-

Känns som att det blir länge mellan varje inlägg, men ibland har man bara ingenting att skriva och då är det lika bra att bara låta bli!

Har haft långledig i helgen, varit ledig både lördag, söndag och idag. Så känns riktigt lyxigt. Men då jobbar jag ju då nästa måndag när jag jobbat lördagen också! Så det var ju kanske mindre roligt. Men då jobbar man ju (Som tur är) bara halv dag på fredag den 4e.
Idag har jag iallafall börjat min lediga dag med att stiga upp alldeles för tidigt för att vara ledig, traskat fram och tillbaka till tvättstugan flera vändor för att tvätta, iväg till stan för att träna och sen mötte jag upp Renee, fasters guldklimp eddie <3 och mona, blev bjuden på en fika av reinno! Tack söta underbara reinno, jag får bjussa igen ngn gång! Sen har vi vandrat till varvet, spelat lite mario kart, sen var de dags att ta bussen hem, fixa maten tills A skulle komma hem och sen har jag inte hunnit med mycket mer..
Och nu hade jag tänkt försöka få upp väggordet mitt på väggen som jag egentligen skulle ha satt upp för MINST 1 månad sen. men har liksom inte orkat ta mig tid för att göra det. Eller ärligt talat har jag nog gruvat mig för att stoppa fast det, just för att jag vet att jag kommer misslyckas, de kommer se förjävligt ut och mitt humör kommer sjunka till botten just för att de inte kommer bli bra. Men det ska upp!
Så de ska jag roa mig med ikväll.. Sen ska jag packa klart väskan så  jag slipper stiga upp före fan i morgon, för  i morgon är det morgonträning som gäller, upp 05.30 och göra sig redo för att fara och träna! Blir lite imponerad över mig själv att jag inte gett upp träningen ännu, och att jag dessutom orkat springa konstant i 45 minuter förra veckan. Så i morgon tänkte jag försöka mig på att springa 1 timme. Och vill ni veta det bästa efter all denna träning, jag har gått ner 2 kilo! Sjukt! Är ju egentligen inte mycket, men mycket för att vara jag, eftersom jag verkar ha rätt svårt att gå ner i vikt? Känns som att jag alltid har gått mer upp i vikt än ner. Men nu börjar vågen visa mindre :) Och de känns toppen :)

Dags att sätta upp de där väggordet nu medans jag har ork kvar :)
Puss

måndag

Sitter hemma i nybyn, har passat på att låna mammas symaskin och laga lite byxor som gått sönder! Och nu ska jag gå och se om hon äger några stickor (heter de så?) för jag ska nämligen sticka mig en tubhalsduk!

Får se hur långt jag kommer innan jag ger upp, för jag har som sagt var en tendens att ge upp innan jag ens gjort färdigt! Så ska bli kul att se om de blir ngn tubhalsduk? :)

Sen ska jag åka till allsån och mysa med A, iväg och hämta hem bilen från ok som får sig vinterdäck. Sen åker vi nog tillbaka till luleå så fort  bilen är klar! Då hade jag tänkt försöka hinna träna också :) Går sjukt bra med träningen, har faktiskt inte alls kännt sådär att man inte orkar fara och träna. Utan har faktiskt varit duktig och tränat flera dagar förra veckan. Och så ska jag försöka hålla det! Har även slutat med min naturdiet nu, åt det väl kanske 2 eller 3 veckor. Och tyvärr utan resultat :/

Nej, ner i källaren och gräva fram några stickor (?)
Puss


Sjukt gammal bild, men sååååååååå långt och fint hår! Jag ska aldrig klippa av mig håret igen!

ökx

Har jobbat idag, och eftersom att de blev att jobba över igår så fick jag sluta lite tidigare idag! Riktigt skönt! Sen hem en sväng efter jobbet, flottat pizza och slöa framför tvn en stund, sen gasa vi iväg till ökx och ska vara här ändaaaaaaaaaaaaaaaa till på måndag! skönt :) Och medans vi lik är hem till ökx så tänkte jag passa på att nöta på mamma och pappas tvättmaskin och torktumlare eftersom att min kära Andre eller jag inte orkat masa oss till tvättstugan och boka ny tvättid! Så då har vi istället släpat med oss 3 nästintill överfyllda ikea påsar med tvätt till ökx ist. haha..
Nu sitter jag i allsån iaf, andre har farit och skjutsa en massa fyllon till bränna, hoppas bara han kommer tillbaka snart så jag slipper sitta här själv och ha tråkigt :P nu kika fb :)

rastlös

Sådär, då har man varit ut på en prommis också, nu återstår det bara att vika undan all tvätt, masa sig iväg till tvättstugan och boka tvättid och städa.. Har ju fått gjort mycket idag. Nu tycker jag att andre kan sluta jobba, är inge roligt att ligga hemma själv, man blir så rastlös :P
föresten, jag ger upp den där listan, kanske tar tag i den en annan gång :P

ledig lördag :)

Hitta en lista på ngn blogg som jag hade tänkt göra, och ser nu att inte rubrikerna på min blogg syns! haha..
Ledig lördag idag, känns helt underbart! Mindre underbart att Andre måste jobba både idag och i morgon när jag har ledig helg! Men har hunnit med mycket idag, och skulle behöva hinna/orka med ännu mer! Har hunni vara köra A till jobbet, haft ett helt berg med disk som jag har diskat bort, städat till lite i skafferiet (stavas det så?), sen har jag tvätt på hela torkställningen som hängt där sen i söndags som jag också skulle behöva få bort! Och boka tvättid och tvätta skulle jag också behöva göra, och dammsuga hela lägenheten men de känns inte ut som att de är någon idé
Vi har ju hitta sånna där äckliga jävla silverfiskar i lägenheten, inte så himla mysigt! Anticimex har varit hit och stoppa ut ngt slags gift för att dom ska försvinna, men har bara sett ännu mer äckeldjur efter det! Så den 17 kommer dom hit igen och förhoppningsvis försvinner djuren efter det? Och man måste dammsuga minst 1 dm från alla lister, så känns väl inte som ngn idé att dammsuga när man liks inte kan göra de ordentligt? Usch vill få bort dom här djuren nu, helst nyss!!
Stackars A som måste höra på mig när jag gnäller uti dom där djuren, haha.. Skriker på A varje gång jag ser en silverfisk, och har haft stora planer på att söka ny lägenhet bara för att slippa djuren.. Och inte nog med att vi har silverfiskar så kryllar det av spindlar i våran lägenhet också, antagligen för att vi bor på markplan och dom tar sig in lätt! Hojja...
Nej, nu ska jag fortsätta leka hemmafru, sen hade jag tänkt försöka ta mig ut på en prommis idag också, och försöka hinna på elgiganten för att lämna in min telefon innan A slutar jobbet.

Kanske man skulle göra sig frukost också? har helt glömt bort/inte orkat göra mig frukost på morgonen. Har ju föresten börjat med naturdiet, byter ut varje middag mot en påse naturdiet, kanske inte det roligaste, men jag ska fan få bort några kilo! Går faktiskt bättre än jag trodde de skulle göra! Har inte alls varit så jätte hungrig på kvällarna, eller jo visst ngn kväll, men jag har härda ut. Ska bli spännande att se om man går ner nå :) Nej, dags att ta  tag i allt här hemma så det hinns med en prommis i det fina vädret :)
Saknar min underbara klass och studentens alla festligheter :)
saknar min underbara flisan <3 Önskar jag hade jobbat mindre och kortare dagar så jag hade kunna ta henne till lule. När jag blir arbetslös, OM jag blir arbetslös, då ska flisan få flytta till luleå :)

.

Alltså vars försvinner veckorna? Man hinner inte alls med! Är mitt i allt fredag i morgon? Jag fattar ingenting, känner mig dagvild! Men inte gråter jag för det, för det är min lediga helg denna helg! Så då ska jag bara göra ingenting. skönt! Okej, egentligen har jag en massor jag hade behövt göra! Listan kan göras enormt lång, men frågan är om man kommer orka ta tag i allt?
Skulle behöva städa, vika undan tvätten som hängt på tvättställningen i snart en vecka, stoppa upp mitt fina väggord, ringa anticimex ännu en gång, hinna ut på promenad, tvätta, diska. hojj.. som sagt listan kan göras lång..
Men får se hur mycket man orkar ta tag i denna helg! haha.. Lilla syster fyller år snart, jag har inte haft ngn som helst aning om vad man kan ge henne, men har äntligen kommit på det :) men mina syskon är omständiga och tjorviga, så verkar bara bli jag mammsen och simme på den presenten? Så ska försöka fixa med presenten i helgen också :)
Kul, hoppas hon tycker om det :)
Nu ska jag duscha, sen sova ;)

Ledig måndag :)

Förkyld så förbannat, inte så jätte snorig, men en förbannat jobbig hosta. Och inte blev förkylningen bättre efter helgens festligheter!
har ju som sagt var varit i ökx i helgen, åkte dit direkt efter jobbet i lördags, klippte lite, sen blev det att göra sig redo för party med anne w! Senare på kvällen blev det utgång på hotellet, kul att träffa folk, men ärligt talat är det inte så mycket att gå ut på hotellet i överkalix, är rätt trist faktiskt.
Och igår var jag helt död, inte de minsta bakis, men förbannat slut i hela kroppen, sov bort större delen av dagen, åkte in till bränna för att köpa en massa vårrullar och chips. Tröck vårrullar med majken tills vi höll på spy, sjukt gott! Sen lite chips på det, sen köttsoppa hos svärmor och svärfar. Så man kan inte direkt påstå att jag var hungrig igår! haha.. Och idag börjar jag om på min diet, nu är det absolut inge godis på ca 3 veckor. Sen ska jag försöka orka röra lite på mig också!
Väntar på mitt gymkort på helex som jag ska få genom jobbet, hoppas att jag får det snarast! Behöver börja träna på riktigt! Men tills jag får gymkortet ska jag försöka orka mig ut på promenader efter jobbet.
Nej, nu ska jag tanka ner one tree hill, göra mig nå frukost av de som finns i kylen, finns inte mycket i kylen!
Sen göra mig redo för häng med familjen Andersson <3

rastlööös i väntan på anne w

väntar fortfarande på att Anne W och svärmor ska komma och hämta upp mig! Är verkligen inge roligt att sitta hemma själv och suga på en cider. Så Anne W skynda :) Vette tusan vad man ska hitta på tills dom kommer och hämtar mig?

Mikaelimarknad

Är uppe i ökx, och det är mikaelimarknad vilket betyder utgång :) Så ikväll blir de party med Anne W<3 Sen ska jag försöka hinna träffa mysan under kvällens gång också! Är alldeles för länge sen vi sågs, nu ska jag fixa till mig och invänta att min skjuts in mot bränna kommer!

Dag 4 – Min dag

Måndag idag och jag är ledig idag eftersom jag jobbat i lördags! Helt underbart! Det bästa som finns är att vara ledig måndagar!
Min dag ser väl ganska lik ut alla andra måndagar jag är ledig!
Ska nöta lite one tree hill, mysa med fasters lill prins Eddie och Renee <3, iväg till elgiganten och lämna in telefonen, sen har jag en över full ikea påse med kläder som ska vikas, kanske orka plocka till lite i lägenheten, kanske orka stoppa upp väggordet på väggen! Så, de är vad jag ska göra idag!

Dag 3 - Mina morgonrutiner

Mina morgonrutiner. Stiger upp en stund innan a åker till jobbet, lägger mig på soffan en sväng och vaknar till, ngn gång efter a farit börjar jag sminka mig och ser samtidigt vakna med the voice, gräver fram nå kläder, äter, borstar tänderna, klär mig för att gå till bussen, åker mot jobbet!

Dag 2 – Mina föräldrar

Mamma Maria och Pappa Tommy! Bor i överkalix, har varit förlovade i en herrans massa år, har 5 barn och alldeles för många hundar! Mamma gillar att sy  och har haft syaffär i en massa år, och pappa har kört traktor sen han var kanske 16 eller 17?