Glossybox

Nu jäklar har jag börjat prenumerera på glossybox, har hört mycket bra om de så måste ju såklart testa :) 5 produkter 1 gång i månaden :) tog dock de erbjudandet där man betalar 139kr/månad för att se om man vill fortsätta med det :) 

Http://www.glossybox.se/referal?CI=MTE1NzQz




:)

Barnvakt idag, kommit tidigt till Luleå, dagen startade med ett besök på OKQ8 i Ökx för att inhandla spolarvätska, häller i en HEL dunk och upptäcker då att spolarvätskebehållsren läker... Och de var inte lite de läkte :/ så de var den spolsrvätskan de... 

Har iallafall hunnit med endel idag, familjen Andersson skulle ju på bröllop idag så jag har klippt en massa huvuden, fixa frisyr på Renée och bara annars hållt på svettas ihjäl. Följde med på bröllopet för att sedan köra barnen därifrån då de var en barnfri fest. Så jag och barnen har myst och små tjaffsat hela kvällen, men mest myst såklart <3 hunnit bada i deras pool, eller Eddie tyckte att jag också skulle bada så han öste hinkar med vatten på mig, men de var faktiskt rätt skönt :) sen käkat middag, glass på det, de har varit helt tokiga nu på kvällen, myst framför ett X antal filmer, och nu efter alla om och men har även den stora av dom somnat! Han har ju så jäkla mycket att berätta, fråga och fundera över Lill söt killen där <3 så vi har surrat och sen tillslut somnade han också, men att jäklar vad han är omtänksam och snäll den lilla killen <3 sa till mig "faster, vi stoppar täcke på Lava och Nisse (Nisse är hans lilla gossedjur) så dom inte fryser" åååh kan då säga att fasterhjärtat smälte <3 

Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något tills de andra i familjen kommer hem, sen sticker jag till Piteå och hämtar hem Andre <3 eller hämtar han till Luleå :) han har stuckit till pdol för partaj :) 

Nisse



<3



<3

<3

<3

.

Äntligen är de nya fönstrena och balkongdörren på plats i lägenheten!! Skönt! Dom hade bara kvar lister att stoppa upp, så ikväll när jag kommer från jobbet ska jag börja städa lite smått  och flytta tillbaka alla grejer! :) om jag orkar annars får de vänta tills nästa vecka :) sen är de bara att packa väskan igen, för på fredag efter jobbet sticker jag till Överkalix, sen på lördag iväg till Luleå å vara barnvakt! :) 

Nu ska jag strax hoppa på cykeln och dra iväg till jobbet :) 

.

Tillbaka i gve igen efter en snabbvisit i Överkalix! Min lediga tisdag spenderades tillsammans med andre och enya på förmiddagen, drog till garbins och bada och lekte i sanden, sen på kvällen blev de att fiska och grilla korv! :) mysigt! Och nu är de bara jobb onsdag, torsdag och fredag sen sticker jag neråt igen. Och på lördag ska jag vara barnvakt åt Eddie å lava :) hoppas på att A också hänger med ner till Luleå :) 

Nu ska jag sätta igång med städandet på jobbet, sjukt tungt i denna värme... Men inte så mkt till val :) 

.




Marknadshelgen är över, hann ju tyvärr bara fira marknaden 1 dag, men de räckte gott och väl, för blev all in på lördag :) men kul hade jag! Ligger i sängen och myser med en sovandes andre innan jag ska åka upp mot Gällivare och jobba! Känns lika trist som förra måndagen att måsta åka upp och lämna andre sovandes här i sängen! Men snart är hans semester också över och han kommer upp,,, eller snart å snart, 2 veckor kvar :( 

Gillar inte alls att måsta vara själv i lägenheten :( inte de minsta kul!! Nej nu ska jag göra mig redo för att åka, får nog bli en liten tur till bränna och OKQ8 innan avfärd för lite frukost :) 






.

Idag börjar Ökx marknad, känns trist att jag aldrig kan befinna mig i Ökx då de är, har nog varit ledig 1 marknad sen jag började jobba, men till nästa år ska jag tamefan se till å vara ledig :) Jaja, hinner ju gå ut på lördag iallafall :) och de lär nog räcka ;) lär nog vara nog risig på söndag ändå ;) 

Sitter på lunchrast, förbereder mig för att gå ut i butiken och jobba igen och svettas sönder, är så sinnessjukt varmt här på jobbet, så fort man rör sig blir man varm! Haha... Jaja, bara att stå ut ;)

Saknar min älskade A sjukt mycket också <3 men på lördag får jag pussa på han igen <3

Nej dags att gå å jobba :)

:)

Ledig dag idag, började dagen med ett pass på gymmet, men var olidligt varmt där så fick bli en snabb sväng, sen frukost på balkongen, systembolaget och inhandla dricka inför Ökx marknaden, och nu ska jag gå och köpa så jag kan göra mig lunch/middag, får bli skinksallad idag, sen tänkte jag faktiskt ta tag i å göra klart kuddarna till balkongen, för som de är nu kan man inte vara inne i lägenheten, varmt så förbannat och grejerna står huller om buller då vi väntar på att dom ska komma och byta ut fönster och balkongdörr. Men nu har dom ju i allafall börjat byta i lägenheterna i våran trappuppgång :) så förhoppningsvis får vi ställa tillbaka alla grejer typ nästa vecka?! :) 

Nej dags att traska mot coop och inhandla lite mat, sen sy lite kuddar innan jag ska hänga gäng med Hanna :)

:)

Sista dagen på semestern, känns tungt att måsta åka tillbaka och jobba, vill ju helst vara ledig och bara ta dagen som den kommer då de är sånt här go väder :) men de är bara bita ihop, och får ju dessutom tränat då jag åker upp så de är ju inte fy skam, har ju fasiken inte tränat på typ 5 veckor ;) nu ska jag hoppa i duschen, packa ihop mina grejer och bara ta de lugnt för imorgon bär de av mot gve och jobb :) 

.

Sista semesterveckan :/ känns trist att måsta åka tillbaka upp till Gällivare och jobba då A äntligen fått semester :( men de är bara att gilla läget.. Ska njuta till 100 % av min sista semestervecka och steka gärnet i solen :) och nästa vecka ska jag tamestusan ta ut 4 veckor och ha samtidigt som Andre :) 

.

Snart går jag in på min sista semestervecka :/ känns trist, hade velat vara ledig hela sommaren helst :) men sånt är livet ;) men äntligen börjar ju sommaren komma, så nu jäklar ska jag steka varje dag solen kikar fram :D måste ju synas att man haft semester ;) 

Sitter ute på gården för tillfället och väntar på Linnea och Erik så vi kan fara till poolen å steka å bada :) sen kanske man orkar städa å tvätta bilen också?! :) 

.

Börjar redan ha ångest över att min semester snart är slut, 9 dagar kvar! Och trist att åka upp igen då andre fortsätter med 3 veckors semester efter att jag börjat jobba igen :/ men nog vetja de ska gå bra de också :) då jävlar ska ja köra igång med träningen igen! Har fasiken inte tränat på över 1 månad :/ 

Men efter semestern är de stenhårt! Då jävlar ska de bli ändring på kroppen! 

Nu ska jag börja krypa ner under täcket och sova så man orkar stiga upp i tid i morgon för dom har ju fasiken lova go väder :)