv med dammsugaren och sen trampa iväg mot varvet för en heldag med fasters älsklingar och Renee! Hunnit vara på storheden sen mest bara myst, klippt både broder D och Eddie! Var då på tiden, Eddies lockar åker in i öronen och kliar och broder D var även han fruktansvärt långhårig!

Sen har jag även hunnit med en snabbis med Sanna strand på stan. Agerat smakråd :) och nu ska jag snöra mig på soffan under filten och bläddra fram nå bra tv program innan de är dags att krypa ner under täcket :)



-

Trodde jag skulle få sova ut i morgon, men måste hoppa in och jobba. Känns alltid sjukt jobbigt då man sett framemot en ledig dag med enorm sovmorgon! Men desto skönare blir de att vara ledig på tisdag :)

Så nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket och sova, är fortfarande sjukt trött efter fredag natt då de blev alldeles för få timmar med sömn pga vistelsen På akuten i Kalix. Hoppas på att få vara piggare i morgon :)


-

Haft en annorlunda jobbvecka, jobbat varannan dag sen i onsdags. jobbat onsdag, ledig torsdag, jobb fredag, ledig lördag, jobb söndag. Ledig måndag. Sjukt jobbigt tillika, men veckorna går ju fort när man jobbar så :)

På fredag var de jobb i vanlig ordning, hade rätt lugnt så passa på att sluta redan vid 17, så gick en sväng på hm med mamma å Maya, medans pappa fixa diskmaskinen i lägenheten. Sen iväg till varvet för att äta pizza hos renees mamma, jag agera Lektant med barnen i vanlig ordning :)) sen hem till ökx, gjorde mammsen fin i håret, sen på natten blev de att hämta andre, och hans knä hade blivit mongo som vanligt, så blev att gasa raka vägen till Kalix för att kolla upp de! Kanske inte de roligaste att köra till Kalix när man vaknat halv 7 och jobbat, sen att de var mörkt och spöregna gjorde ju inte saken bättre! Men som sagt vad gör man inte för sin andra halva? :)

Var i säng först vid 6 tiden på morgonen, sov ca 3-4 timmar totalt, så igår var jag helt död, sov mest hela kvällen. Och idag känner jag mig fortfarande lika trött! Blir nog att sova efter jobbet!

Sitter iaf på bussen på g mot Luleå nu, blir jobb 12-16, Sen ska jag hem och bara ligga framför tvn! :) och räkna ner dagarna tills jag får vara med andre igen ;)



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

usch vad jag verkligen hatar att måsta ha särbo förhållande. hatar att jag och min andra halva, mitt liv, mitt allt måste vara ifrån varandra mest jämt. Bara ses på hans lediga veckor, och ibland lediga helger, samt mina lediga helger.´Jag hatar det verkligen, nästan så jag ibland överväger att flytta upp och vara arbetslös, istället för att vara kvar här i luleå där jag inte trivs, och där jag har ett jobb.. Varför måste de vara så förbannat långa avstånd emellan? Jag hatar distans förhållande..   ca 6 månader tills jag gjort bort mina förbaskade trainee timmar, sen tror jag faktiskt att jag ger upp de här med luleå. För jag mår fasiken inge vidare när jag måste vara ifrån min andra halva mest jämt. Jag mår helt klart som bäst när jag får vara med mitt hjärta <3
 
nedräkningen har börjat för länge sen, ca 6 månader kvar av denna lärlingstid..
inte länge kvar, 6 månader går fort....
 
 
 

-

Idag är de Flyttstäd på schemat, är på Tuna å hjälper Renee att städa! Och dra åt helskotta vad de är tråkigt att flyttstäda. Men de har gått undan :) 5 rum av 7 har vi gjort :) tur man inte är såhär noga när man annars städar, skulle ju ta en evighet!

Nu fortsätta med städandet :)


Sep. 08, 2012

Hatar att mina förkylningar aldrig kan bryta ut ordentligt, kan gå och vara snorig å hängig i flera veckor Men Inge mer! Har jobbat idag, sjukt tungt då man är hängig, men de gick. Nu ligger jag helt utslagen på soffan och funderar på hur tusan jag ska hitta energi att fixa nå middag. Känns jobbigt, vill bara att andre ska komma hit och ta hand om mig. Men inte många dagar till han kommer, hoppas hoppas hooooooooppas att han kommer på måndag kväll.

Nu ska jag slå på en film, och ligga på soffan resten av kvällen :) och hoppas på att den här förkylningen snart vill släppa.


Sep. 06, 2012

Gud vad de kan vara skönt att vara ledig mitt i veckan ibland :) Har myst med fasters små trollungar och renee idag <3 måste ju passa på medans man är ledig :) och i helgen blir de mer mys med fasters hjärtan :)

Nej nu börjar de bli Dags att krypa ner under täcket, i morgon fredag och de känns helt underbart, även om jag jobbar i helgen :) tänkte försöka ta mig till gymmet efter jobbet i morgon också :) har ju inte ont i halsen längre, bara lite snorig och hostig. Så bäst att köra igång med träningen då :)

Måste verkligen ta tag i de nu, är alldeles för länge sen..... IGEN!

Från och med i morgon ska jag försöka börja hårdträna!


-

Fick hoppa in å jobba på min lediga dag igår, så idag får jag äntligen vara ledig! Men blev då inget av de där med att sova ut inte! Vaknat första gången 6 och fick för mig att klockan var jätte mycke, sen vaknade jag en timme senare, helt klar vaken! Typiskt! Nu ska jag slå igång tvn, dra ett varv med dammsugaren, sen göra mig redo för en dag tillsammans med fasters älsklingar och Renee <3


..

En jäkla bildbomb På lite bilder från mobilen :)


-

Min hals håller helt på ge upp, och känner mig helt svälld i skallen! Trist att jag skulle bli förkyld nu när jag hade tänkt börja träna! De slår aldrig fel! Hade ju sett fram emot att få vara ledig i morgon också å få kurera mig lite, å mysa med fasters älsklingar, men blev tvungen att hoppa in å jobba! Så får vara ledig på torsdag istället då :) +en extra dag när de passar :) men huuuur jag såg framemot att få sova ut!

Så nu ska jag börja krypa ner under täcket och sova så jag orkar jobba i morgon! Sen På torsdag ska jag verkligen sova ut :) och umgås med Renee och go ungarna <3


-

Passade på att flexa lite idag då de lika så var lugnt, hade tänkt storstäda. Men de går segt! Dessutom gick alla spotlights i vardagsrummet sönder av någon konstig anledning? Så de enda lyse i vardagsrummet är tvn och en ynka liten rislampa, så är rätt mörkt här! Haha!

Och eftersom att min egna lilla elektriker (André) är flera mil bort och jobbar nattvecka verkar jag få leva i detta
Mörker fram till nästa vecka! Så är bara att sätta igång och städa då, i mörker!

Sen ska jag koka mig te och Mysa framför tvn! Ledig i morgon :) helt underbart! Bäst att njuta medans man kan, är endast ledig 4 dagar denna månad +söndagar! Så är inte mycke ledigt! Dessutom är jag inte ledig några måndagar :/ så kommer inte hinna se andre lika mkt! bara att vänja sig!

Jag längtar tills vi kan vara sambos igen! Kunna se varandra så
Mkt som vi bara vill! Inte länge kvar nu :)

Nu ska jag ta fram dammsugaren och sen mixtra och se om jag får lyset att funka :)


-

Full rulle på jobbet idag, sen efter jobbet var min tanke att trampa iväg till gymmet för ovanlighetens skull! Men självklart är de ju sol och helt undebart väder när jag kommer ut från shopping, så då blev de att trampa iväg hem och gå ut på en power Walk istället! Helt underbart, och på hem vägen svängde jag förbi på Konsum och köpte mig lite nötter :) nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fixa lite middag, diska och bara ligga på soffan :)


Helt slut, jobbat till 16, sen hem och slängt på tvättmaskin, duschat och gjort mig i ordning! Sen bar de av till Erik och Linda för middag, film och karrameller tillsammans med Dom, André och Fanny och Nils! Himla trevligt! Trist bara att jag höll på somna till filmen, som vanligt! Väl hemma var de bara att traska till tvättstugan igen, hänga och vika tvätt, sen har jag, medans jag hade kvar lite energi, även diskat och plockat till här hemma! I morgon hade jag faktiskt tänkt försöka ta mig upp i rimlig tid, ut på springtur eller iväg på gymmet, städa och sen iväg å göra Jessica sällskap då hon ska fixa naglarna :) får se hur mkt av allt de där jag orkar med!


Nu borsta tänderna och lägga sig och se film :)


-

Märks att jag knappt fått någon sol i sommar, är så fruktansvärt trött hela tiden! Sådär som jag brukar vara på vintern... Igår somnade jag på soffan kring 9, och de gick knappt att få liv i mig, sen sovit till 7 och är fortfarande trött! Hojja! Men ikväll ska jag försöka hålla mig vaken :) får dricka en jäkla massa kaffe så jag orkar vara vaken :)

Annars då.. Andre har ledig vecka så han har varit med mig i Luleå hela veckan och åker från Luleå först på måndag morgon :D sen är han borta en hel vecka innan han kommer till Luleå en hel vecka igen :) jag längtar tills den dagen då jag får bo med honom på heltid igen.. Hatar verkligen att vara särbo.

Men snart kan jag ju börja åka upp de helger jag är ledig och han jobbar också :)

Nej, nu ska jag sätta igång å jobba igen :) bara 3 timmar och 45 minuter kvar att jobba tills jag får åka hem och mysa ner mig bredvid min andra halva igen :) sen i morgon är jag LEDIG :) underbart :) sen mot eftermiddagen ska jag med Jessica då hon ska och göra naglar :)