Freeedaaaag

Skönt med fredag :) hunnit slänga i mig middagen och prata FaceTime med Eddie och lava <3 sötungar.. Och Eddie fråga när jag ska komma och hälsa på <3 Lill hjärtat, måste verkligen ta mig ner och hälsa på dom snarast <3 


Nej, nu tror jag ska gå iväg på Konsum och inhandla lite godis eller nå, sen ska jag försöka packa ner nå kläder, röja undan disken och SEEEEN ska jag lägga mig framför tvn resten av kvällen :) 

I morgon väntas jobb 9-15 sen sticker jag till Ökx :) förhoppningsvis hinner vi träffa Andres nya systerdotter :) ååh va de är mysigt med bebisar :) 



Köpstopp!!'

Imorgon fredag igen, som vanligt så springer veckorna förbi, snart är de jul också! Jäkla de var ju nyss de var  sommar :) har nästan fixat klart med alla julklappar, bara 2 kvar, kanske 3 :) sen är jag redo för julen :) 

Tur jag fick bra med pengar denna månad, då de blev lite (ganska mkt) andra utgifter :) har inhandlat en hel del nya grejer till lägenheten så som julpynt och 2 golvljusstakar ;) 

Har länge velat om jag ska köpa de där ljusstakarna då vi har ont om plats i lägenheten. Men idag bestämde jag mig för att köpa dom, för jag gillade dom riktigt mkt, och sen var dom ju nästan gratis ;) så nu står dom så fint i våran hall :) och jag ÄLSKAR dom :) fynda mig även ett par sinnessjukt sköna tofflor :) kommer bo i dom så fort jag är hemma :) 

skulle bara behöva köpa en rullvagn till att ha i duschen å ha alla mina miljoners shampon och balsam på. Ryms snart inte i duschen pga av alla olika produkter jag har i duschen ;) och beställde precis hem lite nya produkter som ska hjälpa mitt trasiga hår på traven :) har nog aldrig haft så risigt hår som nu?! sen ska jag faktiskt unna mig en tid hos en frisör här längre fram :) det är på tiden. Men de får vänta tills nästa månad tror jag :) under tiden ska jag skämma bort mitt hår med vårdande och fuktgivande produkter :) 


Nej nu ska jag sova så jag orkar stiga upp å jobba i morgon :) godnatt <3 


Bild på mina snygga ljusstakar och mina super sköna tofflor :) 





:)

Äntligen har lönen kommit in på kontot, eller en av dom :) de var behövligt!  Så idag efter jobbet ska jag och inhandla julgrejer :) sen blir de att byta gardiner och fixa juligt här hemma :) så mysigt med jul :) stjärnorna fick åka upp i fönstret redan igår då jag städade :) 

Nej nu ska jag dra mig upp från sängen och göra mig klar för jobb! Börjar redan 9 idag då vi ska ha möte innan vi öppnar :) 

Beställde föresten ett par skor igår som jag tänkte ha på julbordet i Ökx den 7e:) hoppas bara dom hinner komma :) OCH att jag klarar av att gå i dom :) annars får jag ha kvar dom å bara titta på dom ;) haha... Nej dags att göra sig i ordning :) 









Sööööndag

Söndag idag, hade tänkt sova ut idag, men den planen gick ju åt skogen.. För de första har jag sovit skit inatt då jag och andre brottats om täcket i stort sätt hela natten, sen vaknade jag ju såklart där vid 5 tiden då andre steg upp, försökte somna om men har vaknat från å till.. Så detta är en väldigt seg dag.. Får inte gjort så mkt.. Hade tänkt stiga upp tidigt å städa å göra lite nytta.. Men jag ligger fortfarande i morgonrock och har inte ens börja städa och klockan är 12.36.. Haha.. Men tagit mig orka att plocka till lite iaf, så tror jag ska dammsuga å vaska å sen ska jag gå ut på promenad :) 



Julpynt

I morgon fredag.. Veckorna bara susar förbi, hinner knappt blinka! Men tiden går fort då man har roligt :) trivs så himla bra på mitt ny-gamla jobb :) är  så himla glad å tacksam att jag fick komma tillbaka :) och trivs ju så himla bra här uppe i gve :) fast är nog en av de få som gör de :) 

Har fullt upp på jobbet nu innan julruschen börjar.. Alla katalogvaror ska märkas, hyllor frontas och städas, tömma fram från lager osv. Så ja, fullt upp :) men de är så himla kul, julen är den roligaste perioden på ett sånt här jobb :) full rulle från morgon till kväll :) 

Men de är stressigt också, gäller att mellan alla kunder hinna plocka fram å fylla på, fronta osv. 

Och på tal om jul, är så sjukt sugen på julpyntar här hemma i lägenheten :) så mysigt! Och eftersom vi inte hade speciellt mkt julpynt förra året, om vi alls hade något?, så känns de ännu roligare :) så på måndag då endel av min lön kommer ska de inhandlas nya fina röda gardiner till köket, ett par till vardagsrummet, lite tomtar, nån fin julduk, några fina röda mysiga ljuslyktor osv :) 

Synd vi inte får plats med ngn julgran :/ hade ju varit hur mysigt som helst. Sen tänkte jag försöka hinna baka här nå också :) 

Svärmors Hällakakor, kanelbullar, kanske lite knäck? 

Kommer ju köpa ihjäl mig på julgrejer ;) 
Sen funderar jag på ifall jag kanske ska köpa lite mer julklappar också :) har ju de mesta klart i julklappsväg, men kan kanske bli någon extra :) är så himla kul köpa julklappar åt syskonbarnen, eller presenter över lag åt dom.. Skämma bort dom lite <3 mina diamanter! 


Nej, dags att göra sig färdig för att sova så man orkar jobba i morgon :) 

Natti natti sovi gotti :)

:)

Förkylningen har hittat hit... Tyvärr... Varit små hängig hela dagen, men jag biter ihop och sjukskriver mig inte i första stund.. Och de resulterar ju i att man är helt död då man kmr hem från jobbet. Men de är såå värt de :) 

Ska ligga framför tvn resten av kvällen och hoppas på att kunna sova en stund inatt :) men de är inte så jäkla lätt då näsan är täppt och halsen värker... Finns de nå dunder medicin mot förkylning? 

Full rulle

Jobbar gärnet, i morgon börjar julkatalogen komma ut i brevlådan, de är kaos i affären, och inte fyllt upp till Max av allt!! Så ja, vi har lite å göra ;) dags att fortsätta :)

Saturday

Lägenheten städad och maten i ugnen.. Lax med philadelphia, dill, persilja, citron peppar och lite lite ost på, och till de spenatpasta, och en sås till de :) Hoppas maten går att äta, har improviserat endel ;) och de som känner mig vet ju att jag inte är någon hejare på laga mat ;) kan ju kanske bero på att jag inte tycker om att laga mat? Orkar inte engagera mig ;) haha.. Men ibland, vääääldigt sällan kan de faktiskt vara roligt att laga mat :) 

Och vad tusan ska man hitta på resten av kvällen då montro? :) 


<3

UNDERBARA lördag :) började dagen med att FaceTimea med fasters små sockertroll <3 och hur man börjar sakna dom ännu mer när man får prata med dom <3 och de gjorde ju inte saken bättre att Eddie säger "Eddie saknar faster".. Så måste nog bli en tur ner till Luleå nästa lediga helg :) 

Annars har jag inte hunni me så mycke mer idag, hunnit vara ut på en prommis, Huuur skönt som helst att få röra på sig, sen iväg och panta bort alla burkar som stått på balkongen, och efter de blev de att jysk åså dollar store :) och fynda som vanligt :) 

Hittade 2 förvaringslådor i rosa att ha på hatthyllan, passade ju bra då min rosa pall står i hallen också :) sen blev de lite små grejer också.. :) 

Och nu tänkte jag faktiskt dra igång en storstädning här i lägenheten :) ut med Mattor på balkongen, vädra sängkläder och torka varenda list i lägenheten :) 

Så bäst att sätta igång om de ska bli gjort :) 

:)

Känns så himla bra att få vara tillbaka på expo!! Trivs så himla bra där och här uppe över lag :) och fullt upp just nu :) en massa varor att plocka upp, få plats med och få de att se bra ut :) så himla kul :) 



:)

Mår inte de minsta dåligt efter gårdagen.. Däremot jävulskt trött... Men har vaknat före fan.. Hunnit vara å storhandla på morgonen så nu har vi mat för ett tag i allafall... OCH jag blev över tusen kronor fattigare... Både kyl å frys har ekat.. Men de gör de inte längre... Hehe.. Hatar då de är tomt i kyl å frys.. 

Nu ska jag plocka ihop här, dra fram dammsugaren, vaska åså laga mat innan A ska å jobba :)

:)

Kommit hem från personalfesten.. Ja... jag börjar nog ha Gjort bort de här stadiet av livet... Började kvällen med after Ski på Björnis eller va de heter.. Sen vidare till Cecilia och Jörgens husvagn för att sedan åka vidare till olearys för att äta jäkla god mat, dricka goda drinkar osv. Allt tillsammans med mycket trevligt sällskap :) 

Och nu tänkte jag faktiskt tvätta bort sminket och krypa ner under täcket till en bra film :) och väääänta tills A kommer hem från jobbet där efter klockan 6 någongång :)) 

Tack för en trevlig kväll Expo/DM.. 
















:D

Idag har jag gjort min sista dag på OKQ8... Kändes faktiskt små sorgligt.. Har ju trivats så bra där :) känns konstigt att jag inte längre kommer jobba tillsammans med de där gänget.. 

Är iaf uppe i gve nu, A har åkt på jobbet precis och jag ska ta och städa till här i lägenheten, packa upp alla mina grejer, försöka komma fram till vad jag ska ha på mig i morgon då de vankas personalfest med DM/Expo :) sen tänkte jag även hinna snöra i färgbomb, färga brynen och plocka dom :) 

Har föresten fått mina nya glasögon idag också.... ÄNTLIGEN :) och jag trivs i dom, än så länge :)) dock lite ovant med sånna stora glasögon :) men jag vänjer mig väl :)