.

Ligger hemma i soffan med tända ljus, och ser tv.. Helt ok, saknar dock mitt hjärta <3 

Blev sjukt sugen på ett glas vin? Inget hemma dock, så unnat mig ett glas Coca-Cola och ngn liten godis ist :) haha... Nu ska jag fortsätta se tv och sen ringa A och surra <3 

I morgon väntas jobb och träning, sen ta hand om berget med disk... Haha..

.

Trött är bara förnamnet av vad jag är idag...så nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag krypa ner under täcket med min älskling som redan ligger och sover <3 i morgon är de tidig uppstigning och träning innan jobbet som gäller, sen ska jag skruva ihop våran nya hylla i morgon kväll :D äntligen slipper alla schampo och balsam stå på golvet i duschen :D yeeeey! 

Nej, dags att hoppa i duschen och sova så jag orkar upp å träna i morgon :)

:)

Drömt mardröm på morgonen, eller i natt... Så vaknat klockan 3 och kunde inte somna om, eller halvsovit från och till ända till nu :S kommer ju vara något trött idag.. Inte mkt göra åt... 

Är fasiken länge sen jag drömt mardröm, där ett tag drömde jag i princip nästan varje natt ungefär samma mardröm, men nu har de faktiskt varit lugnt.. Ni vet man vaknar och vet inte riktigt om de är på riktigt eller om de bara var en dröm... Nej nu är de bara upp och hoppa åså göra sig färdig för jobb :) 

Rygg+biceps

Idag blir de ett rygg och biceps pass på gymmet, tänkte först åka direkt efter jobbet, men eftersom de oftast är smockat med folk den tiden så är de lika fara nu på morgonen innan jobbet, även om de blir lite stressigt. Men bättre ha ett helt gym för sig själv än att stå på kö efter maskinerna! 

Hoppas bara de inte är så jävla halt där idag också så jag tar mig upp med bilen :) 

.

Skinkstek, potatis, kokta morötter och ngn slags sås :) ska bli spännande att se om de smakar lika gott som när svärmor gör de :) men oftast brukar man aldrig lyckas göra så de smakar samma som svärmors, varken när de gäller mat eller att baka.. Tror hon har i nå hemliga ingredienser ;) men ska bli spännande att se hur de smakar.. Snart kmr Andre hem från jobb och gym, sen blir de nog att åka och hälsa på Peter och Johanna och deras nya familjemedlem i form av fyra ben :) 

.

Jäkla va jag hunnit med mycket idag :) hunnit städa hela lägenheten, träna åså varit ut på prommis i de fina vädret :) fick dock bli en kort prommis då de är så förbannat halt överallt! 

Alltså ja, att jag föddes till en klumpeduns är de väl ingen tvekan om! Då jag for till gymmet så var de svin halt både på våran parkering och utanför gymmet, kände mig lite som Bambi på hal is, livrädd att jag skulle trilla omkull där på isen, men tillslut halkade jag mig in där på gymmet och ja va händer??? Frida halkar på en jävla yogamatta (ni vet en sån där mjuk räfflig grej) och trillar omkull på golvet INNE PÅ GYMMET!!!! Haha.. Och mina träningsbyxor fick sånt där brännmärke i sig :( Mina nyaste tights dessutom. Som tur var gick de inte hål i dom is allafall. Och dessutom hann jag ramla utanför lägenheten! Nu efter prommisen!! Och slog dessutom i samma jävla knä.. Haha.. Tror jag håller mig inomhus resten av dagen ;) nu ska jag ta mig en lång dusch och sen börja förbereda maten så A får mat då han kmr från jobbet och gymmet :)

Tack och hej! 

.

Ledig dag idag, så idag var min tanke att försöka hitta ork att städa lägenheten, träna, gå på prommis och fixa mat :)

Men som vanligt går de segt att träna... Haha.. Men får nog bli en snabbstädning idag tror jag nog :) 

Nu ska jag sätta igång å dammsuga å städa toaletten, sen skura, sen iväg å träna :)

<3















.

Haft en helt underbar helg hemma i Ökx. Busat med barnen, åkt skoter, tolkat med Bob bakom skotern med Eddie, Lava och Daniel och varit på 2 årskalas hos Enya. Så jag var mer än slut igår då jag kom hem till gve och andre :) somnade vid 21 tiden :P haha... 

Men som sagt en helt underbar helg, nu ska jag gå och fortsätt jobba :)

.

Vilken tur att jag bestämde mig för att åka till Ökx först i morgon.. För är riktigt skit väder ute, vräker ner snö åså driver de. Så ja, jag kommer inte gå ut mer idag ;) hoppas bara de lugnat ner sig till i morgon så jag törs mig ut på vägen :) 

Skönt med fredag och när jag Kom hem från jobbet hade A fixat mat och dukat upp jätte fint :) och maten var sinnessjuk god! :) tack älskling <3. Och nu tänkte jag faktiskt gå å duscha, sen ska jag packa :) och mysa med A <3 

.

Kom hem från jobbet igår med världens nackont och huvudvärk från de, jag som ALDRIG någonsin typ haft ont i nacken?! Men efter Lite massage av A och värmekudden runt nacken i några timmar blev de lite bättre... 

Och bestämde mig för att skippa träningen idag så jag inte får mer ont! Lite sugen på träna JA, men får
Nog bli vilodag fredag, lördag iallafall, så får vi se ifall jag orkar med träning på söndagkväll då jag åker uppåt gve igen :) 

Hade ju tänk att jag kunde sova länge idag då jag skippade träningen, men såklart vaknat jag vid 6.30 tiden... Haha... Inte alls ovanligt, men när man annars ska stiga upp den tiden, ja då håll man fan inte på orka få upp ögonen! 



Benpass

Veckans benpass är gjort, alltid lika plågsamt köra ben, men va gör man inte för att kunna känna sig nöjd med kroppen? :P blev ett litet slarvpass idag, men lär nog lik förbannat ha en enorm träningsvärk de kommande dagarna ;) haha.. Nu inta frukost sen göra sig redo för jobb :)

:)

Rygg och biceps på gymmet på morgonen och de gick ju super bra :) 
Jäkla va kul de är å träna när man kan känna sig nöjd då man går därifrån :) 

.

Träningen idag gick väl sådär, var inte speciellt träningssugen på morgonen, men for på gymmet ändå och ja då blev de ett halvdant gympass. Men i morgon tänkte jag faktiskt försöka mig på ett seriöst pass :)  skönt att jag börjar först 12 också :) då hinner man träna i lugn å ro :) sen ska jag hinna hämta ut enyas födelsedagspresent också innan jobbet :) sen är alla februari och marsbarnens födelsedagspresenter klara :) nästan, bara till pappa å andre kvar sen då :) 

Men de får lov att vänta tills lönen kommer :) 

Är jäkligt dyra månader februari å mars då halva familjen fyller år då ;) haha... 

Nu ska jag fortsätta se familjen annorlunda sen slå in lite paket åså dags att sova :)

.

Axlar och mage på gymmet idag, gick väl ändå rätt så bra, men hade ju kunnat gå betydligt bättre, inte helt nöjd! Men i morgon är de bröst och triceps som gäller innan jobbet :) 

Nu ska jag faktiskt unna mig en glass, sen ska jag bädda ner mig under täcket och se tv och tagga för träning och jobb i morgon :) 

:D

Jobbat 9-15 idag tillsammans med Johanna å Cecilia :) kul att få ha någon uppe på lek sidan en lördag, händer ju typ aldrig ;) och alltid kul att ha någon att surra bort tiden då de är lugnare stunder under dagen :) 

Efter jobbet har de inte alls hänt mkt, hunnit mysa med A och sen har jag mest legat under täcket och sett sjukhuset :) sen har jag ju även hunnit prata med Eddie och enya i telefonen :) och Eddie har alltid massor att berätta :) och enya var mest trött och ville inte alls prata me moster i telefonen ;) söt ungarna mina <3 

Nu blir de en smoothie och så ska jag slå in barnens födelsedagspresenter.. Alla människor fyller ju år nästan samtidigt :P haha... Enya, syster Linnea, Svägerskan Renee, svärmor i februari, pappa, andre, Eddie i mars åså i april fyller jag och svägerskan Jessica år ;) så blir en jäkla massa firanden, och såklart jobbar jag ju då ALLA fyller år :/ men inte mkt att göra åt :) 

Nu ska jag fixa smoothie åså ska jag slå in presenter :) 

Puss och godnatt <3




.

Benpasset idag gick super, skippade dock att träna mage så jag kunde fokusera till 100% på benträningen, och ja jag verkar ha lyckats, för träningsvärken börjar redan smyga sig på.... Så ska bli kul att se hur mkt träningsvärk jag har i morgon :) 

Haft en lugn alla hjärtans dag med hjärtat då han jobbar natt, tog hem lite Kina mat och unnade oss lite godis. Och hör och häpna, var inte alls så gott som jag föreställt mig med godis, trots att jag inte har ätit godis på 1,5 månader!! Härligt ;) 


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig under täcket och se tv :) 

I morgon väntas jobb, sen blir de nog träning av mage på gymmet :)


.

Tanken var att träna Idag, men eftersom att andre jobbar natt och vi måste hinna äta innan han ska å jobba så skippade jag träningen idag och tränar i morgon ist :) så i morgon är de äntligen dags för ett ben Och magpass... Taggad som tusan ;) i morgon ska jag fasiken kötta ben, ska krypa ut från gymmet ;) hehe... 

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och lägga mig under täcket, så jag orkar upp och träna i morgon :) 

Godnatt

Rygg + biceps

Vaknat före fan på morgonen, kanske för att jag somnade tidigt igår, klockan 3.30 på morgonen slog jag upp ögonen klarvaken, hade svårt att somna om, men tillslut gick de och sov ÄNDA till klockan 8.. Wiiiie... Ikv ska jag försöka hålla mig vaken länge så jag kanske inte vaknar klockan 4 :) 

Har hunnit med massor idag iallafall, for och handla då jag tagit mig upp ur sängen, sen en vända på stan, inhandlat lite nytt smink så jag överlever tills lönen kommer, hunnit vara in på tygklippet och hittat en massa fina grejer :) och ett par jäkla snygga gardiner, dock kostade dom rätt mkt, men snygga var dom, men tyvärr gick jag ut därifrån tomhänt, tror nog att jag väntar med att köpa nya gardiner tills lönen kommer, sen hämtat ut mitt nya schampo och balsam så nu har jag ytterligare ett shampo och balsam i duschen ;) 5 shampon och 11 balsam och hårinpackningar äger jag för tillfället ;) hehe... Sen efter allt springande på stan fick de bli en prommis till gymmet tillsammans med Andre. Fick bli ett rygg och bicepspass idag på gymmet.. Och de var sjukt skönt! :) kommer nog ha rätt mkt träningsvärk i morgon :) 

Nu ska jag klä på mig och bege mig ut mot malmheden, kika en sväng på dollar store och Jysk och så ska jag försöka fixa till min skyltbelysning på bilen så den inte hänger och slänger där bak :) 

.

Bröst+triceps pass på gymmet på morgonen, skönt att ha gjort bort de :) nu väntas jobb till 18.15, sen hem och mysa framför tvn med à innan han ska iväg å jobba:)

.

Hade tänkt sova länge idag, och ta träningen ikv, men självklart vaknar man före fan själv ändå... Men tror nog de får bli träning ikv iaf :) så kanske man gör ett försök att somna om en stund även fast jag vet att de inte brukar funka, men man kanske kan göra ett försök? Eller så sticker jag iväg å tränar? Börjar liks inte förens kl 12 Idag. Tror fan jag sticker iväg och tränar så har man gjort de.. Beslutsångest som vanligt ;) 

.

Helt ok helg :) på fredag var de först jobb 10-18, sen gasa mot Ökx, blev att inta middag på sangs tillsammans med ett härligt gäng :) igår blev de att inta lunch på vippabacken och sen hann jag vara förbi till mormor å morfar och göra mormor fin i håret, äta middag och dricka kaffe <3  sen se lite hockey på TV och idag kommer dagen bestå av klippningar.. Kände mig väl inte sugen, men har ett gäng familjemedlemmar som nog vill bli klippt!! Så bär av till nybyn idag. Sen blir de nog hälsa på Andres syster och så hem mot gve :)

Så trist att man aldrig hinner göra allt som man vill då man kmr hem.. Hinner aldrig hälsa på alla man skulle ha hälsat på.. 

:D

Axlar + biceps på morgonen innan jobbet, gick svin bra :) och jäkla va de går bra med träningen över lag, börjat minska i vikt har jag också :D och ännu mer ska jag gå ner :) i morgon sticker vi till Ökx, så då är de vilodag till på söndag :) eller mån beroende på när vi åker tillbaka :) men de behövs vilodagar också :) för kroppen börjar vara lite mörbultad av all träningsvärk ;) haha..

Nu ska jag gå och fortsätta jobba :) 

.

Köttat ben och mage på gymmet på morgonen, och de kommer nog
Kännas i morgon ;) haha.. Strax sätta igång att jobba :) jäkla va man hinner mycket då man börjar 12, bara man tar vara på tiden :) hunnit laga mat efter träningen också :) så nu är middagen klar också ;) underbart :P nu sätta igång å jobba :)

Less

Less, haft kläderna i torktumlaren i typ 3 timmar och de är likförbannat inte torrt.. Ge oss större boende så vi får plats med egen tvättmaskin å torktumlare tack!!! 

....

Varit på gymmet och köttat rygg med johanna idag. Skönt :) och gick svin bra :) så himla kul att träna tsm med någon. Sen är johanna så himla duktig på hur man ska och inte ska utföra övningarna så får ju hjälp av henne att göra rätt också :)

sen har jag inte gjort mkt mer idag än att tvätta.. Kanske inte de absolut roligaste att göra, men tvätta måste man ju :/ önskar vi hade haft plats för en tvättmaskin i lägenheten.. Hade ju varit guldfärg. Då behöver man inte passa nå jäkla tider, och man behöver inte gå ner i nån läskig jäkla källare.. Längtar tills den dagen då vi skaffar större boende och slipper leva trångt, och har plats för en tvättmaskin!!

Våran nästa lägenhet ska ha en jävla massa garderober, gärna förråd i lägenheten, och plats för en tvättmaskin och gärna en torktumlare också eller i allafall plats för en torkställning ;) 

.

Dammsuga å vaska, sen vänta
På att À ska komma hem så vi får käka middag, gav upp de där med köttbullar och makaroner som vi skulle ha ätit i förrgår, igår och idag och fixade hem varsin coopsallad ist :) sen ska jag tända massvis med ljus, käka dipp och grönsaker och se en förjävla bra tjejfilm medans andre spelar tv-spel :) 

Stäääääda

Nu jäklar ska jag försöka orka att städa här, har dragit ut på de allt för länge nu, brukar försöka orka/hinna städa iaf en dag i veckan, de tar ju som ingen tid att städa våran lilla etta, men de är de där å komma sig för å börja. Och sen att de kommer se lika förjävligt ut i morgon gör ju inte att man känner sig mer pepp för att städa.. Nej, dags att fortsätta städa nudå :) 



:)

Idag är de jobb 9-15 som står på schemat, sen ska jag försöka hitta ork att städa här hemma :) 

Vet inte vad de är med mig, är så jävulskt trött hela tiden, trots att jag somnar rätt tidigt och sover ju typ 8 timmar/dygn, äter mina järntabletter och enomdagen vitaminer, rör på mig osv. Men lik förbannat är jag dödstrött. Haha.. 

Nej, dags att stiga upp ur sängen och göra sig redo för att åka iväg och jobba :) även om sängen lockade en aning mer idag ;) haha..