-

Äntligen har allt börjat flyta på! Har varit på min första arbetsintervju någonsin och det gick strålande! Hoppas bara att de går att lösa så jag får gjort mina timmar! Sen ringde lulebo och vi behöver inte betala för lägenheten på Tuna som vi skulle ha tagit för att dom måste reparera den pga vattenskada!

Så för tillfället flyter allt på, hoppas de fortsätter så :)

Har som sagt varit till klx idag på arbetsintervju och käkat lunch och surrat med Kajsa! Himla trevligt! Alldeles för länge sen jag såg kajjo :)

Och nu sitter jag på helex och taggar för ett pass body Combat :)


-

Fick en sån där "svimatack" idag! Blir kritvit i ansiktet, skakig, kallsvettas och de bara rinner svett i pannan! Och när de väl gått över blir jag svin trött matt?! Vad är mitt problem?

När jag kollat upp de hos doktorn tidigare sa dom att de bla berodde på stress, men varför får jag de då när de är som lugnast på jobbet? När de inte är de minsta stressigt?

Och har ätit bra idag så är ju inte de att jag inte ätit nå heller! Är i allafall sjukt jobbigt! Är Inge roligt att sitta och vara krit vit i ansiktet och svettas som en gris framför kunden!


Nej nu ska jag plocka till här på salongen sen sticker jag till ökx en snabbis med familjen Andersson :)


-

ÄNTLIGEN har jag hela lönen på kontot! Tog ju bara sådär 4 dagar! Först tog de några dagar innan lönen kom (den skulle ha kommit den 24e) när den väl kom fick jag för lite! Men nu har jag äntligen fått hela lönen på kontot! Känner mig lite små rik med tanke på vad jag haft tidigare i lön! Dock är de bara för den här månaden :/

Så på lunchen ska jag gå på stan, passa på att köpa lite födelsedagspresenter medans jag har pengar! Måste ju såklart köpa nå fina kläder till enya också, sen Eddie fyller år snart, sen fyller även andre år snart :)

Är Kul att köpa Presenter till folk, mindre kul när pengarna på kontot minskar!

Nu ska jag dricka kaffe och hoppas på att de kommer nå kunder snart! Sen trycka i sig lunch och iväg ut på stan! Sen blir de jobb till 18, sen sticker jag iväg till ökx fram å tillbaka med fam. Andersson! Ska och hämta hem Dannes Audi, och passar på att ta hem lite flyttlådor när vi ändå åker upp!


-

Snart får jag låsa och gå hem!! Skönt! Har varit himla stressigt här på slutet av dagen, så är helt slut! Men nu är de då sten dött!! Men snart får jag ju fara hem,

Och då blir de att slänga i nån färg i håret, kan inte gå och se ut såhär! Blir mörkt igen, inte svart, men mörkt!! Ser ju förjävligt ut när jag har nästan svart mot botten och mycke ljusare på längderna! Och sen ska mitt hår få vila från allt färgande! Skiter i de knallröda, få bli en annan gång! Kanske mot sommaren?

Sen ska jag lägga mig på soffan bredvid A och ligga där hela kvällen :) kanske orka packa ner lite grann i flyttlådorna om jag orkar?! Återstår att se!

Förresten så måste jag ju meddela att de går framåt med jobbsökandet! Ska på min första anställningsintervju snart! Pirrigt! Men inget är klart ännu, så håll tummar och tår att dom ger mig jobbet! För hem till ökx ska jag förr eller senare! Iaf hem mot ökx, om de då blir ökx eller gve eller vart de blir återstår att se :)

Nu ska jag städa till lite här så kanske tiden går fortare?


-

Har gått å väntat och längtat hela dagen, eller egentligen hela helgen, på att andre ska komma hem! När han då väl kommer hem så somnar han på soffan!! Kul kille!

Kom precis från duschen, tänkte lägga mig under täcket och se lite på kanal 5 play! Kanske orka packa ner lite grejer från lägenheten? Sen försöka komma fram till vilka papper som ska skickas in till a-kassan också och vilka papper som saknas osv!

Önskar att någon annan hade kunna ta tag i dom där papperna åt mig, hjälpt mig med vad som saknas, osv! För Jag får fan psykbryt på dom! allt de där är en enda jävla gröt!

Nej kanske borde se över dom där papperna så jag kanske får iväg skickat dom ngn gång :)


-

Jag är orolig att vi inte kommer hinna flytta ut ur lägenheten innan 16e april!

Andre börjar snart jobba i gve, jag kommer inte ha någon bil att köra grejerna, den ska städas ur, allt ska ner i lådor, den ska besiktas!! Ååh!!

Och dessutom lämnar andre bilen i ökx så lär ju då inte kunna köra nå grejer nu till helgen heller? Åååh!

Aja, är fan bara se till att hinna flytta ut innan den 16e!

Nu ska jag mysa med eddie! Sen försöka ta mig hem till porsön!


-

Min helg blev inte alls som jag planerat! Min plan var att packa ner lägenheten i lådor i helgen, men istället har jag gjort allt utom de! Har tillbringat hela helgen hos familjen Andersson, myst och lekt med Eddie! Och sen har jag även hunni se mosters hjärta Enya idag <3
Hon var så fin :) och kändes ut så himla liten :)


Så jag klagar inte på att min helg inte vart enligt mina planer :) roligare tillbringa helgen på Tuna hos familjen Andersson, än att sitta ensam hemma på porsön och packa flyttlådor! Haha!


Nu ska vi iväg till varvet och göra renees mamma fin i håret, sen ska jag hem å sätta igång och packa!


-

Två par glasögon rikare och en massa kronor fattigare! Och blev dyrare än väntat också, tror han tog för mkt betalt!

Sitter för tillfället på Tuna hos familjen Andersson och är barnis åt Eddie medans Danne å Renee handlar! Sen hem en sväng, diska och ta ut soporna sen ska jag tillbringa resten av dagen och kvällen på Tuna!

Bild på ett par av mina nya brillor


-

Igår blev de after work med jobbet, himla trevligt! Och sen åkte jag iväg till Tuna för att övernatta hos familjen Andersson! :) är likaså gräsänka i helgen, så bestämde mig för att sova här, mycke roligare så!!

Idag kommer mamma till stan, vi ska och hämta ut glasögonen, sen ska jag inhandla flyttkartonger och packa ner lägenheten hela kvällen!

Trodde jag skulle få min lön igår, hade verkligen behövt den, framför allt
till att hämta ut mina glasögon! Men sen har vi typ Inge frukost alls hemma och jag har väl typ 16 kr på mitt konto! Yeeeeeeeeey! Blir irriterad! Tur att jag får låna pengar av mamma till glasögonen!

Jag blir fett irriterad, är de tänkt att man ska få lön 25 och 25 råkar infalla lördag så ska man väl ändå ha den på fredagen?


-

Se så underbart fin hon är mosters lilla prinsessa <3 ååh vad jag vill träffa henne :)


-

Äntligen äntligen äntligen har jag blivit moster, till en prinsessa :) ikväll fick Linnea och Erik en liten tjej, helt underbart fin är hon och jag längtar så tills jag får se henne på riktigt! Grattis älskade Linnea och Erik <3


Och se, jag gissade rätt att de skulle bli en mini nea! Min magkänsla är grym! ;)

Nu ska jag försöka sova, vilket kan bli svårt nu när man är uppe i varv och sprallig när man fick höra att hon äntligen kommit ut :) ååh, så kul :)

Och snart blir jag faster igen också, inte
Länge kvar nu! Längtar sååå, så himla spännande och roligt :) ska bli spännande att se vad för kön de blir :) ååh vad jag längtar till jag blir faster igen också :) <3


-

Avfärgade håret igår, trodde inte att jag skulle våga gå till jobbet idag, men efter att de hade torkat såg de bättre ut! Men de ser inte bra ut! Men ljusare är de! Och ljusare ska de bli, sen ska jag snöra i en intensiv röd färg! Tror de kommer bli galet snyggt :) men tillsvidare får jag gå och se lite halvdan ut i håret! Haha!!

Men helst hade jag velat bli rödhårig nu nu nu på en gång! Men som sagt man kan inte få allt som man vill! Visst skulle jag säkert klara av att bli knallröd på egen hand, men törs inte! Då kanske jag inte törs visa mig på jobbet på riktigt! Haha!! Så får vänta tills ngn har tid att hjälpa mig :)

Från en sak till en annan, ikväll efter jobbet ska jag hem och börja packa ner våran lägenhet i lådor, kom på att jag kommer ju inte ha ngn bil nu när andre börjar i gve, så vi måste försöka få så mkt som möjligt av våra grejer till ökx redan nu!! Gaah, längtar inte alls tills han börjar jobba i gve! Kommer bli tokig på att inte bo med han, inte vara med han 24/7, inte sova med han! Åååh kommer bli galen!

Nästan så jag överväger på att hellre sitta arbetslös i ökx med a-kassa än att ha ett deltidsjobb med skitlön!


Nu ska jag äta lunch!


-

Nu har jag bestämt mig, ska bli rödhårig! Ganska knallig röd! Tog hem
Avfärgning från jobbet och snörde i, törs knappt ta av mig handduken, såg ut som att de inte tagit någonting på håret som ligger mot botten! såg ut som att de var lite rödaktigt på längderna och svart mot botten, plus en liten utväxt på de! Gaaah, kanske inte vågar visa mig på jobbet i morgon ;)

Fan, kanske skulle ha haft lite tålamod och väntat till nån kunde göra de på mig! Aja, får gå med uppsatt hår tills jag fått fixat till de, om de är så att de tagit mycke mer på längderna!

Nu ska jag se lite på kanal 5, och vänta tills håret självtorkat lite så jag kanske törs se mig i spegeln!


-

Har funderat på om jag ska bli rödhårig, har funderat på de ganska länge faktiskt! men är lite velig ännu om jag ska göra de eller inte, passar jag i rött hår? Kommer de passa till mina glasögon? Kommer jag verkligen trivas i de? Trivs jag bättre i svart? Passar jag bättre i svart? Gaaaah, hjälp mig någon! Ska jag vara svarthårig? Brunhårig? Rödhårig? Blond?

Vafan ska jag ha för hårfärg egentligen?


-

Kändes hel skumt att börja först 11 idag, kändes nästan ut som om jag försovit mig på morgonen! Men visst var de skönt med sovmorgon, fast hade faktiskt hellre slutat tidigare än att börja senare! men man får inte alltid som man vill!

Hade tänkt åka och göra renees mamma fin i håret idag efter jobbet, men fick sån förbannades huvudvärk så får bli en annan dag! Så blir raka vägen hem efter jobbet, lasta i sig lite mat och lägga sig framför tvn och halv sova!

Kanske jag orkar söka lite jobb ikväll också? Återstår att se!

Nu ska jag hitta på nå att fördriva tiden med tills jag slutar! Sen är de bara 2 arbetsdagar kvar denna vecka sen tar jag helg! Och på fredag blir det after Work med jobbet, sen på lördag kommer mamma och lillasyster till luleå, då blir de att hämta ut mina glasögon! Spännande!

Kommer kännas konstigt att börja använda glasögon igen, sist jag hade glasögon var jag ju typ 4år!


-

Legat och sett Sofias änglar, man vill bara grina varje gång man ser de. Det är så hemskt!

Hunnit vara till Jessica och Peo å hälsat på ikväll också, blev bjuden på semla och te! Mycket gott :) och nu ska jag göra ett försök att sova, börjar först 11 i morgon, så får lite sovmorgon! Sköööönt! Fast hade faktiskt hellre fortsatt jobba heltid istället för att börja senare! ;) nej, dags att stänga igen dom små ögonen och sova :)


-

Full rulle på jobbet idag, tror jag kanske får ut lite provision den här månaden ändå, även om jag från början inte trodde de!! Hoppas de, jag behöver det!

Sitter för tillfället och väntar på min sista kund, sen blir de att hoppa på bussen hem, trycka i sig lite mat, åka iväg och handla lite och sen ska vi åka till Jessica och Peo och hälsa på! :)

Och i morgon börjar jag inte förens 11! Sjuuuuukt skönt! Tänkte försöka sova till i allafall 9 :) vet inte när jag sist fick en sovmorgon till 9 på en onsdag? Har nog aldrig hänt!?


Nej nu ska jag sopa lite hår från golvet och invänta min sista kund för dagen!

Tjohej!


-

Full rulle på jobbet idag, tror jag kanske får ut lite provision den här månaden ändå, även om jag från början inte trodde de!! Hoppas de, jag behöver det!

Sitter för tillfället och väntar på min sista kund, sen blir de att hoppa på bussen hem, trycka i sig lite mat, åka iväg och handla lite och sen ska vi åka till Jessica och Peo och hälsa på! :)

Och i morgon börjar jag inte förens 11! Sjuuuuukt skönt! Tänkte försöka sova till i allafall 9 :) vet inte när jag sist fick en sovmorgon till 9 på en onsdag? Har nog aldrig hänt!?


Nej nu ska jag sopa lite hår från golvet och invänta min sista kund för dagen!

Tjohej!


--

Från och med idag börjar jag jobba 50%, eller egentligen redan igår, men igår var jag ledig! Var på arbetsförmedlingen igår, och jag har tydligen visst rätt till a-kassa även om jag inte hunni fylla 20! Känns som att man inte vet vem ska lyssna på? Vem
Ska man tro ha rätt? Borde inte dom på facket ha koll på sånt? Tydligen inte?

Går som sagt var ner på 50%, första gången i mitt liv som jag är deltidsarbetslös! Känns konstigt! Jag vill ju jobba heltid, helst som frisör! Men efter att ha varit på af igår och gjort handlingsplan så ser de inte så lovande ut med jobb som frisör?!

Stod att de är hård konkurrens och kommer att förbi mycket hård konkurrens! Så ska bli spännande att se om jag får mig nå heltidsjobb som frisör?

Så tillsvidare kommer jag vara inneboende hos Danne, Renee och eddie, eftersom att jag och andre blir bostadslös från och med 16 april! Sen ska jag nog satsa på att söka jobb kring ökx och uppe i gve så fort andre får lägenhet där uppe! Men som de känns nu bor jag hellre i ökx än gve eftersom jag har mer folk jag umgås med hemma i ökx, i gve känner jag typ ingen! Men får se vars man hamnar! Ett heltidsjobb ska jag i allafall ha, i allafall ett jobb med bättre lön!

Nu ska jag göra mig redo för jobb, 9-18 idag och i morgon börjar jag först 11, fett skönt :)


-

Sitter på busstationen och väntar på bussen, drygt 1 timme tills den går! Gruvar mig för bussresan, är så sjuuuukt jobbigt åka buss och tråkigt! Speciellt om man åkt buss varje dag i 3 års tid!

Och tänkte se om jag har pengar på busskortet mitt, men de gick då fan inte, apparaten ville inte sammarbeta! Så håller tummarna att jag har resor kvar på de så jag slipper betala!

Och på tal om ngt helt annat så håller jag på sakna ihjäl mig efter André! Kan de inte bara bli söndag så han kommer hem :)

Nej, Nu ska jag läsa cosmopolitan och hoppas på att tiden går lite fortare!


-

Idag är de fredag, skönt som tusan, jobbar ju dock i morgon, sen tänkte jag sticka iväg till Överkalix efter jobbet!

Och blir där till på måndag morgon tänkte jag! Känns ju ganska trist att sitta här å glo när inte ens andre är hemma, så jag sticker uppåt och passar på att umgås med lite folk!

Igår kväll hann jag söka lite mer jobb, även sånt jag inte har utbildning eller erfarenhet inom!

Känns som att jag inte vet vars fan jag ska söka jobb egentligen, nu när vi snart inte ens har en lägenhet att bo i och jag kommer måsta bo hos Danne och Renee, andre sticker och jobbar i Gällivare! Och de sista jag vill är att måsta vara särbo med A! Så jag har för tillfället feta planer på att flytta hem till Överkalix, där jag känner lite mer folk, och skulle fan kunna vara på äldreboendet om jag skulle måsta, bara jag skulle få flytta hem! Även om de är som frisör jag vill jobba!! Börjar vantrivas här i Luleå! Tror att de är lite på grund av att jag vet att andre snart börjar i Gällivare, och att jag knappt känner någon här!

Nej, bara fortsätta att söka jobb närmare ökx!


-

2 dagar kvar efter idag som jag jobbar 100%! Känns.... Deprimerande eftersom jag kommer få ännu sämre lön än jag haft innan!

Och jobbar gärnet, allt för att komma upp till provisionsgränsen och kanske få ut lite provision den här månaden! Men än ser de rätt mörkt ut!!

Nu sätta igång å jobba igen!!


-

Är som vanligt heeeeeelt slutkörd efter ett pass body Combat! Och idag är jag mer slutkörd än vanligt efter att ha tränat styrke på morgonen!! Men fyfan vad de känns skönt i kroppen såhär efteråt :)

Nu ska jag hem och duscha, sen passa på att mysa med hjärtat mitt, för i Morgon åker han iväg med ett gäng kompisar till levi! Så lär inte se han på nga dagar :/ hatar verkligen att vara ifrån han, och de blir ju inte bättre av att de kostar multum att ringa till han när han är där :/

Kommer bli galen! tänkte passa på att kanske hälsa på på Tuna i helgen, så jag tror nog att jag kommer få tiden att gå ändå :)

Verkar förresten vara nå fel på blogg-appen? Går inte att kommentera inläggen ? Men ska försöka fixa de :)

Nu en sväng på Lill Ica :)


-

Var sjukt skönt att träna på morgonen, även om de var tungt att ta sig till gymmet! Mitt Lilla träningsschema har blivit lite huller om buller nu, men blev att köra axlar och triceps idag, i morgon blir de nog mage och ben, kanske lite rumpträning också :)

Sitter Och funderar hur jag ska orka med combaten efter jobbet, är redan sjukt trött och ont i huvudet, men jag ska dit! Hur trött jag än är! Och hur mkt huvudvärk jag än har :) gissar att jag kommer sova gott ikv iaf :)

Nu ska Marie få toppa mitt hår, så man ser ut som en människa! Och här längre fram har jag planer på att bli knallröd i håret! Har aldrig varit det, så tänkte att de kunde vara kul att testa de också :)


-

Känns som att de var evigheter sen jag vaknade 5.30, och gjorde mig klar för att fara och träna innan jobbet!

Idag är första gången på nästan 3 veckor som jag åker och tränar innan jobbet! Är dock sjukt trött men jag tvinga mig upp ur sängen ändå när klockan ringde! Så idag blir de då lite styrketräning innan jobbet, sen blir de att köra ett Combat pass efter jobbet!

Gissar att jag kommer vara helt slutkörd ikväll när jag kommer hem, men de behövs efter såhär många veckors vila!


Och på tal om ngt helt annat så blir jag änka fr torsdag till söndag! Huuuur ska jag orka laga mig nå mat? Jag hatar att laga mat över huvudtaget så hur tusan ska jag orka laga mat till endast mig själv?

Nog vetja jag hittar på något enkelt och bra att äta ;) haha, typ nudlar!


-

Jag är Sjukt sugen på att beställa löshår! Har varit de sjukt länge nu! Men jag tror nog de får vänta ett litet tag :) iaf till efter jag hämtat ut mina glasögon :) och dom hämtar jag ut den 25e, sen får vi se hur jag har råd med löshår :)

Nu sätta igång och jobba igen, sen kanske de blir Att träna efter jobbet, men de lockar rätt mycket att istället åka raka vägen hem och mysa med A! :) är ju faktiskt alla hjärtans dag idag :)


-

Idag fyller min fina svägerska reinno år! Grattis grattis!! Och alla hjärtans dag är de idag också! Så efter jobbet ska jag hem (kanske träna innan) och så ska jag och andre mysa med glass framför tvn :)

Har förresten ringt runt till frisörerna i ökx och fråga om de tar emot trainee elev, och inte en enda tar emot! Blir arg på sånt där, irriterad, less!!! , fast jag å andra sidan förstår varför de inte tar emot! Men vem har de tänkt ska ta över efter de slutar?

Nu ska jag söka jobb på alla jävla ställen i ökx! För kan ju inte bo hos Danne och Renee hela livet heller!

Sen ska jag även söka i gve, Kalix, ötå!? Alla ställen där jag kan antingen bo i ökx och pendla eller bo med andre i gve!

Kan ingen vänlig själ bara ge mig ett jobb? Ett frisör jobb, ska de vara så svårt?


-

Har varit på lulebo nu på lunchen och sagt upp lägenheten på Tuna! Kul att måsta säga upp den innan man ens fått den! Jävla skit! Hade jag bara fått fortsätta jobba heltid så hade vi kunna ta den!

Men eftersom att jag går ner på 50% och får en lön på ca 6000 före skatt och andre börjar jobba i gve så kan de bli lite svårt för mig att knåpa ihop till hyran! Och lite väl stort med en 3a för mig! vart så himla kär i den där lägenheten när vi var och såg den! Men nu måste de bli så här! Så från och med 1 april är vi bostadslösa! Vet inte alls vad som händer efter 1 april, antingen flyttar vi hem till ökx, antingen hem till mamma och pappa, eller tar lägenhet (är inte de minsta sugen på att flytta hem igen) och jag söker jobb där eller däromkring, eller så flyttar vi till Gällivare och jag söker jobb där! Eller i värsta fall får jag ta en liten etta i Luleå och fortsätta jobba 50% eller hitta ett bättre jobb! Får ju bo hos Danne och Renee medans jag jobbar i Luleå om jag vill, så de är ju bra!

Blir galen på att inte veta vars vi ska bo, vars jag ska jobba!! Ååh! Känns som att jag har sökt sjukt många jobb nu, hoppas bara att ngn hör av sig snart och vill erbjuda mig jobb! Ikväll ska jag fortsätta söka jobb, men nu ska jag även söka runt ökx, i Överkalix och i Gällivare! Så får vi se vars man hamnar!


-

Kom precis in från min lilla promenad, sjukt skönt! Men solen hann ju som vanligt gå i moln innan jag hann ta mig ut! Så blev ganska kallt om benen å röven när inte solen var framme! Haha!

Och eftersom de kändes ut så himla varmt när jag kom hem från Tuna så sket jag i både långkallingar och täckisar!

Nu ska jag slå på någon film, sen ska jag försöka orka fixa middagen, sen får vi väl se om de blir nå styrketräning idag! Gissar att jag kommer slöa ihop efter vi ätit middag! :) eller kanske till å med somna, har ju knappt sovit nå i natt! men ska försöka orka ta mig iväg!


-

Kul att se syns att man städat igår!
Nu ska jag passa på att gå ut på en prommis medans solen fortfarande lyser, sen kanske man orkar fara och träna styrke ikväll också? :) Skulle verkligen behöva ta tag i träningen igen, efter alldeles för många veckor med vila!
Nej, nu ska jag klä på mig, trycka i hörlurarna i öronen sen ska jag traska iväg på en prommis! Trist bara att måsta gå själv! Tycker de är nog tråkigt att gå ändå! Men Andre verkar då inte ska stiga upp ur sängen idag, så får nog vackert ta och promenixa själv!!

-

Blev inte många timmars sömn inatt, har väl somnat just efter 4 på morgonen och blev väckt av andre halv 8! Så lär nog somna hela fort ikväll!

Idag hade jag tänkt försöka orka mig iväg å träna, tänkte till och med ta ut mig stenhårt nu när jag inte tränat ordentligt på flera veckor!

Nu ska jag försöka fortsätta sova, sen blir de att gasa in mot stan!!


Ååh vad jag saknar fasters Lill kille! <3


-

Va är de med karlar och duscha i fyllan?

Tur vattnet ingår i hyran! Haha!!


-

Sådär, nu har andre och hans kompisar stuckit iväg in till stan, så ÄNTLIGEN får jag lägga mig i soffan å se film!!

Ibland är det som skönt få vara själv här hemma, bara för ngn timme! Men att vara ensam hemma, utan andre i flera dagar kan göra mig tokig! Så nu ska jag hoppa i duschen, kanske slänga på lite färg på ögonbrynen sen ska jag ligga i soffan, slå på någon riktigt bra tjejfilm.
På tal om något helt annat så längtar jag så fruktansvärt till sommarn!
Förhoppningsvis får jag vara lite ledig den här sommaren också, vilket jag inte var förra sommarn :)
Sen ska vi ju på bruce springsteen, vilket jag tror kommer bli sinnessjukt roligt!
Längtar till sommarn när man får vara sådär brun som jag var på bilden här nere!

-

Lördag idag, lugn helg även denna helg!
Är sjukt länge sen jag varit ut på galej i Luleå! Eller över huvutaget! Kanske för att jag de senaste gångerna inte mått så bra efter jag varit ut ;) Men när lönen kommer, då jävlar då blir de utgång! Då ska jag tvinga hit Angelica och så blir de utgång :) kommer bli kul! Jag och Annegelica har alltid så kul tillsammans i fyllan ;)


Sitter iaf hemma för tillfället och kommer tillbringa resten av kvällen hemma!! väntar på att andre och hans lilla gäng ska dra iväg på galej så jag får överta tvn och slå igång ngn film :)

Och i morgon blir de att stiga upp tidigt och fara å träna sen ska jag försöka få tag i en tvättid ;) vilket lär vara omöjligt, eftersom att de är typ 3 områden på porsön som delar på en liten tvättbarack!!

Nu ska jag snöra mig på sängen och se på kanal 5 play :)


-

Skönt med fredag även om jag bara jobbat 2 dagar denna vecka :)

Ikväll blir de att laga tacos, sen kmr Jessica och peo och äter hos oss :)

Förresten, skrev med en från klassen som gick frisör me mig, prata lite om de här med lönen vi som är trainee har! Hur den kan vara så fruktansvärt dålig? Vi gör minst lika mycket som en utbildad frisör om inte mer och ändå får vi så dålig lön så vi knappt har råd att leva på de! Ska de vara så att vi ska måsta jobba med sån här skit lön för att de utbildas för mycket frisörer?

De är väl ändå inte vårat fel att de tar in alldeles för mkt elever på frisörprogrammet? Kanske dom skulle ha tagit in mindre antal elever på frisör och istället låtit oss jobba med en normal lön? I allafall så har vi tänkt göra ett försök att prata med dom som bestämt allt de här, de som bestämt att vi ska måsta slita röven av oss för en svält lön!

Och händer de inte något så ska vi gå till tidningen med det!

Nu ska jag fortsätta och jobba och slita ihop min lilla lön! Sen tar jag helg :)


-

Har fått nå mongo i ryggen, har haft svin ont vid en nackkota och ner mot skuldrorna ända sen igår kväll, helt utan annledning?! har ont så fort jag rör nacken å de! Hoppas de går över till i morgon! Har legat med värmedynan hela kvällen igår och hela morgonen, och inte har de blivit bättre!

Hade Tänkt skita i combaten idag pga av att jag har så förbannat ont, men tänkte att de kanske kunde bli lite bättre av de? Än är de inte bättre!

Var i allafall sjuuuukt jobbigt idag på combaten, tog ut mig så hårt så jag höll på svimma! Och nu är jag helt slut! Men jag älskar verkligen den där känslan, när man sätter sig på bussen hem efter ett stenhårt träningspass och man är så slut i kroppen att man knappt orkar stå upp!

Funderar på om jag ska orka åka och träna i morgon på morgonen, eller kanske efter jobbet? Skulle vara skönt att få sova 1 timme extra ist för att träna!

Men de återstår att se :)

Har haft semester både igår och idag, skönt att få vara ledig mer än 2 dagar i rad, dock känns de sjukt jobbigt att stiga upp tidigt i morgon igen! Men de ska nog gå bra!

Har varit på af idag och skrivit in mig inför när jag blir deltidsarbetslös! Sen sprungit runt på olika frisörsalonger och sökt jobb! Ska leta upp vars de finns mer friseringar, de som är på alla bakgator! Så ska jag fortsätta söka på lördag, sen söka på storheden på lördag också :)

Hoppas, hoppas, hoppas ngn ringer snart å är intresserad! Behöver ett heltidsjobb, eller ett deltids me
Bättre betalt!! Snarast!!


-

Hemma från ökx igen, Under mina dagar hemma i ökx var en av mina planer att hinna umgås med Mysan! Och som vanligt blev de inget av de! Men nästa gång jag åker upp, förhoppningsvis!

Har inte gjort allt för mycket under de dagar jag varit hemma, hunnit vara i nybyn och hälsa på mamma och pappa, varit till mormor och morfar och hälsat på, sen har jag även varit och hälsat på syster L och Erik, och hälsat på Angelica och Gont! Så blev en massa att hälsa på :)

Och idag har jag inte alls fått gjort mkt, började morgonen med att ligga i sängen och kolla runt på internet, fick ett sug efter att rita, är seriöst flera år sen jag kände för att sitta ner och rita! Och jag älskar ju verkligen de :) så grävde fram papper och penna och satte mig ner och rita! Sen gasa jag iväg till syster L och Erik! Titta på när L sydde lite grann och sen iväg tillbaka till allsån där andre befann sig! Hade planer på att stanna i ökx en natt till och åka till Luleå i morgon på morgonen, åååh vad skönt de hade varit! Men då var de ngn liten tomte som ville komma å se på våran lägenheten, och kunde bara komma se den idag, så de var bara att pallra sig till Luleå i allafall!

Så nu ligger jag hemma i lägenheten, tänkte att jag skulle fortsätta rita lite grann innan den där tomten kommer å ser på lägenheten! Sen ska jag ta en lååååång dusch å sova :)


-

Full rulle på jobbet, haft fullbokat hela dagen vilket resulterat i en mkt bra provision idag :) De börjar sakta men säkert närma sig provisionsgränsen!

Sen efter jobbet bar de av mot ökx, hade turen att få åka hem me syster L och Erik från Luleå! Skönt att slippa åka buss! Väl framme i ökx bar de av till nybyn direkt! Flisan var helt överlycklig att jag kommit hem! <3

Hon bara skreeeek, och då menar jag ordagrant skrek, när jag kom innan för dörren! Önskar så att jag hade kunnat ha henne i Luleå med mig! Men eftersom att hon är van att vara med de andra hundarna så blir de svårt! Sen är hon inte van att bli lämnad ensam! Min lilla tjej <3 så OM jag någongång skulle bli arbetslös, då ska flisan få följa till Luleå, om så bara för ngn dag :)

För eftersom jag jobbar så pass långa dagar nu så blir de svårt! Å tvivlar på att A är sugen på ta hand om henne på dagarna!

Efter nybyn bar de av mot allsån till svärmor och svärfar! Sen varit förbi till faster Viveka och Tommy och drucki kaffe och surrat! Himla trevligt! Känns som att jag mest kört omkring sen jag kom till ökx idag!!

Men nu ska jag inte köra omking nå mer ikv, inge mer rännande! Nu ska jag mysa ner mig i soffan bredvid andre och se film :) och i morgon blir de full rulle igen :) ska försöka ta mig iväg till storbäcken och hälsa på Mysan också! :) sjukt länge sen vi umgicks, så de är verkligen på tiden :)

Nej, nu är se dags att krypa ner bredvid min älskade A i soffan :)

Hio

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818280.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818280.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818280.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818280.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818373.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818373.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_187818603.jpg" class="image">


-

Skönt med fredag, men inte får man ta helg förde! Jobb i morgon 10-15, sen sticker jag iväg till ökx! :)

Och idag är de jobb till 18 som gäller, sen kanske jag sticker till Tuna och hälsar på familjen Andersson! Om jag orkar är ju 1000 minusgrader ute! Så att ligga hemma framför tvn känns rätt frestande! Men får se! Idag ska jag pälsa på mig rejält, så jag slipper frysa ihjäl idag också! Vill inte gå utanför dörren idag, hade jag haft råd hade jag tagit ledigt idag och legat hemma på soffan! Men de är bara vackert pallra sig ut i kylan!

Nu ska jag pälsa på mig och sen börja promenixa mot bussen!


-

Vilken tur att man är kvinna och kan göra flera saker samtidigt, har stekt pannkakor och diskat samtidigt!

Vilket då resulterat i att endel pannkakor blev smått brända, men så mkt tid jag sparade av att göra 2 saker samtidigt :)

Nu slipper jag hålla på tänka på disken och kan ligga på soffan resten av kvällen :)

Jag saknar min dre, även fast jag pussa på han sist på morgonen! Hatar att vara i från han, hatar att vara själv hemma, hatar att de blir så tyst och tråkigt när inte andre är hemma! Hatar helt enkelt att vara själv! Nu tkr jag att de kan bli lördag så jag får åka till ökx och mysa med min dre :)

Hade planer på att fara till fam. Andersson och mysa på, men eftersom de är -28 grader ut så känns de inte så frestande att gå ut nå mer idag, och har dessutom ingen bil nu när a är i ökx så blir bara jobbigt!! får bli en annan dag, kanske i morgon om dom inte har annat för sig?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag se om de är nå bra att se på tv :)


Jag saknar fasters prins <3


-

På drygt 2 timmar får jag gå hem!! Jag längtar efter att få lägga mig i soffan under filten och bara göra ingenting! Längtar dock inte efter att måsta ligga där på soffan själv! Jag saknar redan andre! Sjukt att man kan hinna börja sakna någon så fort!?

Men på löööööööördag får jag mysa me han igen! :)


-

Tycker de börjar vara dags för den här jävla förkylningen att ge sig iväg nu!!

Är Inge kul att Måsta stå och snora hela dagarna, speciellt inte när man jobbar bland folk! Sen vill jag sätta igång med träningen igen! Passa på medans jag har råd att ha kvar de :)

Nu ska jag dricka kaffe, sen hoppas på att de sprutar in kunder så tiden går fort :)


-

Gick och la mig tidigt för en gångsskull! Extremt skönt att orka öppna ögonen när alarmet ringer!!

A åker till ökx idag, så blir ensam ända till på lör, vem ska då laga mig go mat? Blir nog makaroner resten av veckan :) de går fort och är gott! Hatar nämligen att laga mat :)

Nu ska jag slita mig upp från våran varma och sköna säng och göra mig redo för jobb :)


-

Hade velat träna idag, eller egentligen redan i söndags, men eftersom att min jävla förkylning har klamrat sig fast vid mig rejält så måste jag vila! Inge träning! Jag som hade hoppats på att få komma igång med träningen igen!! Men kanske på måndag? Eller tisdag eller onsdag till och med eftersom att vi blir i ökx lör-tis hade jag tänkt :) ska passa på att mysa och bara ta de lugnt!

Hälsa på Mysan i skogen, hälsa på Linnea och Erik och sen bara njuuuuta av att vara ledig :) har nämligen tagit semester tisdag och onsdag :)

Nu ska jag koka makaroner så jag har lunch till i morgon :) sen invänta pizzan som bör vara här om 48 min


-

Idag har jag hoppat upp på nivå 3 av 4 på min trainee utbildning! Och idag är alltså första dagen jag jobbar med provision! Skönt att ha chansen till ngn kr extra utöver grundlönen! Lär dock inte bli många kr extra, men alltid nå får vi väl hoppas de blir :)

Har funderat på att höra om jag skulle kunna få jobba extra några lördagar nu när jag har börja få bättre lön! Så man klarar sig sen när jag går ner till 50%!

Sjukt tungt skulle jag tro? Men de skulle behövas!!

Tål att fundera på!

Nu ska jag snart hoppa av bussen, springa in på ica och köpa semlor och en massa snus! Sen ska jag och A lyxa till de och beställa hem pizza :)