Feb. 21, 2013

Den här jäkla förkylningen tar kål på mig, har fortfarande inte orkat röra mig desto mer ur sängen, förutom då jag ätit och då hade jag mer än gärna velat ligga kvar i sängen och äta. Usch vad jag bara vill bli kvitt denna hemska förkylning.. Helt utslagen är jag...


Feb. 21, 2013

Sjukskriven även idag... Börjar bli less på att ligga hemma i sängen nu, har legat i sängen och sovit till och från nu sen tisdag kväll.. Har fått någon riktig jäkla förkylning, jag som aldrig annars brukar bli sängliggandes när jag blir förkyld.

Så fort jag rör på mig blir jag svimfärdig och orkeslös och måste gå och lägga mig ner. Inte de minsta roligt, dessutom håller min rygg på ge upp efter att ha legat ner sen i tisdags.. Hoppas på att kunna åka och jobba i morgon i allafall.

Nu ska jag försöka vila ögonen en stund, sen ska jag försöka få andre att gå och köpa mig snus och en tidning eller nå att läsa :)


Feb. 20, 2013

Här har man gått å varit som glad över att man klarat sig från förkylningen och så kommer den som en käftsmäll i ansiktet. Funderade på att gå hem från jobbet och sjukskriva mig redan igår, men höll ut till 6, jag har ju så jäkla svårt att vara hemma när jag är sjuk! Får sån ångest.

Men idag fanns de inte så mycket till alternativ då jag haft feber sen igår kväll och knappt sovit något inatt och rent ut sagt mått skit. Så idag var min tanke att jag skulle ligga och sova hela dagen så kanske jag orkar åka och jobba i morgon :) hatar att ligga hemma och vara sjuk,,


Feb. 18, 2013

Åkte till Luleå i lördags efter jobbet, massa fika, mys med fasters älsklingar och ringt på bilannonser hela gårdagen i stort sätt och tillslut hittade vi en bil som jag slog till och köpte. Så nu är jag ägare till en Toyota och några tusenlappar fattigare :) gasade till ökx, mellanlandade där till på morgonen då de bar av upp mot gve igen! Och nu ska jag göra mig redo för jobb 12-18, sen ska jag bara mysa med mitt hjärta.


Feb. 14, 2013

Torsdag och alla hjärtans dag... Jobbar till 18 idag och stängning. Sen ska jag promenera hem och vika tvätt och städa..

Sen är de bara fredag och lördag kvar och jobba innan jag åker iväg till Luleå och mina älskade brorsbarn <3 hoppas bara inte tåget börjar tjorva...orkar inte åka buss...

Nej, nu ska jag gå å se om jag hittar ngt fint att ge Eddie i present.. Fördelen med att jobba i en leksaksaffär, man kan skämma bort syskonbarnen rejält ;) ibland lite för mkt tror jag... Men de är ju så kul :)


Inte ens i närheten av svärmors...

Sådär, har gjort ett andra försök att baka hällakaka.. Förra gången blev dom inte ens i närheten så goda som svärmors! Få se då om jag lyckades denna gång! Börjar tro att hon har ngn hemlig ingrediens hon inte avslöjar.. Eller så är de bara så att jag suger på att baka?

Nu har vi mjukbröd så vi klarar oss ett tag i allafall :)

Nu ska jag ta fram dammsugaren och skurhinken och dra av golven här hemma, sen ska provsmaka en hällakaka och ligga framför tvn resten av kvällen! Är rätt glad över att jag inte bokat tvättid kl 7 i morgon :)