Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta

1. Är sambo, med min älskade Andre
2. Är en halv utbildad frisör, har endast 3000 timmar och ett gesällprov att göra innan jag får kalla mig frisör på riktigt!
3. Jobbar på lilla salongen i Luleå som frisör!
4. Kommer från överkalix, bor numer i luleå
5. Jag har 4 syskon.
6. jag är näst yngst av alla 5 barn
7. Jag hatar spindlar och småkryp
8. Jag älskar mitt yrke, även fast det är sjukt slitsamt för kroppen!
9. Sitter för tillfället och ser på vakna med the voice och har ingen aning om vad jag ska hitta på för 10 fakta?
10. NU ska jag börja gå mot bussen

Tidsfördriv

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 – Mina föräldrar
Dag 3 - Mina morgonrutiner
Dag 4 – Min dag
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag
Dag 7 - Mina syskon
Dag 8 - I min handväska
Dag 9 - Den här veckan
Dag 10 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 11 - Mina drömmar
Dag 12 - Mina husdjur
Dag 13 - Mitt Favoritminne
Dag 14 - Detta ångrar jag
Dag 15 - Den här månaden
Dag 16 - Det här får mig att må bättre
Dag 17 - Det här får mig att gråta
Dag 18 - Förra året
Dag 19 - Det här saknar jag
Dag 20 - En dålig vana

28 september

Veckorna bara springer iväg som vanligt och man hinner knappt blinka så är de ny vecka! I helgen blev det i allafall att åka upp till ökx och hälsa på, hann träffa mamma och pappa en sväng innan dom drog vidare till karlstad, sen klippt lite, och hunnit hänga gäng med mina underbara systrar <3

Jag saknar faktiskt mina söta, underbara systrar <3 Är trist att vi inte alls bor på samma ställe! Men ska försöka häva mig hem oftare :)
Sitter för tillfället i soffan och har precis gjort mig redo för jobb! Ser vakna med the voice och väntar på att få gå till bussen! Jobb i nga dagar till sen får jag ta helg, och då blir det nog mest troligt att åka upp till ökx :) HOPPAS :)
Kvällsöppet på stan ikväll, var sugen på att gå och kika nu när dom nu har kvällsöppet och jag hinner gå på stan för en gångsskull, men ingen verkar vara sugen på följa, och helt ärligt, jag orkar nog inte gå på stan själv? Så får se hur det blir med det, skulle behöva inhandla lite mer kläder, fast egentligen säger mitt konto stopp, jag hade ju tänkt snåla med månadens lön! Den lilla lön jag får! Så får se om jag orkar gå på stan ikv eller inte? :)
Nu ska jag fortsätta se vakna med the voice tills jag ska iväg mot jobbet.

-

Hemma i ökx över helgen! Hann träffa mammsen och pappsen igår, och på morgonen har dom åkt iväg ner till karlstad och simon och frida. Och idag har jag väl egentligen inte gjort mycket, varit hem till nybyn en sväng, gjort ett försök att sy kuddfodral, men linnea kom och tog över ;) haha.. Sen hade jag stora planer på att sy mig nya gardiner, men jag gav upp den idén när jag kom på att jag liks kommer ge upp efter inte ens en längd! Så gardinssömnaden överlåter jag till min duktiga mamma <3
Sen har jag hunni vara och klippa lite folk också, och snart blir det mat, sen ska jag fortsätta klippa! Är faktiskt inte så roligt att klippa när man väl är ledig och när man väl kommer till ökx! Men antar att jag inte har mkt annat till val när de är familjen?
Så nästa gång jag kommer hem ska jag INTE klippa en enda skalle!!
Sen blir det att fara till kalix älv, klippa linnea och erik, hämta hem igor, sen förhoppningsvis till allsån och mysa på med min dre ifall han nu inte ska ut på rajtantajtan! :)
Nu vara social med fam wikström :)

2 dagar kvar..

Veckorna bara rusar iväg! Och nu är det bara 2 dagar kvar tills min älskade Andre kommer hem igen :) Jag håller på längta ihjäl mig och har längtat ända sen i söndags när jag släppte av dom på kallax :) men på söndag får jag äntligen hämta hem han igen :)
Nu har jag i allafall tagit helg, skönt!! Ska ligga på soffan hela kvällen, se idol, gossip, äta ben & jerry glass och annat gott :) Bara mysa på för mig själv! I morgon blir det att stiga upp tidigt, tvätta som en idiot, tvättkorgen håller på svämma över, och gissar att den helt bokstavligt talat kommer svämma över när andre kommer hem med smutskläder efter 1 vecka i turkiet, så de är lika bra jag tar en liten tvättdag i morgon. då har jag ju gjort lite nytta i veckan :)

Sen på kvällen blir det att fara ut med ett litet gäng tjejer, fira renees kusin elin som fyller år, äta på allstar och ta ngn drink :) Ska bli roligt :) Sen på söndag ska jag som sagt var och hämta a från kallax :)
Nu ska jag göra mig nå mat, äta go saker sen slå igång gossip..
Bjuder på en bild på min nya hårfärg :) Kanske inte syns så jätte bra.
Trivs skit bra i den, och jag lyckades få färgen riktig jämn.

3 dagar kvar..

3 dagar kvar tills A kommer hem <3
Har jobbat som vanligt idag, jobbade in lunchen och fick sluta 1 timme tidigare, så var hemma just efter 5. Sjukt skönt! så har passat på att städa, diska och snart ska jag vika tvätten också! Är så skönt med en nystädad och färsch lägenhet! Sen tänkte jag färga håret också, Erika la i en färgbomb 740 (koppar) från revlon i mitt hår igår, tog sjukt bra! Men anar att det inte kommer se lika snyggt ut när färgbomben sakta men säkert kommer fara ur håret, så nu ska jag snart gå och snöra i lite färg i håret :) så man ser ut som folk när man ska stå bland folk och jobba :)
Sen hade jag tänkt vika tvätt också, den har legat i en IKEA påse sen förra veckan någongång, om inte ännu längre tillbaka och jag har tänkt vika den hela veckan men har liksom inte orkat ta tag i de, så nu när jag ändå är igång med städandet så är det väl lika att vika tvätten också! Nu sätta igång med hårfärgningen så jag hinner äta ngn middag ikväll också :)

Åååååh vad jag längtar efter andre <3 Men nu är de inte länge tills han kommer hem!
Blev erbjuden att följa med ut på lördag och fira renees kusin elin, men var tyvärr tvungen tacka nej eftersom det är rätt tomt på mitt konto :/ Hade varit sjukt roligt att följa med ut. Men som sagt jag är fattig. Det suger!
nej, nu MÅSTE jag sätta igång med mina sysslor
HiO!

5 dagar kvar..

Nä nu tycker jag andre kan komma hem :) Tycker vi har varit ifrån varandra alldeles för länge! Sjukt vad tiden går sakta när inte den man älskar är med en! Hojja. Och att man kan sakna någon såhär mycket! ENDAST 5 dagar kvar, jag räknar ner.. haha.. Nu ska jag fortsätta med mitt gossip nötande tills idol börjar, sen kanske man orkar plocka till lite här.
Usch jag hatar att vara gräsänka :P Orkar inte ens laga mig mat när Andre inte är  hemma så äter mest slarvmat. Så andre bäst du kommer hem, annars kommer jag rulla fram när du kommer hem ;)
Nej, i morgon MÅSTE jag försöka orka städa också, är skräpigt och äckligt på golvet. Så i morgon efter jobbet blir det nog att städa och plocka till? :) Kanske försöka få mig ngn tvättid? :)
Nu Gossip :)

ENDAST 7 dagar kvar!

Har sovit själv i lägenheten för första gången sen vi flyttade in! Gick ju bra! Som ni kanske vet hatar jag att vara själv, men jag hade riktigt mysigt igår och jag överlevde, åt en massa go saker, såg idol och en massa gossip girl avsnitt, så blev en sen kväll för mig igår. Ni vet, är inte lätt att slita sig när man väl börjat se en serie. Man måste ju passa på nöta sånna där tjejserier när andre är på vift, annars är datorn och tvn upptagen :P Men gud vad jag saknar Andre redan, är så tomt utan han i lägenheten och sängen känns så stor utan han bredvid mig. Men nu är det BARA 7 dagar kvar tills han kommer hem!
Hoppas han har det roligt där borta i allafall, men jag hade absolut inte gråtit om han vore hemma med mig :) Är grymt avundsjuk att dom är utomlands!
Nej, nu ska jag göra mig frukost, kanske orka städa till i badrumsskåpen, sen ska jag dra vidare till familjen Andersson och mysa på. som vi alltid gör på måndagar då jag är ledig :) Tror att bviksgänget börjar bli less mig när jag alltid hänger där när jag är ledig :P haha..
Nej, NU frukost!

hejs

söndag.

Åkte till ökx igår efter jobbet, hann förbi nybyn en sväng och pussa på Flisan och hälsa på familjen, sen har vi mest hängt i allsån. Och nu är jag tillbaka i Luleå igen, ska leva som änka denna vecka. Får se hur det går, kommer vara socialt utsvulten innan nästa söndag! Vill att det ska bli nästa söndag helst nyss..  Är grymt avundsjuk på alla människor som har ett välbetalt jobb och har råd att åka utomlands! NU ska jag börja spara pengar som fan så jag också kan sticka iväg, TILLSAMMANS med A. Bara han och jag :)
Fan vad jag bara vill få gjort bort alla dessa jävla 3000timmar så jag får en normal lön och kan göra mer roliga saker! Nej, dags att sluta sura. Har varit och inhandlat lite ben & jerry glass och cola, så nu ska jag mysa ner mig framför tvn och se gossip sen idol. I morgon är jag ledig, ingen tvättid bokad för ovanlighetens skull, så då är den stora frågan, vad tusan ska jag hitta på i morgon då när man inte ska tvätta? Blir nog att hänga på bviken och vara babysitter åt Eddie :) Ja, de låter som en bra idé. Nej dags att nöta igenom några avsnitt gossip.
ÅÅåh, synd att jag jobbar hela veckan, annars hade jag stulit med mig flisan till luleå! Eller bara kunna vara i ökx. Aja, har ju nå att göra på dagarna när jag jobbar iaf.
Nu gossip!
<3