-

Fick den här bilden skickat till telefonen här för ngn dag, man kan ju inte bli annat än glad :) mosters hjärta <3


-


-

Idag har jag jobbat min sista dag på lilla salongen, lite små tråkigt att inte få jobba ihop med Marie och Erika nå mer! Känns konstigt, har liksom inte riktigt förstått att jag slutat där tror jag, gick ju så fort från de att jag sa upp mig tills de att jag fick sluta, endast en vecka!

Men ska bli kul att komma till något nytt, Och tror att de kommer ge mig mer att vara på satch, sen tror jag att jag kommer trivas galet bra där! Trivdes redan från första stund när jag var där å provjobbade!

Så från och med måndag hittar ni mig på satch inne i shopping :) ska bli himla spännande!!

Fick go middag "hemma" på Tuna när jag kom hem för att fira mitt nya jobb :) och nyss har vi legat och tryckt i oss chips! Nu ska jag börja tagga ner med go sakerna! Vill börja träna igen, funderar på att köpa gymkort nästa månad, behöver träna! Blir så rastlös å slö nu när jag har börjat träna lite mer seriöst och sen inte tränat på huuuuur länge som helst!!

Tror jag ska släpa med mig springskorna till Luleå och börja springa igen! Älskar känslan efter att man sprungit tills benen knappt bär en!

Nu vart de från de ena till de tredje som vanligt i mina blogginlägg,


Nej, Dags att krypa ner under täcket och sova, för i morgon blir de att stiga upp tidigt sticka iväg och städa ur lägenheten!


-

Har varit förbi till lägenheten en sväng efter jobbet, påbörjat städningen, städat nästan hela toan, så nu är de bara resten kvar!! Funderar på att åka dit i morgon också efter jobbet och fortsätta städa så de går fort på lördag när vi ska städa ur på riktigt, eller kanske hålla mig på Tuna och boka tvättid istället?

Skulle behöva göra båda delarna!! Kanske jag vaknar extremt tidigt på lör istället och åker och börjar städa ur tills andre kommer från ökx?

I morgon är min sista dag på lilla salongen, känns konstigt! Har ju faktiskt varit där i 9 månader nu och jobbat, och innan de haft praktik i typ 1 år och hunnit träffa helt underbara arbetskompisar!

Men tror de kommer ge mig mer att jobba någon annanstans, där jag kanske kan ta mig tid att öva till gesällprovet, få jobba mer osv!

Ska bli spännande att få börja på ett nytt ställe :) ser verkligen fram emot de!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag lägga mig framför tvn, vänta på att André ringer, sen förbereda mig inför min sista arbetsdag på lilla salongen!




-

Inte många dagar kvar till helg nu :) jag längtar så himla mycket efter andre, men som sagt inte många dagar kvar tills jag får pussa på han igen <3

Och i helgen är planen att städa ur lägenheten så de är bortgjort tills den ska besiktas :) ska bli skönt att bli av med den, och framför allt slippa silverfiskarna!! :)
Nu ska jag göra mig redo för att fortsätta jobba :)


-

Dagen kunde ju inte börja bättre än såhär!!!!! Ett litet samtal gjorde min dag :)


-

Är sinnessjukt trött idag, hade absolut inte tackat nej till att få ligga kvar i den sköna sängen i allsån! Men de var bara att kämpa sig upp ur sängen på morgonen när klockan ringde!! Vaknade till och med lite tidigare för att hinna pussa på andre innan han for iväg till gve!

Kan ju berätta lite om helgen då,

Fredag blev de jobb 11-18, sen till Tuna, käka maxmat och lega mest i soffan resten av kvällen, på lördag bar de av upp mot ökx, umgicks med Angelica och Jessica, sen blev de middag i Kalix älv för att sedan dra vidare mot annegelica där festligheterna började, spela spel och drack lite grann för att sedan vandra vidare till hotellet!

Igår vaknade jag upp Och var sliten efter festligheterna, men de var bara hoppa in i duschen och göra sig redo för att åka till Luleå och flytta! Gick rätt fort som tur var, nu är de bara lite små skrot kvar att köra hem och städa ur, sen är den redo för besiktning! Skönt att bli av med den!

Idag blir de jobb 11-18, sen ska jag hem till Tuna och mysa med Eddie sen tror jag att de får bli en tidig kväll för mig! Ledig i morgon, sen är de jobb ons-fre sen sticker jag till ökx igen :)


-

Allt bara flyter på just nu :) livet känns så himla bra, och det flyter på med jobbsökandet, har hunnit vara på 2 jobb intervjuer sen jag blev deltidsarbetslös, vilket är typ 1 månad bara, och livet känns underbart! Saknar dock min andra hälft som är i gve och jobbar! :/ men på lördag morgon får jag ÄNTLIGEN pussa på han igen <3


Har varit och provjobbat idag, riktigt roligt! Hoppas jag får jobbet, känns som att jag skulle kunna trivas riktigt bra där! Dock skulle jag önska att andre hade kunnat bo med mig i Luleå i såfall, men han har ju då fått jobb i gve! Så de kan jag ju bara drömma om! Eller på helgerna kan han ju bo med mig :) men hade önskat att han kunde bo me mig även på veckorna :)

Sen har jag även fått erbjudande om att jobba extra på ett ställe i ökx idag också, dock inte som frisör!! Men ett jobb, så får jag inte på de jag varit och provjobbat på idag sticker jag nog till ökx och jobbar där :) För jag behöver verkligen en normal lön! En lön man klarar av att leva på!!

Men men, återstår att se hur de blir me allt de där med jobb, om jag blir kvar i Luleå eller om jag flyttar hem till ökx? Eller kanske gve? Ingen som vet! Men snart vet jag förhoppningsvis :)

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag ligga i soffan hos familjen Andersson och ta de lugnt! I morgon blir de jobb på lilla 11-18! Sen tar jag helg :)



Jag saknar min älskade André nå så sjukt mycket <3


-

Jag saknar min älskade andre <3 hur ska jag klara av att vara särbo med han? Kommer bli galen!! Tur jag kommer ha min underbart söta brorson i närheten som får mig på andra tankar!

Men tror de kommer bli sjukt jobbigt ändå att leva särbo liv! Vill inte, vill inte, vill inte!!! Blir ju galen av att vara ifrån han bara efter en, två dagar!


I morgon ska jag och provjobba, ser framemot de! Men börjar bli rätt nervös :) men håll tummar å tår att de går bra :)


Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag bädda ner mig under täcket och försöka sova!


-

Har varit barnvakt åt Eddie i måndags och igår, medans Renee legat sjuk och Danne jobbat! Himla mysigt, har hunni leka och härja en hel del, riva ut halva lägenheten och varit på promenad :) och idag ska vi gå på stan, men då ska även Renee följa med om hon känner sig piggare :)

Och efter stan är min plan att åka hem till porsön och packa resten av alla grejer i flyttlådor! För på söndag ska vi köra hem alla grejer från lägenheten som är kvar! Sen flyttar jag in på Tuna tillsvidare :) sen får vi se vad som händer och sker :)

Och i morgon ska jag och provjobba på en salong i Luleå :) kul!

Nu ska jag mysa med Eddie <3


-

Var helt slut igår efter att ha varit på dop och lekt med alla barnen! Sov mest hela kvällen! Haha!

Och idag bär de av till Luleå igen och fara på kalas hos fasters gosse som fyllt år :) sen i morgon blir de att vara barnis åt Eddie ! Kanske vi orkar hos ut på en prommis med vagnen :)

Nu ska jag vila en stund innan vi sticker till Luleå :)


-

Har varit ledig Hela veckan och tillbringat hela min lediga vecka i ökx, jobb i morgon 11-18, sen sticker jag upp mot ökx igen, dop på lördag, sen tillbaka till Luleå på söndag då de blir kalas för fasters stor kille som blir hela 1 år i morgon <3

Sen är jag ledig sön-ons, ska och provjobba på ett ställe i Luleå, sen jobb fre och lör på lilla!

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon!

Godnatt


-

Idag fyller min älskade André år <3 Grattis älskling <3

Och på 2 dagar fyller även fasters lillkille Eddie år <3

Jag älskar er :)


-

Åkte upp till ökx igår och blir här tills på fredag morgon :) då de blir att åka och jobba 11-18, sen åker jag tillbaka uppåt med min moster och hennes man på fredag kväll, för på lördag blir de dop för kusin Molly! Sen på söndag bär de av till Luleå igen för 1års kalas för fasters prins <3

Shit vad tiden går fort, fasters lillkille blir redan 1 år <3
Och går säkert minst lika fort tills mosters prinsessa också blir 1 år <3

Idag hade jag faktiskt tänkt åka mysa med storasyster och enya <3 sen kanske jag skulle behöva åka och hälsa på mormor och morfar också :)

Morfar säger alltid när jag kommer hem till ökx att de är så länge sen han sett mig, oavsett när jag varit hem sist ;) så nog vetja man måste åka hälsa på dom nå :)

Nu ska jag stiga upp från sängen, äta lite frukost, sen ska jag dra mig hem till nybyn :)


-

Somna på soffan och vakna där vid 3 tiden av att de tokplinga på dörren, försöker se genom fönstret vem fan de är, öppnar dörren och då är de andre som sitter där i snödrivan och vill in! Haha!

Han är allt kul min andre! <3

Har väl sovit kanske Max 3 timmar inatt, så är hela gode trött!!

Min plan är att fara iväg och träna här på ett tag, om jag orkar vill säga, har ju som sagt knappt sovit inatt, sen ska jag åka och hälsa på Danne, Renee och Eddie när dom kommer hem :)


rösta på mitt rum


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

-

Jag ska fan lära mig avtalsboken utantill!!

Började dagen med att vara fett less och kände mig inte alls sugen på att gå på jobbet! Men sen fick jag ett samtal som gjorde mig på himla bra humör :)


Söker fortfarande jobb för fulla muggar, och de går faktiskt frammåt med mitt jobbsökande! Inget direkt napp ännu, men de går frammåt, och de känns så himla kul :)

Gruvar mig för när andre börjar i gve, vill inte vara särbo med han jag älskar att ha i min närhet nästintill 24 timmar om dygnet! Ååh, kommer vara så jobbigt! Men jag har ju faktiskt min kära bror, min underbara svägerska Renee och min älskade brorson Eddie som jag ska bo hos ett tag framöver, och jag älskar att ha dom i min närhet också :) så nog kanske jag klarar de här!

Nu håller vi tummarna och hoppas på att de här blir bra!!

Nu ska jag käka mat, sen ska jag spendera resten av kvällen med att skruva isär lite möbler :)


-

Varit i ökx sen i lördags och de har varit helt underbart skönt :) ville verkligen inte åka tillbaka till Luleå idag! Men jobbar ju i morgon så var ju illa tvungen! Har varit såååå skönt att få vara ledig ända sen i lördags, hela 4 dagar i sträck! Är aldrig fel, men hade nog hellre jobbat å tjäna pengar!

Har hunnit ränna runt massor under dagarna i ökx, hunnit sitta ute och grilla i nybyn, myst med Enya, myst med Eddie, hälsa på i Kalix älv, hälsat på Andres farmor, hunnit vara till Kalix fram å tillbaka, hunnit hälsa på Angelica och Gont, hunnit umgås med Mysan och Leo! Ja som sagt hunnit ränna runt en massa!

Och idag har vi kommit tillbaka till Luleå, hunnit vara å storhandla osv! Sen har jag även hunni vara och böja till bågarna på glasögonen för att dom vill till att halka ner på näsan så fort jag tittar ner, men helt ärligt blev de allt annat än bättre när hon böjde till dom, hade kunna göra de bättre själv!!


Nu ska jag smälta maten sen är min plan att fara och träna, och jag hade tänkt träna hårt som tusan idag, känner att de behövs, de är nga dagar sen jag tränade :) hade ju tänkt fara på combaten. Men den blev inställd :/ jag som var så taggad :)


Underbara <3

Se så underbart söta syskonbarn jag har <3

Moster/faster älskar er <3


-

Varit hos Anne w ikv och suttit där å surrat med nga tjejjor, sen när Anne w skull gå sova så for jag, Helena och josse och ranta runt kring bränna och sen for jag å kolla läget vad andre å dom gjorde! Å nu ligger jag i sängen i allsån, andre ligger i duschen som vanligt och om jag känner han rätt kommer han nog ligga där tills på morgon :)

Men nu ska då jag sova iaf, för i morgon är de fullt upp, tänkte att jag skulle hinna mysa med Fasters prins innan han sticker tillbaka till Luleå, hinna tvätta lite och sen ska jag och mysa med mosters prinsessa :)

Är tydligen ledig ända till på torsdag klockan 11, skönt, dock jobbar jag nästa lördag också! Och enligt avtalsboken ska man jobba MINST 20timmar/vecka, vilket de inte blir nu till veckan! Och sen kan man ju inte kalla de att jobba extra på lördag eftersom jag inklusive lördag jobbar 17timmar till veckan (har nämligen fått erbjudande att jobba extra på lördagar)

Är less på att alltid måsta påminna om hur de ska vara och hur de inte ska vara! Vad som är rätt enligt avtalsboken och inte! Att man ska måsta hålla reda på allt sånt själv, jag kan snart hela avtalsboken utantill!!

Nu ska jag sova! Godnatt


-

Jobbat idag, varit mycket att göra! Och de är så himla roligt!!

Sitter nu på bussen på väg till överkalix, min plan är att stanna där till på måndag :) och bara göra ingenting :) njuta över att få vara ledig :) de känns som att de behövs! Har varit helt slut hela veckan, men i helgen ska jag vila upp mig :) vet dock inte alls hur jag kommer jobba i veckan, hoppas på att jag får jobba mycke, för behöver verkligen pengarna!

Känns skönt att bara ha drygt 1 1/2 hyra kvar att betala, sen får vi se vad som händer?! Blir galen på att inte veta vars jag kommer bo och jobba nu när vi sagt upp lägenheten! andre börjar ju jobba i gve och jag kommer tillsvidare bo hos Danne å Renee på deras soffa, men där kan jag ju inte bo hela livet, eller tills jag gjort mina förbannades timmar, är ju inte kul för dom att jag kommer där och inkräkta! Haha!

Så tillsvidare bor jag hos dom, sen, i värsta fall får jag flytta hem till ökx, kanske hitta nå litet jobb där? Söka jobb i gve när andre fått lägenhet där?! Inte vet jag, och de gör mig galen! För jag är en sån som planerar!

nu ska jag sova en stund! Hio


-

Andre har stuckit iväg till ökx redan igår, och Danne och Renee har åkt upp ikv för att lämna Eddie hos mamma och pappa, så ikväll får jag ha Fredagsmys själv :)

Har inte ens orka laga mig middag idag, var slö som vanligt när jag är själv hemma och gjorde de enkelt för mig! Köpte en panpizza! haha! Hatar att laga mat och ännu tråkigare blir de om man måste laga mat till sig själv!

Sen ska jag ligga på soffan resten av kvällen, kanske se lite oth eller despis och äta lite chips :) i morgon är de jobb som gäller, sen hoppar jag på bussen till överkalix och blir där ända till på måndag :)

Skönt! Nu diska undan och ta en dusch sen snöra sig i soffan :)


-

Fredag idag, jobbar 10-18, sen efter jobbet bär de av till Tuna för Fredagsmys med familjen Andersson :) och i morgon är de jobb 10-15, sen sticker jag iväg till ökx! Känner mig inte de minsta sugen på att åka buss!! Gillar inte alls att åka buss och speciellt inte när man måste åka själv! Är så jävla långtråkigt!

Nu ska jag kolla igenom väskan å se om jag glömt packa ner något, sen ska jag trycka i mig frukost och göra mig redo för jobb! :)