:(

Jävla skit, vuxit ur Mina shorts också :(( nu blir de 1 timmes promenader varje dag tills jag kommer i dom och gärna lite till! Jävla skit! 

Nej, kanske man skulle beställa sommarkläder som sitter som dom ska då?!! 



:)

Har bara jobbat till 16 idag, skönt :) tänkte ååh va skönt med styrketräning den här tiden, matar folk in i butiken, klockan blir 16.30 och jag tappade suget att träna, och jag låser dessutom in mig mellan ytterdörrarna på jobbet, Då jag ska gå ut och låsa. Haha... Tar mig inte in i butiken. Får låsa upp den yttersta dörren för att sedan kuta runt huset för att sen göra ett nytt försök! 

Väl hemma slog vi på stort och tillagade entrecote, hemma gjord potatisgratäng, rödvinssås och halloumi! Gött! Har stora planer på en Springtur Efter maten, kanske var lite för ivrig och inte lät maten smälta ordentligt, börjar med rask promenad, försöker springa, går bra till en början endast benhinnorna som börjar jävlas, går ett tag för att sedan göra ett nytt försök att springa och de vrider om i magen! Ja kanske inte de smartaste att springa direkt efter maten :) så fick bli en rask promenad istället, men lika skönt förde :)

Nu ska jag sätta mig på våran balkong och ta de lugnt en stund, sen mysa
Med A innan han ska iväg på jobb :)

:)

Jäkla va ja hunnit med mycket nu på morgonen :) 
Skippade träningen på morgonen också för att jag vakna med sån jäkla halsont, även fast de drog i träningstarmen så tog jag beslutet att kanske vila idag :) 

Hunnit surra med Renee och fasters go ungar en stund, stor handla, sprungi på stan och nu ska jag strax iväg mot jobbet :) hann även fynda mig ett fint sommarlinne, ett par lägre tygskor åså en present åt lava :) men nu är de färdig slösat med pengarna :) spara spara spara :)

Tror jag ska börja lämna bankomatkortet hemma så man inte små handlar hela tiden ;)

Nu göra sig iordning för jobb :)

...

Varit och stor handlat mat nu på morgonen, passar på medans lönen finna kvar på kontot :) 1199kr för lite mat, ja nog finns de roligare grejer att spendera pengar på! :) 

Läste föresten på fb att de varit ytterligare ett beväpnat rån i Ökx, 2 rån med bara några dagars mellanrum, usch man blir ju mörkrädd! Våran kommun håller på spåra ur totalt och de är fan obehagligt! Usch! 

Nu ska jag dra på mig kort brallor, åså bege mig ut på stan en sväng innan de är dags för jobb :)

.

Hatar att lönen inte kommer in på kontot förens senare under dagen :( jag som hade tänkt vara effektiv och handla innan jobbet och även hinna ta stan en snabb sväng!!! Aja, inte mycket att göra åt, bara vänts tills den kommer in!! Men som sagt sjukt irriterande! 

:)

A har åkt iväg på nattjobb :/ gillar de inte alls, hatar ju att sova själv! Och framför allt somna själv! Men är bara bita ihop och stå ut en vecka :) 

Nu ska jag gå och göra iordning en smoothie till i morgon, skriva handlingslapp och så kanske orka plocka till här :)

:)

Haft myskväll tillsammans med min fina vän Hanna :) först tryckt pizza, sen färska jordgubbar, glass och rosévin och sen lite popcorn på de :) så himla skönt att bara sitta och mysdricka ibland och bara sitta och surra. :) men efter att ha suttit på balkongen så är jag rätt genomfrusen, så nu blir de en varm dusch åså krypa ner under täcket till en bra film :) i morgon kommer äntligen min älskade älsklings människa hem <3 som jag längtar! Att vara själv hemma utom honom kan vara bland de tråkigaste jag vet! Gillar de inte de minsta, de är bara så tyst och tråkigt! 

Men i morgon så :) nu hopp i duschen åså slå igång en bra tjejfilm :) 




.

Mysig fredag, hade planerat prommis tillsammans med Hanna, såklart börja de spöregna, precis då jag skulle till att börja slå ut och räkna kassan på jobbet, men fick bli en prommis iallafall tillsammans med Hanna och Maria, men vi pricka in prommisen precis i uppehållet! Sen blev vi bjuden på go mat av Hanna också åså lite surr på de :) himla trevligt :) nu är de bara att försöka sova för i morgon är de jobb som gäller igen :) 

:)

Fredag idag :D igår var de först jobb 10-18.15, sen efter jobbet blev de att åka hem till Cecilia för att slänga i lite mer ljusa slingor, färga hennes bryn å fransar åså testa göra en bruduppsättning på henne! Så var hemma vid 23 tiden, så var något slut :) så bestämde mig för att skippa träningen på morgonen och ta de i morgon stället :)

Nu ska jag ta och fixa iordning mig för att börja fara mot jobbet sen :) men först lite frukost :) 

Sommarvärme :)

Fyfan va underbart med sommarvärme ute :D sommaren är ju lätt den bästa årstiden! Tyvärr var de inte så mycket till sommarväder igår då jag var ledig, såklart, brukar ju ha den turen, men sen mot kvällen blev de jätte fint så vi bestämde oss för att gå ut på långprommis :) sjukt skönt och kul att A ville följa på prommis för en gångsskull med mig :) och idag fick jag sällskap av honom då jag gick till jobbet också :) 

Nu börjar jag längta tills semestern, min allra första semester! Fan va skönt! Åh va jag bara ska göra ingenting :) eller ja försöka ta mig ner till Karlstad och brorsan :) Har dock bara 2 betalda veckor att ta ut, men vafan jag unnar mig en 3e obetald ;) 

Nu ska jag njuta av solen en stund innan jag ska gå in och arbeta igen :)

:)

Söndag idag, tänkte faktiskt passa på att vara ute idag för en gångsskull då man är ledig :) men först ett pass med axlar på gymmet, sen får de bli en lång prommis/Springtur i de fina vädret :) Andres brorsa är här i gve och jobbar så  han är inneboende för tillfället, så måste ju kanske vara snäll å låta han sova då :) men då passar de ju bra att de är fint väder ute :) 

Nu ska jag dra på mig träningskläder åså åka mot gymmet :)

:)

Tror jag är redo inför morgondagen nu, massor med kläder,skor och smycken är nerpackade, men tror jag vet vad jag ska ha på mig, men kan ju hända att jag ändrar mig :) nu en dusch, sen smörja in sig i brun utan sol, måla tånaglar och fingernaglar :) 

:)

Ååh är så jäkla slut i kroppen, fullt upp på jobbet, sommargrejer ska ner från lagret, flera pallar me varor ska packas upp och prickas av, artiklar ska läggas in i datorn. Inte ofta de kommer varor från alla håll å kanter på en gång så ja, de känns att man lever :) 

Men de är ju kul också att de händer mycket på en gång :) älskar ju då man har att göra på jobbet :) men man blir slut ;) 

Nu ska jag testa kläder till middagen med jobbet i morgon :) sen en dusch åså bara vila benen :) 

.

Toppat håret på mig själv, går bättre å bättre för varje gång :) så jäkla trist att min fina frisör och underbara vän bor så långt bort :( men då får man ta saken i egna händer :) så nu är håret fräscht, och en rejäl bit kortare :( men de behövdes! Tror dock de är lite små toffsigt å ojämt bak, men vafan man har ju sett värre ut i håret :) 

Sitter för tillfället med hätta och blekning! :) sen får nog håret vila ett tag efter denna omgång :) 

Har ju hunnit med rätt mycket idag dessutom! Även fast energibrukningen varit på 0, full rulle på jobbet hela dagen, flera pallar med varor som ska packas upp, märkas, läggas in i datorn, sen efter jobbet hem och fixa mat, åså klippa och färga :) snart hoppa i duschen och skölja ur färgen, sen krypa ner under täcket :) i morgon blir de jobb med full rulle, sen försöka komma på va ja ska ha på mig på fredag då vi ska ut me jobbet :)

:)

Färgat Cecilias hår precis, nu en dusch åså lägga sig i sängen och vila benen! Har så sinnessjukt ont, hade behövt inhandla ett par nya skor till jobbet! Men när fan ska man ha råd med de?! 

Nej, nu en dusch åså krypa ner under täcket :) i morgon väntas träning, sen jobb :) 

:)

Svärmor å svärfar har kommit på besök, druckit ett glas vin framför hockeyn, och sen klockan 7 ska vi iväg och äta på glada kocken! Mysigt och helt perfekt lördag :) 

Helt slut i huvudet efter jobbet, haft lugnt hela dagen, men glömde ju såklart glasögonen hemma :/ nu hockey och ladda upp för maaaaat :D

:)

Andre har somnat för länge sen, så min plan är faktiskt att gå och ta en långdusch, skrubba kroppen åså sätta i hårinpackning :) i morgon väntas jobb 9-15.15, sen kommer svärmor och svärfar på besök :) sen söndagen kommer bestå av tvätt, städning och träning :) nu hopp i duschen :)

:)


Nu jävlar ska jag snart bege mig mot gymmet för ett rygg och biceps pass :) fyndade ju lite nya träningslinnen i Haparanda då vi var så nu blir de en gnutta roligare att gå till gymmet :D 

Då är de bara lite nya träningstights åså ett par nya skor så är jag som ny ;) 

Nu ska jag blanda aminosyran sen iväg å träna :)

:)

Oj de blev en fattig månad nästa måndad efter ikeatrippen :) men ååh så fin våran balkong kommer bli :) 

Lite utemöbler å blommor åså vänta på att de blir varmare ute så :) 

.

Idag bär de av mot Ikea tillsammans me Johanna :) sjukt kul! Är ju 100 år sen sist :) nu borsta tänderna, åså göra sig Redo för å fara :D

:)

Årets första Springtur, eller Springtur å Springtur, gjorde ett tappert försök att springa men mina luftrör är ju så sjukt känsliga då de är de minsta kallt i luften?! Får som tungt å andas då jag anstränger mig och de är kallt i luften, sjukt irriterande! Så fick bli lite lite löpning sen körde jag powerwalk mesta delen av rundan, sjukt skönt var de :) och så jäkla underbart då solen lyser dessutom :) 

Har börjat med att räkna kalorier, kolhydrater, proteiner och fetter nu också :) så nu ska jag förhoppningsvis bli av med några kilon :) och förhoppningsvis börja tycka om min kropp också :) 

I morgon sticker jag till Haparanda på min lediga dag också :) tillsammans med Johanna :) kul med sällskap :D andre ska få nya däck på bilen och jag och Johanna tänkte spendera lite tid på Ikea :) kanske göra något fynd :) 

Kul :) nu ska jag hoppa i duschen, sen mysa ner mig bredvid A <3 

:)

Skönt att äntligen vara tillbaka på gymmet :) första passet idag sen innan påsk :) och ja, lär ju garanterat få värdens träningsvärk också :) ikv efter jobbet är tanken att fara ut på en Springtur också :) 

Från och med idag börjar jag resan mot mitt mål, bränna fett och bli nöjd med min kropp! Ska försöka hålla mitt kaloriintag/dag och både träna styrketräning och kondition :) inge mer onyttig mat eller socker! 

Nu ska jag hoppa i duschen åså göra mig redo för jobb :)

:)

Ligger i sängen och väntar på att de ska bli lite varmare ute så jag kan fara ut och springa och göra av med lite energi :) sen är de styrketräning som gäller :) 

Igår kom familjen hit, eller endel av dom :) käka tårta, sprang på affärer och sen middag på olearys :) var riktigt mysigt :) och var så himla kul att mormor också följde med <3 var riktigt mysigt :) synd att inte hela syskonskaran kunde vara här :) men vi blev ju rätt många ändå :) 11 pers i en liten etta :) varav 2 busfrön till barn, så de blev ju både krockar, klämda fingrar och en massa tårar <3 

Sen på kvällen blev de några vinglas tillsammans med syskonen och respektive :) 

:(

Har hämtat ut mitt paket från hm idag :D men såklart kunde jag inte ha jeansen jag beställde :( de sved lite grann.. Är fan bara inse att jag gått upp för mycke i vikt! Bara byta storlek och hoppas på att dom sitter bra ändå! :(


Tror jag ska ta en Springtur i morgon på morgonen innan familjen anländer :) åså kanske gym på kvällen om man orkar :)

Nu måste jag fan gå ner i vikt! Visst jag är inte överviktig, men jag måste fan göra nå åt de här, drar mig ju nästan för att köpa och prova kläder just på grund av att jag gått upp i vikt! Så nu är de fan skärpning på riktigt! 

Nyttig mat, jäkla mycket konditionsträning och gym! Till semestern ska jag känna mig någorlunda nöjd med kroppen! Nu jävlar!!! 

Nu ska jag hoppa i duschen, sätta på ansiktsmask, inpackning sen krypa under täcket och se film :)