Omprov!

Halloj, var ett tag sen man skrev här! Blir långt mellan gångerna, men det kan inte hjälpas :)

Har väl egentligen inte alls hänt mkt sen sist, har jobbat vareviga dag och tränat lite kortfest till omprovet som jag ska göra i skellefteå idag! Annars har jag inte så intressantare liv än så!
Som sagt, idag blir det att göra omprovet på delprovet, moment Festfrisyr! Den här gången ska jag göra den på min kusin Malin! Och det kommer garanterat funka bättre än när jag hade linnea! Det grämer mig fortfarande det där! Att jag valde fel modell och att jag skulle tjura och ändå ha henne som modell! Men det är ju inte mycket att göra åt merän att kasta bort 1000kr till och göra om skiten!

Så idag ska jag gasa iväg med min kusin Malin till skellefteå. Ska börja gasa iväg och hämta upp henne här på en stund :) Sen hoppas vi att vi slipper vara i skellefteå hela dagen, utan jag hoppas att jag får göra om mitt moment, få mina omdömmen och sen åka hem :)
Just ja, nästa helg blir det ju att fara på bröllop :) Danne och Reinno ska ju faktiskt gifta sig, och jag har fått äran att göra brudfrillan!! Kul :) Så på  måndag MÅSTE jag klippa till både danne och reinno så dom ser ut som folk i håret ;) haha...
Sen ska jag bara annars dit och hänga gäng med bviksgänget, är ju faktiskt ledig hela måndagen, så ska vara där och hänga medans A liks jobbar! Alltid lika mysigt :)
Vad mer har hänt i mitt liv? Erik och Linnea var förbi igår, vi åt tacos tills vi höll på spy, surrade på och hade allmänt trevligt. Sen blev det att klippa både Linnea och Erik inför bröllopet :) Så nu har jag snart klippt hela familjen till bröllopet ;) haha.. Skönt!

Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning och se så alla grejer är med mig så jag inte glömmer något ;)
Puss

vari och fari

Sådär då har lulekalaset varit och farit! På torsdag var jag som sagt var barnvakt åt Eddie <3 sen fylle chaffis åt andre och dom! Sov väl sisådär 3,5 timmar natten mot fredag, sen jobb 9-18 på det, gick rätt bra med tanke på att jag sovit alldeles för få timmar. Efter jobbet i fredags for jag hem en snabbis, klippte andres bror johan och hans tjejs lillasyster. Sen iväg till björksgatan till jessica och Peo, efter det drog vi till stan på förskiva, sen ut på området. Blev inte att vara ute så länge. Jag och Andre tog taxi hem kring 1 tiden. Men blev inte många timmars sömn i fredags heller, sen jobb 10-15 på lördag, sen gärnet hem, packa ihop lite kläder och iväg till bergviken där Renee väntade på mig :)

Vi fixade oss, drack lite grann och sen drog vi iväg in mot stan till renees kompisar, drack lite till, sen iväg till Johan och Viktoria och sen i mot området, sprang omkring och försökte hitta ett bra öltält där de inte vara 3 km kö, men gick inge vidare, så vi tog den snabba vägen in i ett öltält, dvs hoppa över staketet! Satt där ett bra tag och svamla, sen drog jag och A hem, köpte en massa vårrullar och gjorde ett försök att få en taxi som skulle köra oss hem men de gick inge vidare så vi börja promenera hem, hitta andres kompisar efter vägen. Hitta en taxi och åkte hem med andres kompisar till porsön. Väl på porsön i taxin säger andres kompisar att dom inte har några pengar till taxin. Då väljer man väl inte att åka taxi?
Så jag fick betala i stortsätt hela taxiresan, snåljudar. Men vi tog oss hem i allafall! Väl hemma vräkte jag och A i oss vårrullar. Och på riktigt tror jag inte att jag ätit så goda vårrullar någonsin i hela mitt liv. Godare vårrullar än i thai take away i bränna och dom har riktigt goda vårrullar, sen hoppa vi i sängen och sov. Och igår legade jag och sov heeeeeeela dagen. Sjukt skönt och välbehövligt efter en helg med max 10 timmars sömn totalt, om ens det? haha..
Har i allafall varit en himla rolig helg, längtar redan tills nästa lulekalaset! Men roligast var nog att få gå ut på partaj med Renee, för har inte hunni vara ut me henne nå! Så de var riktigt kul!

Idag är jag iaf ledig, hade tänkt gå och söka jobb eftersom att jag trodde att jag bara skulle få vara kvar på lilla till slutet av augusti, men då ringde chefen och jag får tydligen jobba kvar där tills jag gjort alla mina timmar! Så det var ju super bra :) Så då var de bekymret ur världen! Och en sak mindre att göra idag :)

Nu ska jag vika tvätt, klä på mig sen ska jag gasa iväg till bergviken och mysa med Renee och Eddie :)

Puss

Babysitter

Ryggen mår fortfarande inte bra! Men betydligt bättre! Har jobbat 9-18 idag och alla andra dagar :) sen blev jag förfrågad att vara babysitter åt Eddie <3 och självklart tackar jag inte nej till det :) Så drog hem en sväng, slängde i mig mat, till tvättstugan en snabbis, och nu sitter jag på bviken och är barnvakt åt eddie liten <3 och igor medans resten av bviksgänget är ut på¨kalaset och har roligt :) Och det tycker jag dom förtjänar :)
Och nu ligger gossen och sover så sött, efter alla försök att få han att sova. Men se, även en oerfaren faster lyckades få han att somna :) Så när han vaknar blir de att fixa välling, sen ska vi bara mysa på ända tills gänget kmr hem, sen vänta tills andre ska hem, han brukar inte vara lätt att få med hem, han ska oftast vara den som går hem sist så vi får se hur jag lyckas! I morgon väntas jobb 9-18, sen ut på kalaset en sväng! Sen jobb på lördag 10-15 sen ska jag också kalasa rejält :) Hade varit kul att kalasa hela helgen, men ibland måste man göra mindre roliga saker också ;)
Nu ska jag äta karra och dricka cola medans lill killen sover och är lugn ;)
Puss

sjukskrivning?

`Knappt sovit nå inatt eftersom att min rygg är mongo! Sjukt ont i ryggen har jag, kan knappt gå normalt!
Så måste nog sjukskriva mig idag, går ju knappast att sitta och klippa så ont jag har i ryggen idag! För kan inte ens böja mig normalt! Så blir nog att sjukskriva sig idag, och ligga på spikmattan och värmedynan hela dagen i hopp om att det går över till i morgon så jag kan arbeta och tjäna pengar! :)
På nå tag blir det att ringa facket och folksam sen ska jag ringa och sjukanmäla mig också! Hejss