:)

Då börjar jag på min 2a semestervecka, hade ju lätt kunna vara ledig typ 4 veckor till ;) men får nog bli lite mer semester till hösten/vintern :) idag blir de först lite klippning, sen klockan 1 plockar jag upp lillasyster och hund och åker iväg och sover hos mammsen i Luleå och busar med syskonbarnen <3 myyyys :) 

Trist bara att lönen typ försvinner så fort den kommer in på kontot!!! Men lite shopping ska vi nog allt hinna med också ;D hehe... 

Nu ska jag gå och göra mig nå frukost sen iväg å klippa, packa, åså vänta tills Maya slutar :)

S E M E S T E R!!!!!!

Fy fasiken va gött å ha semester, mindre gött att vädret är skit! :( men är bara hålla tummarna att resten av semestern blir bra :) 

A har kommit ner till Ökx igår också så vi ska bara mysa å hitta på saker tillsammans <3 

Nu ska jag gå i duschen åså göra mig färdig för dagen :) 

:)

Helt ok dag, hunnit med att mysa å busa med Syskonbarnen, varit hos mormor å morfar för att fira deras 55åriga bröllopsdag, hunnit busa ännu mer med syskonbarnen, umgåtts med min fina vän och svägerska Angelica, sen iväg till Erik å Linnea för att spela skipbo! Och nu ligger jag på soffan i nybyn och ska till å sova! Upp tidigt i morgon för Springtur med Angelica, kan behövas efter alla jävla gosaker jag stoppat i mig idag, känns som att de ända jag gjort idag är å stoppa mat i käften ;) men från och med i morgon och 3 veckor fram är de ut på Springtur som gäller för min del :) speciellt då ja inte kan träna styrketräning under semestern :/ så nu får de fan i mig vara färdigätit, punkt slut :) nej nu ska jag ta å försöka sova :) lär ju säkert vakna super mega tidigt i morgon (brorsbarnen har en förmåga att alltid stiga upp vid typ 6 på morgonen) och när dom kommer å myser med en så kan man ju inte stå emot så man måste ju vakna :) 

Och i morgon kommer min älskade och helt underbara Andre till Ökx <3 hojj va jag saknar han <3 en hel vecka tillsammans, sen utan varandra, åså en hel vecka till tillsammans <3 underbart! Men hade önskat vi kunde ha semester 3 veckor tillsammans, men 2 är bättre än 0 :) och jäkla va vi ska mysa på och bara hitta på saker tillsammans <3 har jag sagt att jag älskar den karln helt sinnessjukt mycket?! :) han är min andra halva <3



Nej, jäkla va klockan skena iväg! Godnatt! 

:)

Lugn midsommar, fick snål skjuts till Ökx så kom lite tidigare än om ja sku ha åkt buss :) skönt å slippa åka buss och skönt att komma fram tidigare :) 

Och lugnt midsommarfirande, hunnit hälsa på hos moster och busat med brorsbarnen <3 nu nån Lill cider åså en bastu :) sen blir de skipbo å Uno ;) 

Glad midsommar :)

.

Blir en super lugn midsommar helg för min del, inte de minsta sugen på utgång och festligheter! Så istället åker jag hem till Ökx och myser med familjen :) men vem vet? Man kan ju hinna ändra sig 100 gånger om :) 

Nu ska jag strax promenera mot jobbet och jobba några timmar, sen hoppa på bussen mot Ökx :) 

:)

I morgon midsommarafton, de kan man ju inte tro, skit väder ute och kallt! Hade lätt kunna dra på mig mössor och handskar på morgonen då jag gick till jobbet. 

Blir lugnt midsommarfirande för min del, ska umgås med mina fina vänner och bara ta de lugnt. Sen på lördag morgon sätter jag mig på bussen hem till Överkalix :) och klockan 14.15 i morgon tar jag semester :D hur gött är inte de? Min allra första semester någonsin :) och mitt schema för semestern är redan fullspäckat, ska hinna hälsa på så många som möjligt och hinna göra så mycket kul som möjligt på 3 veckor :) 

Men först och främst ska jag och A hitta på nå kul :) inte alltid man hinner med de roliga. Men nu är vi ju trots allt ledig 2 veckor tillsammans så då ska vi nog hitta på nå kul :) 



:(

Andra dagen sjukskriven från jobbet! Hatar att ligga hemma sjuk, man blir så förbannat rastlös och uttråkad! Men just nu är mensvärken inte lika farlig! Nu har jag ju orkat vara upp ur sängen någon enstaka timme! :) så i morgon blir de att knapra pronaxen eller starkare alvedon åså åka på jobbet, för har varken ro eller råd att ligga hemma!! Men alltså sån här helvetes mensvärk har jag aldrig någonsin haft? Hoppas jag aldrig behöver uppleva de igen! 

Nu ska jag slå igång någon film :)


:(

Mensvärk x 1000, usch va jag hatar de! Har sån jävla värk att jag blev tvungen sjukskriva mig från jobbet idag :( inte ofta jag har besvär av de, men har haft så ont så jag ville spy i bilen från Ökx :S så idag ska jag bara ligga i sängen och försöka bli av me de här!!! 

:)

Känns i kroppen att de var 30 års kalas igår, usch! Sliten är bara förnamnet av vad jag är idag, men de var en kul fest med en gnutta för mycket alkohol i kroppen, haha... 

Försökt göra så lite som möjligt idag, hjälpt dom städa i byastugan, myst och lekt med Andres syskonbarn och bara varit sjukt BF, men nu blir de en dusch åså krypa ner bredvid A, i morgon sticker vi hem till gve igen :)

:)

Få timmar på sömnkontot inatt, är så sinnessjukt varmt i lägenheten, sen kom jag mig ju inte i säng förens 24.00 då ja börja måla naglarna och fixa me annat, sen stigit upp klockan 5 :) så ja jag lär nog vara sjukt trött ikväll :) men nu är väskan packad, håret och sminket fixat så nu är jag redo för kalas hemma i Överkalix :) eller nästan, hårsprayet tog ju såklart slut :( så lite (läs mycket) spray på frisyrn så är jag helt redo :) Men först några timmars jobb :) fast börjar inte förens 9.15 idag, så än har jag ett tag kvar :) fixa nå frukost åså nå lunch att ta med till jobbet :) 



Små risig frisyr, men de finns inget som inte lite spray kan fixa :) 


:)

Väskan packad, och disken bort gjord! Nu ska jag ta en låååång dusch, plocka brynen åså krypa ner under täcket och sova, för i morgon blir de att stiga upp tidigt och fixa sig så jag är färdig direkt jag kommer mig till Ökx! 



:)

Usch vad jag slöat med både träning å mat i veckan, har bara tränat 2 av 4 pass, ätit sjukt mkt onyttigt såsom utemat osv. Och inte en enda promenad! Uscha... Men från och med måndag är de fan skärpning.. Men först blir de 30 års kalas i Ökx i morgon, sen så ska jag skärpa mig :) 

Nu ska jag packa väskan, sen i morgon sticker jag till Ökx och 30års kalas :) 

Järnbrist?

Tänkte köra ben träning nu på morgonen, men helt ärligt tror jag att jag utesluter morgonträningen för jag är så sjukt trött.. Kan inte fatta att jag är så sjukt trött på morgonen även fast jag somnat i lagom tid hela veckan, men lik förbannat får ja knappt upp ögonen då Alarmet  ringer.. Kanske börjar vara dags att äta järntabletterna igen?! 
Nej får bli kvällsträning idag. Även fast de lär vara matat med folk! 

Tycker de känns som en Lill svacka i träningen just nu, gått segt å träna hela veckan! Men har ändå tränat 2 av 4 pass :) 

Nu ska jag ligga å morrna mig under täcket innan jag ska göra mig klar för jobb :)

.

Känslan som uppstår då man stått och laga mat till 8 på kvällen och sen ska ändå ingen äta de... Jag har svårt att äta på kvällen och andre ligger å sover, Jaja, då finns de ju både till lunch å middag i morgon :) 

Nu ska jag stoppa färg i håret och hoppas på att slutresultatet blir bra :)

.

Trött nå så jävulskt... Och blir ju inte bättre av att de är skit väder ute! Men de är bara pallra sig iväg och träna :) 
Sen käka en fruktansvärt god frukost och göra sig redo för jobb 12-18 :) 

Sen får jag äntligen fortsätta sova :) 

:)

De här med att äta nyttigt och röra sig mer och inte bara träna styrke har hittills inte gått nå vidare :) fuskar med maten och promenaderna till och från jobbet känns alltid så jobbiga :) men från och med i morgonen är de fan i mig hård körning! För de här går inte!! Slut på onyttig mat, sluta slöa med att laga mat, röra på mig mer och försöka minska mat portionerna :) nu jävlar :) 



:)

Fy fasiken vad underbart då sommarvärmen kommit, hinner ju inte steka så mycket i solen då jag jobbar hela tiden, men på lunchen är de pressa i solen som gäller ;) 

Sen att vi har kvällssol på balkongen är inte heller fy skam :) så skönt att ligga där och bara slappa efter jobbet :) 

Och nu har vi ju fått dit lite blommor också så nu är balkongen nästan helt klar :) ska bara fixa nå kuddar dit ut så är den helt redo :) 

Nu ska jag ta och packa väskan och sen hoppa i sängen, för imorgon bär de nog av mot Ökx då jag liks jobbar halv dag i morgon och ledig fredag :) fick ju tillbaka på skatten idag också så då kan jag ju unna mig lite bensin och åka neråt :) sen är de ju jobb på lördag så sticker upp över dagen bara sen tillbaka :) 


Nej, dags att packa väskan och göra sig redo för sängen så man orkar jobba i morgon :) 

.

Då man sett framemot att få ta lite sovmorgon, och man blir väckt typ 1 timme innan alarmet ringer!!!!! De kan göra mig på fruktansvärt dåligt humör!!! Och att jag dessutom har så svårt att somna om!!! Nu ska jag iväg å träna och göra av med lite dåligt morgonhumör!!

....

Lägenheten är i en enda jävla röra, så är väl bara att sätta igång då, iallafall plocka undan disk!! Hojj... Sen ska jag slinga håret, färga brynen och bara ta de lugnt :) i morgon måndag och jobb! Åså träning innan jobbet då förstås :)