-

Idag har mammsen åkt hem igen, blev som tomt här hemma! Har haft en riktigt mysig helg :)

Hade planer på att lägga mig och sova en stund efter jag kört henne, men fick för mig att jag skulle baka, så har bakat cupcakes, dom blev sjukt fula, men förhoppningsvis smakar dom bättre! Och nu håller jag på vänta på citronkladdkakan utan ägg som är i ugnen :)

Sen hade jag tänkt försöka orka dammsuga här hemma också! Får se hur mkt ork jag har kvar efter jag diskat bort all disk som för närvarande är som ett helt berg! :)

Dags att sätta igång å diska, sen ska jag göra oss kaffe och provsmaka mina grymt fula cupcakes :)


-

Igår kom mamma till Luleå, stack till Tuna efter jobbet och blev bjuden på go mat hos fam Andersson! Lekte med Eddie! Sen lega vi framför tvn och tröck i oss godis och såg film resten av kvällen! Och idag har jag och mamma åkt in till stan redan 10.00! Var å koll synen både jag och mamma! Visa sig att jag hade lite dålig syn! Och kom fram till att sist jag kolla synen seriöst var väl sist jag hade glasögon å då var jag väl kanske 6år?

För de till lämpen var då Inge syntest, inget seriöst iaf! Där fick man bara kolla om man hade synbortfall!

Iallafall så blev de 2 par glasögon! Men som tur var betalar jag bara för ett par! :)

Sen har vi sprungit på stan, fick med mig ett par nya skor, lite kläder å lite smink! Sen var vi å åt på baan thai! Sjukt gott! Sen till storheden en sväng, till Tuna å leka å mysa med Eddie å klippt broder d! Sen legat framför tvn å sett film me mamma å andre!


Haft en riktigt mysig helg tillsammans med mamma och har hunni me riktigt mkt känns de som! :) kommer kännas tomt i morgon när hon åker hem!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag se om jag hittar ngt bra på kanal 5 play att se innan jag somnar :)


-

Legat och sett Sofias änglar på kanal5 play! Handlade om en kille som cyklat och blivit påkörd av en bil som körde 90 km/h och hade klarat sig trots allt!


Fällde en massa tårar, usch vad hemskt! Nog har man de jävligt bra!!


På tal om ngt helt annat, i morgon är de fredag! Fett skönt! Och mammi kommer till stan :)

Sen kl 18.00 låser jag och tar helg :) fett skönt även de! Och för varje dag som går så närmar de sig tills jag börjar på 50% ist för 100%! Gruvar mig, hur fan kommer de gå om jag inte hittar mig ett jobb med bättre betalt?? Vareviga dag försöker jag komma på vad jag ska göra för att få mig ett jobb med en lön som är mer än 6000kr före skatt!

Har sökt en hel del jobb, hoppas jag får något snarast! Och ska även leta jobb de dagar jag kommer ta ut semester om 2 veckor!

Och på onsdag hade jag tänkt smita iväg på arbetsförmedlingen (man får tydligen göra de på arbetstid) och skriva in mig! Man kunde tydligen göra de redan nu! Så lika bra att göra de nu!
Sen hoppas vi att de dyker upp ngt jobb så fort som möjligt!!

Nej, klockan börjar bli mycket nu, dags att stänga mina små ögon och sova så man orkar jobba i morgon :)

Godnatt!

Bjuder på en bild på fasters älskling <3







https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2806557/images/2012/pic_186399887.jpg" class="image">


-

1 dag kvar att jobba denna vecka efter denna dag, sen får jag ta helg :) sen blir de jobb mån-lör, sen ledig mån och jobba tis och ons, sen ska jag ta semester på torsdag å fredag! Så då får jag lång helg :) hade tänkt gå å söka jobb på torsdag, kanske hinna mysa med eddie å renee om dom har lust! sen hade jag tänkt dra med mig andre och åka till ökx! Vara där torsdag kväll - söndag eftermiddag :) bara mysa och ta de lugnt! Försöka hinna iväg och hälsa på Mysan och se i huset deras, 100 år sen sist, träffa stora syster med stor magen och sen bara vara!!

Längtar, är så skönt att åka hem till ökx ibland :)

Nu ska jag packa ihop mina grejer som jag som vanligt spridit ut över allt här i köket på jobbet, sen börjar de vara dags att låsa å gå hem :)



-

Fredag i morgon, shit vad veckorna går fort! Och i morgon kväll kommer mammsen <3 till Luleå och blir hela helgen! Myys! Ska gå på stan och shoppa, gå ut å äta och bara mysa på :) lär nog bli en sväng till Tuna också å mysa med Eddie :)

Mysigt, vet inte när jag fick lite ensam tid min mamma sist :) även fast man är vuxen kan de vara mysigt med lite ensam tid med mammsen ibland :)

Skulle behöva inhandla en luftmadrass också så hon slipper sova på Lill soffan våran :) hihi! Inte för att jag tror hon har ngt emot att sova på soffan, men kan ju vara skönt få slippa sova på soffan :)

Nu ska jag jobba, eller rättare sagt hitta på något att fördriva tiden med :)




-

Alltså när man går och frågar om trainee plats, förstår inte frisörerna att de är trainee plats man söker då och INTE praktikplats??? Stor skillnad!

Och de flesta säger att dom har sina praktik elever redan! Känns som att jag aldrig kommer få mig ett annat frisörjobb? Inte med heltid iaf!

Jag hatar de här, hatar att söka jobb, ändå är de första gången jag söker ett riktigt jobb!! Hatar att få alla dom där "nej, tyvärr..." allt känns som en djungel, uppsägningspapper hit och dit för att man går ner i deltid, deltidsarbetslös, a-kassa, vilka regler gäller osv? Åt helvetes för låg lön som deltidsarbetslös trainee!! Blir galen!!


Kan inte ngn vänlig själ ge mig ett heltidsjobb?

Funderar på att ta ut 1 eller 2 semester dagar så man hinner gå runt å söka jobb! Få ordning på sitt liv!!


-

Kan inte någon bara ge mig ett heltidsjobb med normal lön? Helst ett frisörjobb så jag får gjort bort mina timmar, men kan även tänka mig att jobba som vad som helst!! Bara jag får ett jobb! De ända som snurrar i mitt huvud just nu är: Kommer vi ha råd att bo i den nya lghen om jag går ner till deltid och a är arbetslös?


Är så jävla sjukt att jag inte ens får a-kassa, hade jag levt på a-kassa hade jag haft mer inkomst än nu när jag går ner till 50%!! Jag vill inte vara deltidsarbetslös! Jag vill ha heltid, eller i allafall ett 50% jobb med bättre lön!!





-

Varit på kurs med facket idag, mycket intressant och lärorik dag! Min hjärna är helt fullproppad och totalt slutkörd!! Skönt att få åka hem med bussen redan kring 16.00 också, händer inte ofta! Och dessutom att få betalt för att vara där, inte en enda förlorad krona! Sen efter den gick jag runt en snabbis och sökte jobb, gick från Quality hotell till shopping och höll på frysa röven av mig, så jag gav upp å tog första bästa buss hem istället!!

Tänkte göra ett nytt försök i morgon på lunchen! Men nu ska jag stänga mina små ögon och försöka sova så man orkar upp å träna i morgon innan jobbet :)


-

Efter att ha varit barnvakt åt Eddie en sväng bar de av hemmåt för att klippa kusin rickard! Sen gasa jag iväg mot stan för att springa runt å söka jobb! Har gjort hela shopping nästan, nästan hela smedjan, hela strand! Så nu återstår de bara att springa runt och söka minst 24 jobb till! För alla mina cv:n ska vara slut! Ska inte ha ett enda kvar! Och jag hade 40 cv:n när jag började, så ja... Jag har hunnit med Endel butiker! Endel lät positiva, andra inte!

Och i morgon blir de kurs med handels, och efter de är min plan att springa runt och söka lite frisörjobb! Hoppas på att ngn vill anställa mig snarast! Orkar inte leva på slavlön! Och ni ska veta att den kommer bara bli värre min slavlön när jag går ner till 50%! Och fattar ni att om jag jobbar 50% som frisör, då lär de ta ytterligare 1 år för mig att göra klart mina timmar, isåfall har jag alltså 2 år kvar! Och seriöst! Jag orkar inte ha sån här skit lön! De funkar inte, inte på något vis!

Jag vet inte vad jag vill göra av mitt liv?? De ända jag vet är att jag vill ha ett jobb med en bra lön!! En normal lön i allafall! Inge jobb som erbjuder mig 6000 före skatt!!

Blev lite sugen på att dra med mig andre å fara till Norge å jobba, hade varit kul, man tjänar bra, skattar lite och jag tror de hade varit himla kul!

Men kanske senare, först å främst ska jag försöka hitta jobb i Luleå!

Nu ska jag dra på mig mjukisbrallor och en stor tröja, sen ska jag vara en snäll flickvän och sambo och diska och städa till här, sen ska jag lägga mig framför tvn, tända ljus och bara mysa för mig själv, medans andre är å ser hockey!


-

Är barnvakt åt Eddie<3 medans Renee är hos läkarn! Har gått jätte bra, har lekt och bara myst på, och nu ligger fasters Lillkille och sover! Har varit snäll och diskat åt familjen Andersson också nu medans Lill killen legat och sovit. Vilken snäll svägerska/lilla syster jag är!

Jag gillar att vara barnvakt åt Eddie, de är så himla mysigt :)

Och när Renee kmr tillbaka från läkaren ska jag hem en snabbis, klippa kusin rickard, sen ska jag ta bussen in till stan och söka jobb :)


-

Varit på Tuna även idag, fixat de sista med mitt cv och personliga brev, sen stack Renee å Danne och kopiera upp 40st, så nog vet ja jag borde få någon som blir intresserad över att anställa mig efter jag lämnat ut alla dom 40st! :) förhoppningsvis någon!

Har även bytt min första bajsblöja någonsin på eddie idag, har tidigare vägrat att byta, just för att jag har så förbannat lätt att få kväljningar, men när både Danne å Renee var å kopiera upp mina cv å personliga brev passade Eddie på att skita, så var illa tvungen att byta! Men de gick bättre än förväntat, inte en kväljning eller nå!!

Och i morgon ska jag vara barnvakt åt eddie en sväng medans renee far till läkaren, sen ska jag fara in till stan så fort Renee kommer tillbaka och springa runt på varenda butik och frisörsalong och fråga om jobb!! Hoppas bara på att chefen har skrivit arbetsbetyg till i morgon! Fast har bara drygt 4kr på kontot så jag kommer nog måsta sitta å skriva dom förhand, 40st, för har inte ens råd till att köpa kopieringskort på kulturens hus! Haha!!

Alla säger ju att de löser sig? Allt löser sig! Aja, i värsta fall får jag bifoga arbetsbetyg om dom är intresserade?

Nu ska jag glo lite på TV4 play medans andre sitter å nöter fotboll på tv!


-

Jobbat idag, efter 5 lediga helger på raken! Var tungt att stiga upp på morgonen! Men jag tog mig upp tillslut och iväg till jobbet! Fick till och med sluta tidigare idag, tänkte "åh vad skönt att vara hemma kl 15", slutar annars 15 på lördagar! Ja inte fan var ju jag hemma till nå 15, bussen var ju proppfull med folk som skulle på hockey, så bussen var ju inte nå 15.00 på porsön! men jag överlevde!

Igår blev de iaf att fara till Tuna efter jobbet, blev bjuden på Goooo mat, passa på att mysa med Eddie, satte i löshår på Renee, spela lite skipbo och yatzy, sen hann vi även med en sväng till Jessica och Peo, sen var de bara att ta en snabb dusch och hoppa i sängen för att orka upp till jobbet!

Och idag blev de ju då jobb, sen har jag varit förbi Tuna även ikväll, klippt till renees löshår, myst med Eddie <3 sen har Renee hjälp mig att fixa personligt brev och cv :) hon är så snäll min svägerska!! <3

Så på mån ska jag söka jobb som en galning!! :) hoppas på att få ngt napp :) är de bara ett jobb så blir jag glad :)

Nu ska jag duscha, sen ska jag lägga mig på soffa igen och försöka kämpa emot att inte somna



-

Idag känner jag mig mindre deppig, alla säger att de kommer lösa sig med jobb, jag brukar ha svårt för att resonera så, men tror att jag kanske också har börjat tänka så?

Allt löser sig förr eller senare! Men de jag har mest panik över är lägenheten om jag måste vara arbetslös och inte får några pengar?! Men som alla andra säger, de ordnar sig!

Och någonstans borde de ju finnas jobb? För jag är verkligen öppen för förslag, tar vilket jobb som helst! Bara jag får en inkomst!

Har varit full rulle på jobbet idag, och de är så kul att man äntligen har något att göra! Är ju trots allt här för att jobba :) dock inte så kul när de pressas in kunder mellan kunderna så man knappt hinner avsluta sitt arbete på kunden!

Idag känns de i mina ben att de varit fullbokat hela dagen ska ni veta, dumt av mig att ta på dom plattaste skor jag äger!!

Dags att köpa nya skor kanske? Inge vidare bra att använda de skor jag använder, alldeles för platta, hård sula!!!

Hade ju tänkt köpa mig ordentliga arbetsskor för klädbidraget vi har att få från jobbet! (vi har en summa varje år som man får köpa arbetskläder för) Men eftersom att jag slutar i feb lär jag ju inte få ta ut nå pengar där?! Och massagen hade jag också tänkt utnyttja, men den lär jag ju inte heller kunna använda! Och gymkort har vi också av jobbet, eller Endel av gymkortet betalar jobbet, så lär nog inte bli så mkt mer tränande på helex när jag nu slutar! För lär väl knappast ha råd med gymkort!

Jävla skit! Kommer ju bli galen av att inte få träna, nu när jag tränat nästan alla dagar i veckan sen typ oktober!

Hoppas verkligen att allt löser sig!!!


Skönt med fredag

Var tungt att vakna när klockan ringde på morgon! Hade lätt kunna sova 1 timme till iställey för att åka å träna! Men jag tvinga mig upp å sitter nu på bussen in mot stan för att hinna träna innan jag börjar jobba!!

Skönt som tusan med fredag, jobbar dock i morgon så får inte helg förens i morgon kl 3! Kommer kännas Sjukt att jobba en lördag efter att ha varit ledig 5 helger i rad! Men de ska nog gå bra!

Och idag blir de jobb 9-18 som vanligt, moster kommer och färgar håret :) alltid lika kul! Sen efter jobbet ska vi iväg till Tuna och hälsa på familjen andersson, klippa broder D och bara myyyysa med Eddie <3 saknar fasters lillkille <3 var alldeles för länge sen sist :)



-

Har snackat med kvinnan från handels idag, och OM jag blir arbetslös har jag inte en enda jävla krona att leva på förens 24 april när jag fyller 20, för man har inte rätt till a-kassa förens man är 20? Vad är de för jävla skit?

Sjukt, så nu håller vi tummarna att jag slipper vara arbetslös!! Inte innan 24 april iaf! För blir jag arbetslös har jag fan inte råd med nå, inte ens mina räkningar! Har inte ens kunnat spara undan pengar med den lilla lön jag haft!!

Har känner mig deppig hela dagen, tills kvinnan från handels kom! Då började jag se ett litet litet liiiiitet, väldigt litet ljus i tunneln! Hon tyckte tydligen fruktansvärt synd om mig, och tyckte allt de här var förjävligt!! och skulle göra allt för att få mig att hitta ett jobb! Hon skulle höra av sig om hon vet ngn som söker!! Vilken kvinna!! Hon gjorde lite av min dag!!

Hon var väldigt trevlig! Jag gillade henne skarpt! De var även hon som tyckte de var hemskt när jag ringt handels tidigare och sagt om min lön närjag gick 34kr/timmen i början! Hon tyckte att de var vad hon fick för att koka kaffe!! Haha!!


Fick i allafall sluta redan 17.20 idag, så de var ju fett skönt! Så då när jag för en gångs skull har slutat lite tidigare passar jag på att städa!! De behövdes!!! Har dammsugit hela lägenheten så nu är de bara att vaska och dammtorka lite fort, sen är den som ny igen våra lägenhet :)


.

Känns som att jag 100 funderingar som snurrar i skallen på mig just nu! Fick prata me hon på handels idag, hon berättade att de inte finns ngt att göra åt detta elände, vilket jag också förstått! Tur jag inte gått ur facket, som jag fu derat på så många gånger, just för att de är så förbannat dyrt!!

Måndag lär blir en fullspäckad dag, i helgen ska Renee hjälpa mig att skriva cv och personligt brev, sen ska jag springa runt på alla, precis alla affärer och salonger jag kan hitta och fråga om jobb! Tar fan vad som helst, bara jag får ett jobb!! Men självklart vill jag gärna ha ett frisörjobb!!

Hon på handels skulle komma in på jobbet senare idag, så förhoppningsvis får jag svar på alla mina frågor!!

Allt är en enda jävla gröt och allt som snurrar i mitt huvud är, vad gör jag om jag inte får ett jobb? Har jag haft nog mkt inkomst för att få gå på a-kassa? Vad gör jag om jag inte får jobb och inte får gå på a-kassa?


-

Känner mig inte alls peppad på jobb idag efter att jag igår fick veta att jag kommer få jobba mindre! Kanske jätte mycke mindre, vet inte de ännu? Ååååh!!!! Jävla skit! Men jag ska fan inte ge upp, på måndag ska jag gå och söka nytt jobb och hoppas på att få ett heltidsjobb, helst som frisör! För de är verkligen de jag vill jobba som! Men efter allt de här, kugga på delprovet och fick göra omprov osv så känns de ut som att de inte är meningen att jag ska bli frisör?

Men frisör ska jag vara, tills jag gjort mina timmar å tagit gesällen iallafall. Och i värsta fall får jag ta ett annat jobb i väntan på att jag får mig ett frisörjobb!


-

Jävla skit!!!!! Bara för att allt kändes ut att gå så jävla bra så sket de sig!! Igår kom jag att tänka på hur jävla glad jag är, över att vi fick den där lägenheten på Tuna, får bo i något större, att jag fått chansen att få heltid som trainee elev där jag haft min praktik under gymnasiet och börjar få ihop några traineetimmar, att jag snart får bättre lön, med provision dessutom.... Och idag kändes de ut som att hela mitt liv (?), alla mina planer bara rasa, kändes ut som att allt gick i kras!

Fick besked idag att jag kommer måsta gå ner i timmar för att en som varit mammaledig kommer tillbaka!! Förstår att hon måste få jobba hur mkt hon vill eftersom att hon börjat före mig, men ändå känner jag mig så jävla ledsen, less, besviken, arg!! Ja allt på samma gång!!! Jävla skiiiiit! Vill bara lägga mig ner å grina, slå sönder nå!!!

Nu känner jag verkligen för att byta yrke!!!!

I helgen ska min underbara svägerska hjälpa mig att skriva cv, och på måndag ska jag gå runt hela förbannades stan och söka jobb! För jag vägar att jobba mindre än heltid, de har jag fan inte råd med!!!

Jävla förbannades skit helvete, snacka om att jag försökt slå ut alla mina aggressioner idag på combaten! Och känner att jag hade behövt få ur ännu mer!!!

Jag känner mig dessutom jävligt vilsen i alla fackets regler, vet inte alls vad som gäller?
Tur jag har en underbar familj, underbar pojkvän som jag älskar mer än allt annat och alla fina vänner och släktingar <3

Nu ska jag lägga mig i soffa.


-

Var tjorv med inflyttning och utflyttningsdatumen, men nu är de fixat, flyttar in på Tuna 2a april och ut från porsön 16april :) åååh vad jag längtar! Ska bli så kul! och när vi väl flyttat in på Tuna ska vi inte flytta på vääääldigt länge :) inte om jag får bestämma :) tror vi kommer trivas riktigt bra i den nya lägenheten :)

Gruvar mig dock för flyttstädningen, tur vi inte har så stort att städa ur :) och har ju ca 2 veckor på oss att städa ur, så de ska nog gå prima :)

Så när lönen kommer ska de inhandlas flyttlådor sen ska jag börja packa ner lite tjafs som liks inte ska användas :) och ikväll ska jag städa så de inte ser ut som fan om ngn ska komma se på våran lgh :)

Men först ska jag iväg på ett body Combat pass :)

Nu börjar min lunch ta slut, så nu ska jag sätta igång att arbeta igen :)


-

Nu är våran mysiga lilla lägenhet ute på lulebos hemsida, och de är 5 bokningar på den :) och vi har tackat ja till den på Tuna! Den var sjukt fin, fräsch och både jag och andre gilla den :) så senast 1 april flyttar vi in och blir tunabor istället! Ska bli skönt att slippa porsön, slippa bo i en liten lägenhet, bo närmare stan, bo
Närmare fasters gosse <3

Hoppas ngn vill ha våran lilla etta :) och ikväll efter body combaten ska jag hem
Och städa ifall det är någon som vill komma och se på den mitt i allt! :)

Och har vi tur kanske vi kan fixa så vi får flytta in i den på Tuna tidigare, om de är ngn som vill flytta in i våran tidigare vill säga :) skulle vara kul :) åååh vad jag längtar efter att få flytta in i den nya lägenheten, inreda den och göra myyyyysigt! Ska bli så kul! Och framför allt, få ett normalt kök och en större lägenhet :) sen har jag bestämt att vi ska på Ikea här nå efter vi fått lgh på Tuna och köpa lite små krafs :)


-

Usch vilken seg dag de här har varit, och bara de att jag var tvungen ta lunch ca 2 timmar tidigare än jag brukar gör ju inte att eftermiddag går fort! Är perfekt att ha lunch 13.30-14.30, då känns eftermiddagen ut att gå så himla fort! Men idag har det gått allt annat än fort! Och sen att de är lugn period på jobbet så känns de ut att gå ännu segare, dessutom ingen att surra bort tid med idag!!

På tal om något helt annat så ser jag verkligen framemot min lilla sovmorgon i
Morgon! För i morgon blir de Inge styrke på morgon utan i morgon är de Combat som gäller! :)

Har inte testat många gruppträningspass förutom indoor walking och body Combat, men body Combat är så förbannat kul :) indoor walking var däremot inte min grej!

Borde testa nå mer pass snart tkr jag!
Nej, nu ska jag försöka hitta nå att fördriva tiden med :) endast ca 3 timmar kvar tills jag får låsa och gå hem :)


-

Jag har världens bästa mamma <3

Jag uppskattar att hon bryr sig, trots att jag ibland kan bli irriterad över de! Jag vet att hon bara vill mitt bästa! Och i slutändan brukar jag ändå alltid följa hennes råd!! Hon är klok min mamma och jag älskar henne <3 <3

Ikväll ska vi och se på lägenheten på Tuna, ingenting är bestämt om vi ska tacka ja och ta den, eller tacka nej och hoppas att de kommer ngn annan vi kan ta :) vi ska och se på den i allafall, sen får vi se vad de blir av de! Ska Diskutera med andre ifall vi har råd att ta den eller om vi bara kommer ha råd med lägenheten och inga andra roligheter?eller om Vi ska vänta och se om de kommer ut ngn annan med lägre hyra ?
De återstår att se, men vi ska kolla på den iallafall, och de kostar ju ingenting att kolla :)

och varför vi har tackat ja till en 3a är för att de sällan, typ ALDRIG kommer ut 2or på direktbokningen, och vi har inte nog med kötid för att kunna boka en 2a på den vanliga bokningen! Men
Som sagt ingenting är bestämt ifall vi ska ta den där 3an på Tuna!!


Slänger upp ngn bild på min fina mamma <3<3<3


!

Vi ska och kika på lägenhet på Tuna ikväll, yeeey!! Och tjejen jag pratade med som bor i lghen nu sa att den var jätte fräsch och var nytapetserad för ca 1 år sen! Så ska bli spännande! Visst kanske de är onödigt stort med en 3a på 2 personer, men nu är de som de är och vi vill ha en 3a, vill inte bo kvar på porsön och vill ha en ordentlig lägenhet med ett riktigt kök! Och jag lovar er att vi kommer nog kunna fylla upp en 3a!!




Yeeeeeeey

Yeeeeeey, är 1a på en lgh på Tuna! Ska höra med A vad han tror om att tacka ja till den :) hoppas han tkr att vi ska ta den :) och isåfall, hoppas ngn vill ha våran lgh på porsön tidigare så vi slipper betala 2 hyror :)


-

Usch vad de är jobbigt att stiga upp såhär tidigt på morgon när man ska iväg och träna, men sååå jävulskt skönt efter ett sten hårt pass! Varje morgon när alarmet ringer 5.30 och jag har planerat att träna så överväger jag faktiskt att ligga kvar i den varma sängen bredvid andre 1 timme till! Men stiger tillslut upp och sticker iväg och tränar ändå!

Och från och med idag blir de stenhård träning, för nu jävlar ska jag se till att de ger resultat, att alla dom där musklerna jag bygger på gymmet syns och att fläsket på min kropp minskar! Jag skulle behöva köpa ett måttband (så jag kan se ifall måtten minskar), eller höra om mamma vill skänka mig ett, för gissar att hon har nga stycken hemma :)

Nu ska jag käka frukost här på jobbet, fixa håret, sminka mig och vänta till klockan blir 9 så jag får se om de finns nga lgh på direktbokningen idag :)

Och förhoppningsvis får vi veta om vi får lgh på Tuna i morgon iaf, för sista svarsdag för den som är etta på den nu är idag! Så håll tummarna!

Puss


-

Har strosat på stan med min älskade lilla syster idag på lunchen <3 myyys! Tyvärr ingen shopping då man är fattig som en kyrkråtta! Men i februari ska jag bränna lite pengar, för då får jag lite bättre lön, fortfarande rätt dålig, men bättre än nu, betydligt bättre än nu!

Nu jobba nga timmar till, sen tar jag helg :)


-

Ligger 7a och 2a på lägenheter på Tuna, och plats 6 på en på porsön- professorsvägen. Hoppas vi får någon av dom, helst på Tuna, men den på porsön är billigast i hyra av dom där 3! Hoppas hoppas hoppas!!

De är inte de att jag inte trivs i våran lilla 1a på 43kvadrat och kokvrå, jag älskar den, men skulle vara så skönt med iallafall 1 rum till och en normal hyra i förhållande till lägenhetens storlek, och ett riktigt kök! För som sagt vi har bara kokvrå just nu!

Så hoppas verkligen vi får en lgh på Tuna, då kan jag mysa med Eddie huuuuur ofta jag vill :) och har dessutom nära att hälsa på!! sen så kommer de ju en till unge så småning om, så då är jag nära ifall dom behöver hjälp med någonting!

Så håll tummarna :) nu ska jag jobba gärnet till kl 18! Sen ska jag ta helg :) ledig för 5 e helgen i rad :) fett nice :)


-

Ligger 3a på en lägenhet på Tuna :) hoppas, hoppas, hoppaaaaaas att vi får den! Skulle vara perfekt, gångavstånd till stan, närmare att hälsa på familjen Andersson, dubbelt så stor som våran lägenhet är nu, ett riktigt kök (ingen kokvrå), endast 1000 kr dyrare i hyra! Håll tummar och tår att vi får den :) skulle som sagt var vara helt perfekt :)

Sen ligger vi även på plats 6 på en på professorsvägen, men helt ärligt flyttar jag hellre till Tuna! Vill inte bo på porsön längre, för där kommer då ingen å hälsar på!!

För övrigt händer inte mycket i mitt liv just nu, jobbar, tränar, sover, äter!
Trist liv man har, har planer på att åka å hälsa på fam Andersson på Tuna ikväll, men får se hur jag hinner och orkar med det?! Annars får jag ta de till veckan ist :)

Nej nu ska jag fortsätta jobba, ända till kl 18.00, Sen ska jag försöka få me mig andre ut på en promenad ifall jag inte åker till Tuna! Kanske vi promenixar till Tuna? Vem vet? De återstår att se! Skulle gissa att de inte kommer bli varken prommis eller Tuna, man blir lätt riktigt slö när man kommer hem efter jobbet!



-

Varit på body combaten idag som vanligt på onsdagar, sjukt jobbigt var de! Jobbigaste Combat passet på länge, efter träningspasset var jag bokstavligt talat sjö blöt i svett!! Var tänkt att Julia skulle komma och träna med mig, men hon kunde inte, så jag lovade att svettas för henne också på combaten! Och ja... Jag svettades nog för Julia också!

Och när jag kom hem har andre diskat, lagat mat och städat! Vilken Karl jag har :) och shit vad de är skönt när jag slipper diska och allt sånt nu när André är arbetslös :)

Hade tänkt vakna tidigt i morgon och fara å köra ett bröspass innan jobbet, men jag känner att jag behöver en vilo dag i morgon, dels för att jag inte är helt fri från min förkylning ännu och sen för att jag behöver sova ut :)

Men på fredag ska jag absolut å träna! Sen ska jag börja köra stenhårt från å med måndag, För nu ska fläsket bort och musklerna som ligger under allt fläsk ska fram :) ska försöka mig på de där med å deffa och träna sten hårt tänkte jag!

Mamma jag önskar mig en personlig tränare i 20års present, så jag har någon som visar exakt hur jag ska träna för att uppnå mina mål!!

Nu ska jag dricka lite kaffe (jo jag har faktiskt börjat dricka lite kaffe nu), och försöka få andre att slå av de där jävla tvspelet! :)



-

Blev erbjuden att fara till Thailand i februari, men de blir inget av de! Tyvärr, men när jag knåpat ihop nog mkt pengar ska jag ta med mig andre på en liten resa :)

Har jobbat som vanligt idag, lugnare period på jobbet just nu, så man blir lätt lite rastlös på dagarna! Men de kan vara lite skönt med lugnare stunder ibland också! Då hinner man pyssla på med annat :)

har börjat komma igång med träningen igen efter flera veckors vila! Känns bra, övervägde om jag skulle orka fara och träna på morgon faktiskt, men jag tvinga mig upp ur sängen även fast de kändes mer lockande att få ligga kvar en stund till! Och de var så fruktansvärt skönt efter de där träningspasset !!

Och i morgon får jag sova till kl 6.30, skönt! För i morgon är de onsdag å då blir de body Combat efter jobbet i vanlig ordning :) sen hade jag tänkt orka klippa andre och kanske orka släpa fram dammsugaren :) tvivlar på att jag kommer orka göra nå alls efter body combaten ;) haha!!!

Nej, nu ska jag gå i duschen och testa mitt nya schampo jag köpte på jobbet idag, sen ska jag se om de finns ngn film jag kan se medans andre nöter sönder sitt tvspel!!


-

Idag hatar jag extra mycket att jag jobbar med skit lön och inte har råd me nå!!! Från och med februari när jag kommer upp en nivå på
Min förbannades trainee utbildning och får bättre lön ska jag snåla som fan och spara ihop enormt mycket pengar, sen ska jag boka en resa här längre fram när jag sparat ihop tillräckligt med pengar, kanske till hösten?

Längtar så fruktansvärt mycket tills jag får en normal lön, en lön som alla andra och inte leva på en skit lön! Och kunna ha råd att göra massa roliga grejer!!


-

Hoppas, hoppas, hoppas att jag får ta ut två veckors semester i februari!! :)

skulle vara så sjukt bra om jag får ta semester då :) håller tummar och tår!


-

Gasa mot Luleå igen på förmiddagen! Ångra mig lite att jag inte stanna till i morgon, hade varit mysigt att hinna umgås med syster L lite mer, träffa mamma lite mer! Men vi hann som vanligt knappt se varandra!! Men de är ju lite sent att komma på de nu! Får åka upp någon mer helg och ta mig tid att umgås med alla då ist :)

Har för övrigt inte gjort mycke alls sen jag kom hem till Luleå, plockat till i lägenheten, glott tv, hängt tvätt och sen fixa mig lite! För vi har nämligen blivit bjudna på middag hos jessica och Peo ikväll! myyyys!!

Och nu ligger jag i sängen och försöker fördriva tiden lite tills vi ska till björkskatan, och försöker få kontakt med andre, men ibland är han verkligen som att prata med en vägg! Han lyssnar inte alls, han låssas svara, men man hör ändå att han inte alls lyssnar ;) Sånt kan göra mig grymt irriterad! Haha!!

Och han är så speciellt när han läser tidningen, spelar tvspel eller ser på tv! Hahah, Han är så söt :)

Nej, nu ska jag försöka få andre att slita sig från tvspelet, sen ska vi börja fara mot Jessica och Peo :)


Fredag

Skönt att ha varit ledig en hel fredag :) hade planer på att spendera hela helgen i ökx, tänkte att A skulle följa med, men han tjura ihop och ville stanna i Luleå! Så efter alla om och men så packa jag bilen och körde upp till ökx själv! Gick ju bra, men sjukt jobbigt köra när de var en sjuhelvetes snörök!!

I allafall, Svängde in på ok när jag kom mig till ökx, ser Majken så hon bestämmer sig för att åka med mig hem till nybyn! Går in på ok en snabbis och när jag sen ska starta bilen dör den bara ihop, låser sig i tändningslåset eller va de nu heter, går inte att vrida nyckeln, och bilen bara dör så fort jag startar den, ringer runt i hopp om att någon kan komma och hjälpa oss där vi sitter som två nördar och inte får igång bilen!

Vi tänkte att de kanske kunde vara oljan eftersom oljelampan tänds när vi startar bilen, men hittar inte ens vars man öppnar huven! Efter vi suttit där på ok parkeringen i ca 60 min så kommer både Freddy, svärfar och Johan och då startar ju såklart bilen utan problem!!

Och nu går den som vanligt :)
Jag med min vanliga otur! Allt jag rör i går sönder!! Haha!!


sen körde vi till klx älv å hälsa på Linnea och Erik, hjälpte dom skruva ihop spjälsängen, sen hem till nybyn en sväng! Sen for jag å Majken till Angelica å Gont, klippte Helena och sen spela jag, Angelica, Gont, Frida och Helena monopol! Och nu ligger jag i nybyn under täcket, tänkte försöka sova strax, för i morgon blir de att stiga upp tidigt å tvätta de sista innan jag gasar tillbaka till Luleå och andre :)

Hade ju planer på att hinna umgås med My också nu medans jag är i ökx, är alldeles för längesen vi hängt gäng! Men törs inte köra med skit saaben till storb ifall den dör ihop!! Så får se till att de blir att umgås nästa gång jag kommer upp :) nej nu ska jag sova :)

Natti natti :)


-

Hatar bussarna som går från och till porsön, antingen är dom grymt försenade eller så kommer dom aldrig! Skulle ta en tidigare buss till jobbet för att hinna fixa till morgon frillan, och tror ni den bussen som jag skulle åka med kom då? Nå näää, så då har jag stått där vid busskuren och väntat onödigt länge, trodde att jag skulle frysa bort mina fötter! tygskor kanske inte är de bästa i detta väder, tygskor som dessutom har ett litet hål i sulan!!

Tillslut kom de ju då en buss, men de är inte första gången bussen inte dykt upp!? En gång när jag skulle hem efter jobbet, hade jobbat över och var sådär lagomt less och ville bara hem så fort som möjligt!! vad tror ni händer? Ja, de kommer aldrig någon buss, så får stå och frysa och vänta 30 min till tills nästa buss!! Sjukt irriterande!!

Jobbar för övrigt bara till 3 idag, skönt! Sen hade jag tänkt hinna fara och träna efter jobbet, sen ikv blir de hockey med en massa folk :) sen får vi se vad som händer resten av kvällen! I morgon bär de av till ökx igen, har lovat att klippa moster Lilli :) sen ska jag försöka hinna umgås med Mysan, mysa på hemma i nybyn, och kanske orka klippa pappa!

Skönt med lång helg :)

Nu ska jag göra lite nytta på jobbet :)
Puss


.

Sitter på jobbet och väntar på sista kunden, sen ska jag trampa ner mot helex och köra ett body Combat pass!

Skönt, är alldeles för länge sen jag rörde på mig känns de som! For ju aldrig igår då jag kände mig så hängig, men idag skiter jag i att jag har en sjuhelvetes förkylning och far å tränar i allafall :)

Nej nu tkr jag att min kund kan ta och komma så kanske jag slipper jobba över :) blir lätt långtråkigt att sitta här och vänta!!


Idag känner jag mig för övrigt spy less på de mesta, skulle vilja ta a med mig och sticka iväg på en resa :) längtar tills i sommar när jag får ta semester :)


!

Skönt med kort vecka denna vecka! Hoppas på att de blir att åka till ökx på torsdag efter jag slutar också, skulle vara skönt :) att dessutom få vara där mer än 2 dagar! Då kanske jag hinner umgås med alla dom man inte umgåtts med på gaaaaarn länge!

Min magont gick över tillslut, men där ett tag trodde jag allvarligt att jag måste gå och spy eller nå för att jag hade så fruktansvärt ont! skönt att de gick över tillslut i allafall :) men jag undrar vad de är som orsakar detta????

I morgon kör jag igång med träningen igen, har vila från träningen alldeles för många dagar nu! Så i morgon blir de styrke innan jobbet, sen blir de body Combat pass efter jobbet på onsdag (ev styrke innan jobbet), sen ska jag försöka hinna träna torsdag innan jobbet också :)

Nu göra nyponsoppa och packa väskan så jag slipper stiga upp så tidigt i morgon :)


.

Kom hem med värdens magont, sådär så de nästintill viker ihop en pga smärta! Brukar ha så här att de bränner i maggropen ibland, hitta nå dunder tabletter på Apoteket för ett tag sen, men idag hjälpte dom då inte!!! Åt choklad på jobbet idag, kan de vara de som gör att jag får ont i magen? Kanske jag har en släng av laktosallergi?

Då testar jag väl att dricka ramlösa? De brukar hjälpa för mamma! Jävla skit!


.

Inventera och torka hyllor och produkter står på schemat idag! Lite små trist, Man får passa på när de är sånna här lugna dagar :)

Och efter jobbet ska jag iväg och göra renees mamma snygg i håret, sen ska jag ta första bästa buss hem till min älskade A som förhoppningsvis hunnit göra middagen också :) kanske orkar jag dammsuga ikväll? Skulle behövas :)

Lunch i ca 10 min till sen ska jag fortsätta torka hyllorna :)


Sammanfattning år 2011

Sammanfattning av 2011

- slutade år 2010 med att vara ledsen, besviken, arg, förbannad och Började att fira in de nya året på gayklubb i Luleå med en massa härliga människor, endast för att vi inte tog oss in någon annanstans! Gjorde försök att ta oss in på andra ställen, men blev nekade!

- fick lägenhet i Luleå och flyttade in i en 1a på porsön med min A!

- fyllde 19

-gjorde delprovet och kuggade på 1 moment

-tog studenten och hade en del helt galet roliga kvällar tillsammans med hvfr3, gick på balen som inte alls var lika kul som jag trodde!

-började jobba på lilla salongen och fick jobba heltid

- gjorde omprovet på delprovet i Skellefteå på de moment jag kuggade och gick därifrån med ett vg på den korta fest frisyren

- jobbat som en idiot med en lön på 34kr/timmen, men fick senare höjt och har snart gjort 1000 timmar av 3000 timmar

- fått en ny start med A <3

- blev faster till Lill prinsen Eddie <3

-partajjat en del :)

-tillbringat en massa helger i Gällivare när andre bodde där!

-hade 5 års dag med andre <3

Har säkert hunni med en hel del Annat också, men de här är en del av vad som hänt under år 2011 och år 2012 ska bli ännu bättre :)

Har redan en massa planer på 2012 roligheter

-åka på Bruce Springsteen med andre och en massa andra härliga människor
-försöka åka utomlands
-åka bort över nyår
-bli faster för 2a gången och moster för 1a gången
-göra en massa roliga grejer med andre
-fylla 20 år
-ha min första riktiga semester

En del av vad som är planerat inför år 2012, känner på mig att de kommer bli de bästa året någonsin :)


År 2011

hur har ditt 2011 varit? Både bra och dåligt, men mest bra :)

blev du kär i år? Var kär i A redan <3

vad önskar du att du gjort mer? Mer roliga grejer

vad önskar du att du gjort mindre? Inget

vem har du umgåts med mest? Andre, hvfr3, de på jobbet

bästa minnet från 2011? Studenten och min och Andres nya lilla start <3

är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012? Ingen aning

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? I början av 2011 var jag mer ledsen, och andra halvan var jag mer glad :)

var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? Samma här, i början av 2011 var de mer partykvällar, och i slutet mer hemma kvällar

vem/vilka saknade du? Saknade att umgås mer med my och Astrid

tror du att år 2012 kommer blir bättre? Ja, förhoppningsvis :) ska se till att de blir bättre :)

vad gjorde dig riktigt glad i år? Andre för de mesta

har du blivit sviken i år? Ja, tyvärr :/

finns det något stort som hänt som du inte bloggat om? Säkert!!

har du några löften inför år 2012? Bli mindre snäll, våga säga ifrån!!

har du haft ett förhållande under 2011? ja.

vars reste du nånstans? Ingenstans ;)

vad ser du mest framemot med år 2012? Att åka på Bruce med A och massa härliga människor, få högre lön, göra mer roliga grejer, resa mer


.

Hade en himla trevlig nyårsafton igår, även fast de var mera lugnt, åt 3 rätters middag, spela spel och sen blev de att skjuta raketer!
Och idag mår man ju bra vilket känns skönt, drack väl kanske 4 vinglas på hela kvällen igår! Haha!!

Men nästa år blir de att fira nyår ordentligt :) de ska bli ett sjukt bra nyårsfirande :)

Och det här året ska framför allt bli ett helt galet roligt och händelserikt år har jag bestämt :)