Dec. 31, 2012

Sista dagen på år 2012 börjades med att jag vaknade i panik av att jag försovit mig, snör på mig kläderna, och gärnet ut i bilen (andre sa senast igår "men nog startar den i morgon även om du inte har motorvärmare, dom har ju lovat +grader hela veckan) försöker starta den, men biljäveln går ju såklart inte igång, så jag snör igen dörren och springer allt vad jag kan till bussen, går ju dock inte speciellt fort för mig att springa eftersom jag sträckte ben helvete igår igen, så får ju halta iväg, plus att jag var fullt påklädd med fjällrävenjacka och hela köret!

Kommer till busshållplatsen och ser att en jag jobbar med också ska ta bussen idag, så tänkte att de är ju lugnt då missade jag ju inte bussen i allafall! Efter ca 15 minuter vid busskuren upptäcker vi att bussen gått för rätt länge sen och nästa buss skulle gå först 8.43 (vi skulle börja redan 8) så de var bara att promenera till jobbet istället!

Bil helvete säger jag bara! Pappa sa då han bytte batteri i den "de är ett bra batteri de där, bilen har stått i flera veckor och den startade direkt"... Eller hur?

Nej jag ska nog fasiken börja promenera till jobbet.. Slipper man tjorva med dessa jävla bilar! Iallafall tills jag får råd att köpa mig en mer ordentlig bil!


Nu är i allafall efterrätten i ugnen, ananaspaj och glass blir de till efterrätt, sen då den är klar ska jag börja med middagen!

Oxfilé, potatisgratäng och rödvinsås :) blir en väldigt lugn nyårsafton detta år och helt ärligt känns de helt okej, för jag är så jävla trött. Ska bara mysa tillsammans med andre och äta en massa gott! :)




Snart är år 2012 slut och 2013 tar sin början, sjukt vad fort de går. Och år 2012 har varit ett rätt bra år faktiskt :) hunnit med en del, flyttat runt en hel del, först varit inneboende och sen flyttat i lgh, dock flyttade jag ju ut därifrån nästan lika fort, börjat nytt jobb 2 gånger, bilat ner till Göteborg och sett på Bruce Springsteen, blivit moster för första gången, blivit faster för andra gången.. Säkert en massa andra grejer som hunni hända :) men nu kan man bara hoppas på att år 2013 blir ännu bättre :) förhoppningsvis ska jag hinna med min första riktiga utlandsresa också nästa år :)


Nej Hörni, gått nytt år på er mina nära och kära. Nu ska jag fortsätta med maten :)


Dec. 29, 2012

Förbanndes motorvärmarkabel!! Den verkar ha pajjat igen, bara för att jag var så jävla glad över att fått den lagad... Den funkade på morgonen då jag kom till jobbet, ca 5 timmar senare då jag går ut från jobbet är bilen totalt igen isad.. Självklart har den då gått sönder igen. Som tur var hade chefen startkablar i sin bil, så vi fick igång den tillslut så jag tog mig hem i allafall, men nu får den fan stå där den står till andre kommer upp och orkar fixa de!!! Tur jag är ledig i morgon iallafall så jag slipper fundera hur jag ska ta mig!


Jävla skit!!


Dec. 28, 2012


Dec. 28, 2012

Precis ätit och nu ska jag faktiskt gå och ta en varm dusch, sen ska jag lägga mig under täcket och se lite film :) får tyvärr ha Fredagsmys med mig själv ikväll :/ andre hade tänkt komma upp idag, men då han blivit sjuk så stannar han tills han kryat på sig! Å andra sidan hade jag nog inte varit speciellt roligt sällskap heller! Är helt slut i huvudet efter all inventering på jobbet idag så lär nog somna rätt fort då jag väl lägger mig!


Hojja vad mkt grejer de finns att inventera... Huuuur mkt som helst och de känns som att man inte riktigt tar sig frammåt.. Haha! Så trött i huvudet är bara förnamnet av vad jag är just nu :)

Nu en dusch och krypa ner under täcket :))


Dec. 27, 2012

Motorvärmarsladden brann idag, så ikväll har jag haft byta-stickpropp-kurs-via-FaceTime med andre. Och jag fick den att fungera!! Underbart, nu slipper jag vara orolig att inte ta mig hem från jobbet ;)

Och nu ska jag packa upp alla grejer som jag släpat med från Överkalix, sen sova! För i morgon blir de jobb 8-18, inventering är de som gäller fram till 10.. Sen ska jag krypa ner i våran sköna säng och titta tv tills jag somnar!! :))


Dec. 26, 2012

Fyfan vilka Sjuka människor de finns!!! Jag blir så förbannad.. Som sagt, skönt att jag snart slipper allt som har med lägenheten i Luleå att göra!!!


Dec. 23, 2012

Väskorna packade, dammsugit lägenheten, och nu ska jag äta lite mat, ta ut sopor och sen ska jag ta mig en vaaaaarm dusch, sen krypa ner under täcket och se film... Och i morgon 9.10 sätter jag och andre oss på bussen hem mot Överkalix för att fira julen där!! Härligt att få komma hem :)

Sen på annandag jul bär de av upp
Mot Gällivare igen, förhoppningsvis med en fungerande bil så jag slipper komma en timme tidigt till jobbet varje dag, och slipper frysa ihjäl, och slipper vänta 2 timmar på bussen hem!!

Är inte direkt fett med bussturerna här i Gällivare ;) skulle ju säkert funka att promenixa till/från jobbet, men de vill jag absolut inte göra när de är såhär kallt!

Nej, dags att sätta igång med de som ska göras så man blir klar ngn gång :)


Dec. 22, 2012

En dusch på de här så kanske man får upp värmen lite, sen ska jag passa på att göra ansiktsmask och hårinpackning :) sen bädda ner sig i sängen och se lite film :)


Dec. 22, 2012

Blir så fruktansvärt irriterad.. Man kan inte komma och först säga en sak för att sen säga en annan.. Ska bli så skönt att bli av med lägenheten i Luleå snart... Slippa tjorva och tjaffsa... Muntligt gäller väl likaväl som skriftligt? Är de inte så?

Less är bara förnamnet.. ENDAST 40 dagar tills vi får ge tillbaka nycklarna !!!


Dec. 21, 2012

Vet inte om jag tror på att de är jordens undergång idag, snarare en sju helvetes
Otursdag... Blir väckt just efter 6 av att andre kommer och väcker mig och säger att jag måste nog ta bussen för bilen har gått sönder, så då är de bara stiga upp och göra sig i ordning.. Andre försöker få tag på en verkstad som kan fixa en BMW, ingen BMW verkstad i Gällivare så han får skicka den med biltransport till Luleå till ngn som kan fixa.. Vilket betyder att vi är utan bil i flera dagar.. Kul... Not.. Så blir buss hem till Överkalix på julaftons morgon!


Otursdag var de ja...


Dec. 20, 2012

Andre åkte precis till jobbet, så jag ska ställa mig och diska, sen ska jag mysa ner mig under täcket och se nå film tills jag somnar :)


Dec. 18, 2012

Andre har precis åkt iväg och jobba, och jag ska gå och ta mig en kokhet dusch, sen ska jag bädda ner mig i sängen se nå film på min för tidiga julklapp jag fått av hjärtat <3

I morgon väntas jobb i vanlig ordning, så himla roligt då de är full rulle heeeela tiden :)


Dec. 17, 2012

Igår blev jag Gällivarebo och idag är första dagen på nya jobbet :) och mina nya kollegor verkar jätte snälla :) tror jag kommer trivas bra, och tillika skönt å göra nå annat, även om jag ibland har ångest över att jag inte kommer få klart mina timmar, men nog tusan hinner man :)

Ser framemot att få göra nå annat, lära mig nya saker osv :)) och framför allt så känns de helt fruktansvärt bra att få vara sambo med min älskade och helt underbara andre <3

Fick upp alla mina grejer från lådorna igår också, och kom fram till att de här går fasiken inte, måste inhandla någon slags hylla till toaletten så alla mina hårprodukter får plats! Står hårprodukter i och på allt som går att förvara grejer på. Och hela duschen är fylld med shampon, inpackningar, balsam osv! Haha!!! Så när jag är ledig nått får de allt bli att fara och kika på ngn hylla av ngt slag :)

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen gå och fortsätta nöta in kassasystemet :))


Dec. 12, 2012

Sitter och ser vakna med the voice och käkar frukost, ska iväg till vårdcentralen på ett tag, sen hem och sälja ett soffbord, sen blir de jobb 11.30-13.45, sista dagen på saxarna luleå idag! Och på söndag går första flyttlasset upp till Gällivare, och de känns så himla bra att äntligen slippa detta särbo förhållande, slippa åka iväg så fort man är ledig! Och framför allt slippa de där med att bara ses på helger för de mesta!!

Känns UNDERBAAAART, men kommer såklart sakna att inte bara kunna åka till Danne, Renee och fasters älsklingar då jag är ledig på vardagarna. Kommer sakna fasters älsklingar som tusan, tur de finns FaceTime :) sen kommer jag ju åka ner då och då :) annars skulle jag inte överleva :) sen kommer jag dessutom kunna åka hem till ökx oftare och mysa med mosters älskling <3

Nu dags att pälsa på sig och vandra till vårdcentralen :)


-

Ligger i soffan och ser one tree Hill, och har legat här i stort sätt hela dagen!

Blev även av med 1 av alla våra möbler idag också.. Och i morgon blir vi av med ytterligare en möbel! Då är de bara att försöka få iväg resten av grejerna härifrån! dvs alla jävla flyttkartonger!! Just nu har jag lust att bara elda upp alla dessa flyttlådor och köpa nya grejer!!

Men får jag bara Lånat en bil, ett släp och någon som kör bil med släp! Samt ngn som hjälper mig flytta så är de också fixat sen!! Försöker få någon reda med andre om han kommer och hjälper, men de går som segt på den fronten!

Nej, nu ska jag försöka hitta ork att börja torka ur skåp så de är bort gjort iaf!


-

Ledig idag, och då är frågan vad gör
Man då man är ledig ? Har försökt sova länge, men de gick Inge Vidare faktiskt... Så steg upp, la mig framför tvn och facetimea med Linnea och Enya <3

Och nu funderar jag på om jag ska orka mig ut på en lång prommis :) skulle vara sjukt skönt!! Dock trist att gå själv!

Eller kanske jag bara ska ligga på soffan och slöa? :)


Dec. 05, 2012

Näst sista julklappen precis inhandlad, bara 1 kvar då :)

Men den får bli nästa lön :)

Nu ska jag göra mig redo för jobb 10-18, sen åker jag till fasters älskade ungar och sover över, för i morgon blir de att vara barnvakt åt dom <3


Dec. 04, 2012

Jag behöver en bil, en billig liten skrot bil som är fungerande och billig att köra och äga!! Någon som har en till övers?


Dec. 03, 2012

Försöker hitta ork att packa ner lägenheten i lådor, men de går segt!! Måste de vara så förbannat tråkigt ?

I morgon hoppas jag att de blir 1 möbel mindre i denna lägenhet! Ger fan bort den annars! Haha!! Ingen som behöver ett soffbord? En hylla och en tvmöbel??

Nej, dags att sätta igång om jag ska komma mig ut ur den här lägenheten någon gång!!