:)

Åkte ner till ökx igår, är alltid så skönt att komma hem en stund.. Fast ibland känns de ut som att man hade behövt vara hemma flera dagar för att hinna med att hälsa på hos alla :) har iallafall hunnit med endel även om jag bara hunnit sova 1 natt i ökx. Hunnit hälsa på mormor å morfar, där jag hann träffa 2 av mina mostrar och kusin med familj :) hunnit klippa nästan hela familjen, myst med mosters hjärta och hälsa på Jessica å Peo :)


Men som sagt, ibland hade man behövt vara där mer än 1 natt för att hinna hälsa på alla :)

Nu sitter jag iaf på bussen påväg tillbaka till Gällivare igen. Känns skönt att få komma hem till andre, även om jag hade velat stanna 1 dag till i ökx.

Shit vad jag trivs där uppe i gve..känns ut som att de var ett mkt bra beslut att flytta upp! :) och att dessutom få bo tsm med andre igen :D

Och sen har jag ju förhoppningsvis blivit kvitt allt som har med lägenheten i Luleå å göra också. Å de känns så himla skönt!

Nej nu ska jag försöka sova en stund :)


Jan. 22, 2013

Härligt att börja 12 på en tisdag :) har hunnit vara och inhandla lite grejer till lägenheten på jysk, blev sugen på handla lite till efter jag gått ut därifrån. Men tror de får vänta..

Är ju Så himla kul att köpa grejer till lägenheten :) hade de bara fått plats hade jag kunnat handla huuuur mkt som helst :)

Nej, nu ska jag sätta igång å jobba :)


Jan. 20, 2013

Började morgonen med att tvätta, äntligen hade dom lagat den 3e tvättmaskinen så det gick ju himla fort att tvätta idag, sen städat hela lägenheten och har precis kommit från att ha varit på promenad fram och tillbaka till malmheden, strosat runt på dollar store en stund och nu sitter jag i soffan, ska äta nå lunch snart, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Senare idag kommer även André hem <3

Och Linnea, Erik, Enya och Maja kommer också hit och hälsar på :) ska ut och äta middag och sen blir de nog en Lill kaffetår innan dom åker hem igen :)

I morgon är de jobb i vanlig ordning och jag har ju fått värsta lyx schemat och börjar 12 varje måndag och varannan tisdag. Dock inte i morgon då vi har
Möte redan klockan 9 :)


Nej, lite lunch, en dusch och sen lägga sig och se lite tv :)


Jan. 20, 2013

Ge mig en bil!!! Jag vill inte gå till jobbet eller måsta ta bussen då jag ska till ökx. Jag vill ha en jävla bil!!!


Jan. 20, 2013

Dumt att boka tvättid 7 på en söndag! Hojja.. Hade gärna legat och sovit ngn timme till, men eftersom man måste vara ute i rätt god tid för att få tvättid är de fan bara stiga upp och gå och börja tvätta. Sen hade jag faktiskt tänkt orka städa, återstår att se hur jag orkar med det!

Och sen kanske syster L, Erik och Enya kommer och hälsar på idag :)

Och så kmr hjärtat hem från ökx idag också <3


Jan. 19, 2013

Kul att bli väckt 4.35 en lördag morgon av en full A som vill att jag hämtar han typ 143 mil bort!!! Aja, knappast ngn ide att somna om nu när jag piggnat till.. Kul! Antar att de blir en tidig kväll ikväll då för min del.. Men först väntar jobb 9-15.15..

Slår väl på en film och försöker somna om då!!!



Jan. 16, 2013

Surrat med syster L i telefonen <3 Vi verkar alltid ha så himla mkt intressant att prata om, hon är nog den enda människa jag talar sådär länge med i telefonen! 2 timmar och 17 minuter, och jag hade lätt kunna fortsätta om de inte hade varit så att jag måste duscha och krypa ner under täcket!

Jag längtar tills nästa helg då jag är ledig så jag får åka till k-älv och hälsa på dom :)

Nej, dags att duscha och sova! Godnatt!


Jan. 16, 2013

Jag längtar tills detta är över, bara hålla ut ca 2 veckor, längtar tills jag slipper allt som har med dig att göra!!!

Hade du bara varit trevlig mot mig hade jag varit de tillbaka!!!




Jan. 13, 2013

Häääärliga söndag, legat i sängen till typ 12.30 tiden, vänta på att få gå å tvätta, men hade ju såklart tagit fel på tiden, SÅKLART!!!! Trodde vi bokat tvättid 14-21, men var ju såklart 7-14, så var ju då ingen ide att börja tvätta, får klara oss till nästa söndag istället! Så fick bli en prommis i de sköna vädret istället, hade lätt kunna gå 1 timme till, men kändes bara jobbigt då man inte vet vars man ska gå. Men de var skönt att få röra på sig lite i allafall... Vill ju så gärna börja träna, skulle verkligen behöva börja träna!! Helst för flera veckor sen!


Nej nu ska jag iväg och handla lite, sen hem och plocka till, kanske orka städa lite garderober! Sen börja med maten :)


Jan. 12, 2013

Ledig hela helgen, känns som att de var evigheter sen jag var ledig hel helg sist. Började morgonen med att städa, var klar redan innan klockan ens var 10, så gasa iväg till Ericsson center i hopp om att hitta en vinterjacka, hittade en på rea så hade endast behövt lägga till 200kr då jag har presentkort där. Men tyvärr fanns den bara i storlek 36, hade behövt ha en storlek större så man får in en tröja där under. Så de sket sig, får spara presentkortet till ett senare tillfälle :) sen iväg på dollar en sväng :) sen har jag och PP gått på stan en sväng, Fyndat lite smink på kicks, och ett par jeans för 150kr!! sen efter vi gått på lite affärer och slösat pengar gick vi hem till oss och drack en kopp kaffe och surrade! Himla trevligt :) och nu ligger jag i sängen och väntar på att hjärtat ska komma från jobbet :) så vi får laga mat :)

Är ledig även i morgon, har bokat tvättid så i morgon ska jag tvätta, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.. Kanske orkar mig ut på en prommis ? :)






Jan. 07, 2013


...

Kan de inte bara bli 1 feb så jag blir av med detta helvete ? Är så less, förbannat less på Att man ska förväntas ställa upp, men de dög fan inte att ställa upp då jag behövde få fixat grejer där! Nä, då sket vi i att svara i telefonen och låssades inte om någonting.... Jag blir så jävla förbannad! Och de finns fan någon gräns..

Är så fruktansvärt förbannad!!! Suger energi som jag vet inte vad...



Nej, bättre lägga energin på bra grejer....


Har jobbat i vanlig ordning idag, och jag trivs riktigt bra på ny jobbet och här uppe i Gällivare :) känns riktigt bra :) och vi har fått så mysigt i lägenheten också, andre var och stor shoppade i lördags, så nu finns de lite bilder på mina älskade syskonbarn <3 mina systrar <3 osv på väggarna, lite blommor osv :) nu är nästa projekt att göra mysigt i köket :) men de får bli nästa månad :)


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag vänta tills andre kmr från jobbet. Börjar ju inte förens 12 i morgon så då kan jag passa på att mysa med andre en stund då han kmr hem :) vi kommer ju inte hinna ses speciellt mkt denna vecka då han jobbar eftermiddag..

Duschen var de ja :)