:)

I morgon är sista dagen på OKQ8, sen åker jag uppåt igen.. Personalfest med djurmagazinet/expo på lördag och sen på måndag kl 10 börjar jag jobba på expo igen :D ska bli kul att se hur mkt man kommer ihåg sen sist man var där ;) 

Hoppas mina glasögon hinner komma i morgon innan jag åker upp :) sen har jag bara 2 till paket som jag väntar på :) 

Julklappar till barnen och ett par skor :) 


Nej, dags att göra sig färdig för att åka iväg och Jobba :) 

<3

Sista jobbveckan på OKQ8 har dragit igång.. Jobbar till och med fredag, sen sticker jag uppåt igen :) känns såklart trist att lämna alla härliga människor på OK, men vi kommer ju med all säkerhet synas igen :) och de ska bli så himla kul att börja på Expo igen :) 

Ser framemot de som tusan :) 
Och vi börjar de nygamla arbetet med en personalfest :)) 

Annars händer inte mycket, jobbar.. Har dock varit ledig idag, hunnit mysa med fasters go ungar <3 och sen åkte jag upp med A till gve för att köra ner min bil till Ökx i morgon.. Så jag slipper vara billös :) 

Blev dock att vara själv i lägenheten ända sedan jag kom upp hit, då A åkte på att hoppa in å jobba tidigare så fick lämna av honom på jobbet.. 

Men ibland kan de vara riktigt skönt att bara vara själv :) har hunni vara å handla frukost och lite go saker, sen har jag bara suttit och sett tv :) skönt att få välja precis vad man vill se på tv ibland :) 

Och nu tänkte jag faktiskt ta en låååång dusch, göra ansiktsmask, färga och plocka ögonbryn och raka benen :) sen ska jag krypa ner under täcket, för blir å stiga upp tidigt i morgon då jag åker på att hämta andre på jobbet.. Sådär vid 6 tiden :S tur man är van stiga upp tidigt :) 

Kommer dock vara rätt trött i morgon på jobbet, men de överlever jag nog :) kanske jag även hinner hem till Ökx och busa med barnen innan dom åker tillbaka hem till Luleå? :) hade inte varit helt fel :)

Gud vad jag älskar mina älskade och helt underbara syskonbarn! <3 Dom kan verkligen få en på bättre humör, och man mår så himla bra i deras sällskap <3 och jag älskar ju verkligen att busa gärnet med dom <3 Mina 3 små diamanter <3 skulle göra allt för dom <3 












:)

Sådär då har man beställt sig nya glasögon :) hoppas jag tkr om de lika mycket då dom väl kommer :) 

Nu väntas jobb ända till 22.30, sen till allsån och mysa ner mig framför en bra film tillsammans med hjärtat.. Och sen är de jobb resten av veckan :) 

Sen är de inte alls länge kvar tills jag får börja jobba uppe i gve igen :) längtar :) ska bli så himla kul :) 

Nej, dags att sätta igång med arbetet

:)

Torsdag idag och jag måste tyvärr åka ner från Gällivare då jobbet kallar 14.30-22.30 :(  

Har precis packat klart allt, ska bara försöka få liv i A som ligger å sover ännu, äta frukost och sen sticker vi :) 
Hem till Ökx.. Jobbigt dock då jag inte vet hur mkt jag ska jobba nästa vecka, men hoppas att jag har med mig nog med kläder :) 

Nej, dags att få liv i A om vi ska hinna allt vi ska hinna idag innan jag ska å jobba :)

:)

Sitter ännu en gång med röd färg i håret, eftersom att de bara sög åt sig i botten men knappt något i topparna så var jag illa tvungen att köpa mer färg.. Men nu hoppas jag att de blir bra de här annars får de fan vara :P 

Annars kändes den röda färgen ut super bra :) bara köpa en färgbomb så de håller sig fräscht! :) 



Rött

Upptäckte på morgonen att de är dax att färga håret, så blev att gasa ut till Malmheden och inhandla färg.. Så strax är man rödhårig :D kul att inte vara tråkig brun färg, även fast jag snart kommer bli less de röda ;)

Sitter just nu och försöker ljusa upp håret med hjälp av massa slingor. Inte de lättaste att dra slingor på sig själv, men hoppas verkligen detta blir bra :) sen slänga i de röda, men måste först gå de torrt på nå vänster ;) vet nämligen inte vars jag har min hårfön :P haha.. 

:)





Äntligen har jag packa upp mina fina ljuslyktor från zelected by houze :) 

Och jag älskar dom :) 

Nu är de bara dags att packa upp resten :) 

:)

Äntligen framme i gve! Min plan var att ta mig iväg till Gällivare så tidigt som möjligt idag, för att hinna träffa A innan han sku å jobba. Vaknat 7, åkte till nybyn vid 8, lekt med barnen, fixa tårta till Maja som fyller år idag, sen myst
Med Enya en stund! Sen där vid halv 2-2 tiden tog jag mig äntligen iväg :) 

Och nu sitter jag i lägenheten, ska samla kraft att hämta alla grejer från bilen, sen iväg å ranta runt på affärer. Jysk å köpa en köksstol, sen dollar å se om de finns ngn fin kruka att ha på balkongen :) 

Nej, dags att kuta till bilen å börja bära in om jag någonsin ska få in alla grejet :) 


:)

6 dagars ledighet väntar från och med idag... Härligt att få vara ledig så länge :) så idag bär de av upp mot gve :) men först ett stopp i nybyn för att fira Maja som fyller 20 idag och leka med barnen en stund :) sen gasar jag och nästan alla mina grejer upp till gve :) 

Resten av grejerna får jag ta upp vid senare tillfälle :) sånna grejer som inte är nödvändiga än :) 

Tur jag inte har nå möbler att släpa med mig iallafall :) 

Nu lite frukost, sen gasa mot nybyn :) 




:)

Då har jag gjort ytterligare ett arbetspass på OK :) känns faktiskt små tråkigt att lämna detta ställe snart.. Men som sagt kul att flytta uppåt igen :) 

I morgon blir de jobb 6.30-14.45 sen tänkte jag tillbringa resten av dagen i Nybyn och plocka ihop lite grejer som ska med till gve, och så kmr fasters diamanter upp också, så då hinner jag leka med dom också :) 

Hade egentligen tänkt åka upp redan i morgon efter jobbet, men eftersom att lillasyster fyller 20år på fredag så tänkte jag att jag kanske måste förbi Nybyn då och gratta henne :) men sen bär de av uppåt :) ända till torsdag förmiddag :) härligt :) 

Så himla skönt :) och en massa snö hade de kommit där :) så då blir de nog en och Annan lång promenad också :)


Nu ska jag försöka stänga igen mina små ögon så man orkar upp i morgon då alarmet ringer :) 

Natti :)

Onsdag

Hunnit med himla mycket idag..

Började dagen med att åka iväg och klippa lite, sen tillbaka till Allsån, klippa Angelica, hann träffa Söta lilla Alissa :) sen gärnet till tandläkaren för att sedan gasa gärnet mot jobbet :) 

Och just nu sitter jag och har lunch :) håller på se vad de finns för fina vardagsrums bord som vi kan köpa :? Vill byta ut allt de mörka mot ljust :) men får se hur de blir med den saken i slutändan :) 



:)

Blir rätt långt mellan gångerna jag skriver här.. Men har helt enkelt inte speciellt mkt att dela med mig av :) jobbar, sover, äter och tiden där emellan försöker jag hitta tid att umgås med nära och kära.. 

Har inte hänt mkt sen sist, har bestämt mig för att flytta uppåt igen. Tillbaka till lägenheten, tillbaka till gamla jobbet, tillbaka till A :) och de känns hur bra som helst! Så jobbar hemma i Ökx till och med sista oktober sen bär de av uppåt igen! Och de känns super bra :) och ska bli  kul att komma tillbaka till gamla jobbet och de arbetskollegorna också. Och sen har jag ju trivats så himla bra där uppe :) 

Kommer dock bli små tråkigt att lämna OKQ8 och detta härliga gäng.. Och tillika lite små trist att lämna Ökx igen! Men tycker bättre om att komma hem till Ökx då och då :) man ser hemkommunen från ett annat håll då man inte bor där :) 

Sen har de inte hänt mkt mer sen sist jag skev :) 










Ska iväg och jobba även idag, så tänkte sminka mig och göra mig i ordning, sen kanske man hinner med en liten promenad innan jobbet också :) hade tänkt åka till mysan och hälsa på, men sov lite längre än planerat så blir nog lite tajt med tid! Så får helt enkelt ta de en annan dag :)