.

Har varit och tränat lite ben och axlar, blev dock inget långt pass, men bättre de än inget :) nu ska jag försöka samla ork att städa innan jag ska i tvättstugan, sen ska jag försöka orka mig ut på prommis. 

Kanske får bli en snabbstädning av lägenheten ist, bara ta golven och toan :) jo de tror jag nog :) 

.

Vissa mornar vill man bara ligga kvar under täcket och fortsätta sova, var så äckligt trött på morgonen då klockan ringde. Hade lätt kunnat bara sova vidare! Men de var bara pallra sig upp och göra sig redo för jobb :) så nu ligger jag nerbäddad under täcket igen i morgonrock och försöker samla kraft att stiga upp IGEN och dra på mig kläderna. 

Sen efter jobbet tror jag faktiskt att de får bli en sväng på gymmet och sen ska jag försöka hinna plocka till här hemma och dammsuga och vaska :)



:)

Är mycket som händer i livet just nu, allt bara flyter på, och jag ÄLSKAR de :) ibland känns de nästan som att de är för bra för att vara sant :) 

Livet är sådär extra underbart ibland :) 

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag bädda ner mig i sängen och i morgon är de jobb som gäller :D 



:)

Ligger med hårinpackning i håret och en handduk runt huvudet... Nu jäklar är de vård, vård och vård som gäller för mitt hår... Klippte av en rejäl bit då jag var hem till Ökx sist, eller mamma fick äran att klippa mig :D så nu är nästan allt slitet borta, bara att mata med fukt och vårdande produkter så de kanske reparerar sig. Och påminn mig att inte bleka såhär mycket till nästa sommar!!!

Har för övrigt köpt mig en super bra inpackning och frizzkräm som min moster tipsade om, är nog bästa hittills för mitt hår... Kevin murphy, Easy Rider och Born Again. Frizzkrämen är lite som ett vax i konsistensen och man kan ha den både i torrt och handdukstorkat hår och inpackningen kan man strunta i att
Skölja ur :) sjukt dryga produkter och helt klart värd varenda krona.. :) 

Nu ska jag Plocka till här lite grann sen ska jag spåna på vad jag vill göra för roligt med mitt hår :) är sjukt sugen på färga de, men vet inte riktigt vad jag är sugen på för färg?! ;) 

Rött, svart, brunt, blont? Eller något annat kul kanske??