:)

Lugn Valborgs, grillat korv hemma hos Andres föräldrar och sett på majbrasan en sväng, inte mycket till ork då förkylningen från helvete brutit ut! Andre somna tidigt dessutom så jag passade på att åka hem till nybyn en sväng för att träffa en del av familjen och fasters stor kille som kommit på besök :)

Nu snart tillbaka till allsån för att krypa ner under täcket bredvid A och kanske sova :)

I morgon väntas däckbyte, fixa mormors frilla åså tillbaka till Gällivare :)

:(

Men kul med världens halsont då jag var så jäkla taggad för träning!! Men men, får väl fan låta bli idag i allafall! Jävla skit! Nu dags att stiga upp och fixa sig :) 

:)

I morgon startar jag min hårdträning! Nu är de fasiken skärpning med både mat och träningen! Mitt mål är att iallafall gå ner några kilon innan semestern! Har ju dock dragit på mig en jävla förkylning nu också! Men de tänkte jag faktiskt skita i :)

Från och med i morgon är de gym innan jobbet och Springtur efter jobbet som gäller, sen ska jag även minska på kolhydraterna och äta mer protein och grönsaker :) 

Och godis och sånt har jag ju nästan sluta med, har fuskat lite då man varit BF och under påsk å sånna grejer, men annars är jag fan imponerad över mig själv, de trodde jag fan aldrig att jag kunde hålla mig från sånt då bra :D

Nu se The Killing, sen en lång dusch åså sova så man är redo för träning i morgon :D

:)

Igår blev de middag hos Hanna med ett härligt gäng, lite spel och så utgång på olearys :) hade faktiskt riktigt kul:) men idag mår man som man förtjänar, tog de fasiken lugnt igår, men lik förbannat är man bakis. Haha... Dessutom har min näsa typ stockat igen så måste nog pallra mig till Konsum och inhandla nässpray och halstabletter?! Men först ner i tvättstugan och hoppas på att tvätten är torr så ja Slipper gå ner dit igen! 

Sen tror jag att jag ska fortsätta se
The Killing medans andre ligger och sover :)

:)

Eftersom att A jobbar natt så passar jag på att dra ytterligare ett gäng med slingor i kråkboet och hoppas på att håret sitter kvar då jag är klar :) i morgon blir de jobb 9-15.15, sen mys med A en stund innan han far iväg på jobb och sen ska jag tillbringa kvällen hemma hos min fina vän Hanna och fira att vi båda blivit 1 år äldre :) och sen kanske utgång om vi känner för de :) ska dock försöka hålla partajjandet på en låg nivå då magen inte är sig själv ännu och sen har jag dessutom tvättid 7-14 på söndag :( 

Men något vinglas får de allt bli :) 

Nu ska jag gräva fram nå bra att se på tv, sen vänta på å få skölja ur blekningen :)

:)

Haft en helt underbar födelsedag <3 och A är fan bäst på köpa presenter :) fick en fin blombukett och ett jätte fint halsband <3 nu ska jag hoppa i duschen och så ska jag krypa ner under täcket och se lite serie innan de är dags att sova :) 



:)

22 år idag, jävlar vad tiden springer iväg, kändes ut som att de var nyss man fyllde 18 ;) och firar födelsedagen på jobbet, frisk men ännu ont i magen! Som tur var inga mer tecken på magsjuka! Men ont i magen till och från som fan! Men nog vetja man ska överleva de också :) får dricka en jävla massa proviva så kanske magen blir sig själv igen! :) 

Nu ska jag fortsätta se "The Killing" innan jag ska iväg på jobbet :) sen blir de go mat tillsammans med älsklingen efter jobbet och bara mysa :) 



.

Från och med måndag ska jag börja med hårdträning på riktigt! För nu är de fan dags att se syns mer resultat på kroppen! Från och med måndag ska jag köra igång med att börja springa ordentligt, fortsätta med styrketräningen  4-5 ggr i veckan som innan åså skärpa mig med maten, nu är de mindre av kolhydraterna som gäller å mer av proteinet! 

Så förhoppningsvis törs man visa sig i bikini till semestern utan att känna sig obekväm! Nu jävlar! Taggad som tusan! Och nu börjar de ju dessutom bli bart på vägarna här uppe så nu kan jag ju börja springa utomhus också ;D 

Sen måste jag bara inhandla ett par nya springskor också så inte benhinnorna blir åt helvete! 



.

Kommit från Överkalix idag efter att ha varit där och firat påsken. Och har faktiskt haft en riktigt bra påskhelg :) 
Hunnit med både utgång, lek med mina älskade syskonbarn, mys med min familj <3 ätit god mat, spelat sällskapsspel med svärfamiljen, hunnit grilla ute, hälsat på hos massa folk och självklart bättra på brännan i den underbara vårsolen :) 

så lite färg i ansiktet har man allt fått :) och en helt ok påskhelg har jag haft :)
Nu ligger jag dock i sängen och mår skit, har fått någon slags magsjuka eller nå :( fått springa på toa jag vet inte hur många gånger sen vi kom hem från Ökx :S och hade ont i magen som fan ända sen igår kväll.. Hojja, hoppas bara de går över fort. Inte direkt någon matlust, men har fått i mig lite blåbärssoppa i allafall, och nu ska jag gå och lägga mig i fosterställning i duschen och tycka synd om mig själv..

Godnatt! 

Skärtorsdag :)

Jobbat 10-16 idag, skönt med kort dag och nu är jag ledig ända till tisdag klockan 10 :D inte ofta man får vara lång ledig :) och efter jobbet bar de av till Ökx, ätit god mat, druckit ett vinglas och spelat spel tillsammans med svärmor å svärfar :) helt ok skärtorsdag :) nu se lite hockey :)

:)

Verkar inte bli någon tatuering för mig denna gång kusin är på besök i gve :( trist, men jag har full förståelse över att han inte hinner med alla.. Synd bara att jag såg framemot de så himla mycket! Men men, nog tror jag att jag överlever ett tag till, har ju inte fått tummen ur att göra den på flera år, så ska nog stå ut ett tag till! 

Kanske jag tillochmed hinner börja göra ett av mina större projekt innan nästa gång han kommer upp :D 


Nej, nu ska jag pussa på A och sen sova :) 

:)

Idag får jag förhoppningsvis tatuera mig :D yeeeey! Och de är ju på tiden med tanke på hur länge jag tänkt göra den :) 

Så efter jobbet är de bara gasa iväg och hoppas på att kusinen min har tid med mig och min tatuering :) fan va gött! Men oxen får fasiken vänta, har ju gått runt med den nu i flera år och låtit den se ut som en gnuggis så då överlever jag nog ett tag till :D

:)

Kul att vakna klockan 7 då man är ledig! Aja, lär ju hinna med mycket idag om inte annat ;P 

Idag ska de städas, tränas och kanske bakas om jag orkar med det :) kanske en prommis också :) 

Skönt med kort vecka till veckan och långledigt :) 

Ledig fre-mån och slutar redan klockan 4 på torsdag :D då bär de av till Ökx och kanske lite utgång åså självklart mys med familjen :) 

Nej, nu ska jag hoppa upp och plocka till och göra mig färdig för att åka och träna :)

:)

Lördag idag och jag ligger i sängen och har precis orkat få på mig sminket, å vad jag önskar man kunde gå utan smink på jobbet utan att man såg ut som fan.. Haha.. Nu ska jag försöka orka mig upp ur sängen, sen göra sig redo för jobb! Sen får de nog bli ett träningspass på gymmet efter jobbet :) 

:D

Sitter med slingor i håret, gjorde igår också men blev ju inte ens blont, de tog bara fram de röda så nu göra jag ett nytt försök och hoppas på bättre resultat :D haha.. Sen måste nog mitt hår vila och bli ordentligt bortskämd med min helt underbara super inpackning :) 

Sitter framför tvn och klurar på hur jag ska inreda våran lilla balkong! 

Ska göra en "soffa" av lastpallar, sen en slags dyna där på, lite kuddar, blommor :) kommer nog bli fint då de blir klart :D 

Åså bara få tag i ett litet bord också :) åååh, kanske jag måste gräva efter lastpallar i morgon efter jobbet :D 

:)

Lång dag :) blev en tur till kullen efter jobbet för att göra Monikas (från jobbet) mamma fin i håret :) och en massa fika och kaffe senare sitter jag nu hemma i soffan helt slut! Orkar inte ens göra mig
Middag, å andra sidan är jag inte ens hungrig efter all fika :) 

Ska bläddra igenom hm katalogen och försöka hålla mig vaken tills andre kommer hem, har ju börja bli sådär sjukt trött igen :S tror de börjar vara dags att äta Mina järntabletter igen, får ju fan inte gjort nå när jag kommer från jobbet! Så nu jäklar måste jag nog käka järntabletterna igen.. 

Nej, nu ska jag kika om ja hittar nå fint på hm :D

:)

Ledig dag=tvättdag, sitter i tvättstugan och väntar på att den sista tvätten ska bli klar, sen är de bara göra sig redo för att åka och jobba några timmar :)

:)

Pärlan gick igenom besiktningen endast med ett litet fel, slarv fel dessutom, ett halvljus borta! Yeeey, och ingen anmärkning på bromsar eller nå, inge på papper iallafall :) så nu är de bara fixa de sista så blir den som ny :)

Nya stötdämpare fram och bak, koppling och om de nu går att göra nå åt rosten i nå jäkla rör som går från tanken :P 

Härligt, :)
Nu ska jag gå och fortsätta arbeta sen väntar ett pass kondition på gymmet :D 

Mitt nyttiga liv har börjat, nu jävlar ska jag deffa och mata med konditionsträning i någon månad så de försvinner lite fett ;) 

:)

Fan va härligt att jag kunde köra axlar idag utan att känna smärta! :) körde dock lite försiktigt, lätta vikter och endast 2 övningar :) sen fick de bli kondition :) 

I morgon börjar Hård träningen, då är de kondition 3 dagar/veckan, kanske 4 om jag känner för de och så gym då :) 

Nu ska fläsket bort! :) 

Taggad som tusan :)

Lördag

Skönt med ledig helg :) inte gjort speciellt mkt idag, mest legat framför tvn, hade små planer på att åka till Ökx, men vi sket i de och höll oss hemma istället, och lika skönt de då man alltid ska ränna å fara runt då man är ledig! Precis städat toaletten, nu samla ork att plocka till i vardagssovrummet sen får de nog bli en lång dusch med inpackning, ansiktsmask och färg och plock av bryn och kanske en liten toppning av håret på de :) 

:)

Fick bli ett kvällspass på gymmet tillsammans med Johanna ikväll :) sjukt skönt! Och kul att få träna tillsammans med Johanna :) Mage och rygg fick de bli idag :) och i morgon ska jag köra veckans absolut plågsammaste och jobbiga pass, BEN!! 

Sen på måndag kör vi igång med hårdträningen, då blir de både styrke och kondition, gym på morgon och konditionspass på kvällen. :D nu jävlar ska kroppen få plågas och brännas fett ska de också för den delen :D 

Nu ska jag fortsätta se tv innan de är dags att sova :) 

:)

Får nog skippa träningen idag :( lär ju bli sen middag idag... Jaja, bara köra gärnet resten av veckan då.. Ibland önskar jag att de bodde in liten kock i vårat skafferi som hoppade fram och fixade middagen tills man kom hem.. Men så kul ska man väl inte få ha de :P 

De här med att laga mat är inte min starka sida och jag hatar de, kan ju vara därför jag Inte är så bra på de, orkar inte engagera mig.. Usch... Haha... Hoppas de någongång vänder och att man kanske börjar tycka om att laga mat :)

:)

Sitter med färg i håret, sen ska jag bädda ner mig under täcket med hjärtat som ligger och sover sen någon timme tillbaka :) i morgon blir de jobb 9-18.15, sen tror jag nog de får bli att fara och träna :) skulle vara sjukt skönt, tänkte först att jag skulle fara på morgonen, men eftersom jag inte tog mig in i måndags då jag for kl 7 (antagligen för att kodapparaten inte hängt med och ställt fram klockan) så tror att jag kör på de säkra före de osäkra åså får jag ju dessutom sova lite längre :) 

Höll på fundera på de här med att träna då man är nytatuerad? Ska ju tatuera mig under påskveckan då min kusin kmr upp, men då är frågan hur länge måste jag vänta med att träna då? Kan man träna alls? 

Haha... Nej nu ska jag gå och skölja ur färgen :) 

:)

Ligger i sängen med smått huvudvärk och ska snart åka iväg och jobba.. Bröst och triceps på gymmet idag, gick sjukt bra :) nu ska jag vila en stund innan jobbet och hoppas på att huvudvärken ska släppa :)