.

Är mycket på jobbet nu börjat 8 istället för 10 måndag och igår, och idag får de allt bli att börja redan 8.30 så vi hinner ikapp, har sisådär 5 pallar att packa upp, lägga in i datorn och sätta pris på. :) så ja vi har att göra i ett par dagar på jobbet :) men de är kul att alltid ha något att göra :) men de känns i kroppen också, börjar känna mig rätt trött :P nej, en redbull och activia på de här så man kanske kommer igång :) 

Sen blir de nog kanske Ökx en sväng med andre efter jobbet och kika på höstmarknaden :)  

.

Spenderat största delen av min lediga dag i Överkalix, började dagen med att köra bil 13 mil, väl framme hos mamma och pappa bestämde jag och lillasyster att vi var sugen på frukost från brännvalls, så då for vi dit och inhandla lite go mat, sen hann vi med att hälsa på storasyster på jobbet, sen vidare för att fördriva tid i nybyn innan jag skulle iväg på banken :) sen var de bara att styra vidare hem mot Gällivare igen! Hunnit med lite styrketräning, blev dock ingen hårdkörning då jag inte är riktigt kry i kroppen, den här jäkla förkylningen vägrar ju bryta ut ordentligt som vanligt! Sen hem och försöka få A på bättre humör, dvs plocka till ;) så nu är tvätten vikt, väskan uppackad och då är de väl lika ta tag i disken också då så kanske han blir lite glad åt mig i allafall? ;) 

Sen en lång lång lång dusch, blev faktiskt lite sugen på att göra lite höst fint i lägenheten, men de får nog faktiskt vänta till på lördag eller söndag :) då blir de storstädning och byta gardiner å sånt :) kanske måste fara inhandla mig nå nya gardiner till vardagsrummet? :) börjar vara less dom jag har! Börjar bli less de lila där inne, men lite andra gardiner ska nog göra susen :) 

Nej dax att fixa disken åså hoppa i duschen! I morgon blir de jobb 9-18, får äran att vara med då en av våra säljare kommer, så himla kul att få göra lite annat ibland :) 

:)

Fan vad jag slöat med träningen på sistone :/ känns mer lockande att krypa ner i sängen eller soffan tillsammans med andre än att fara på gymmet 1 timme. Haha.. Kanske gör förkylningen som vägrar bryta ut helt sitt också, Men jag tog mig fasiken ut på en prommis klockan 7 på morgonen idag, och skönt var de :) sen var ju tanken att jag skulle träna efter jobbet men tror nog faktiskt att jag skjuter på de 1 dag till och börjar träningsveckan i morgon då jag kommer från Överkalix istället :) vafan, lite vilodagar behöver man ;) 

de är så jäkla segt att ta sig iväg och träna ensammen, är ju mycket lättare då man har ngn att träna med ibland i allafall :) men i morgon får de bli styrke :) sen ska jag försöka orka mig ut på morgon prommis också :) 

Sen hinna iväg på kvantum och reklamera min foundation som jag panik köpte där idag, som var använd såg jag då jag kom hem!!!! Vem fan vill köpa använt smink? Inte då jag i allafall, så får bli en tur dit innan jag sticker till Ökx för lite ärenden :) 

Nej, nu ska jag snöra i lite svart hårfärg i håret sen ska jag faktiskt gå och krypa ner bredvid A i sängen och bara mysa :)

.

Trött så förbannat, vaknade så klart då andre skulle upp klockan 5 :( och jag har ju så jäkla svårt Att somna om då jag väl vaknat :/ jag som hade tänkt träna på morgonen innan jobbet men tror nog att de får bli en prommis innan jobbet åså får de nog bli en sväng på gymmet efter jobbet istället :) för går så jäkla segt att träna då man är trött :) i morgon är de ledig dag för mig :) så då blir de ToR till Ökx, fixa de sista på banken innan vi får huset 31 oktober :) yeeeeey :D fyfasiken vad jag längtar :) ska bli så jäkla kul :) 

Nej kanske man skulle försöka sova en Lill stund :) känner att de börjar komma huvudvärk smygandes :/ (får för de mesta ont i huvudet då jag stiger upp onormalt tidigt) 



Surkärring Andersson...

2 saker har jag kommit fram till under tiden jag bott i Gällivare iallafall, folk suger på att parkera (ställer sig mitt emellan 2 parkeringar, står 2 meter ifrån bilen bredvid, parkerar mitt i jävla grindarna på jobbet (är en verkstad på gaveln) så man tar sig inte förbi, folk förstår inte vad en jävla blinkers är för något.. 

Och på morgonen då jag kom till jobbet stod de en bil parkerad mitt i på gaveln innan för grindarna så jag tog mig inte förbi, stod där 5-10 minuter, slog på tutan en sväng men likförbannat fatta ingen att flytta bilen! Så då var de väl lika att parkera på framsidan och promenera sista biten då, hade ju fan hunni gå hem och tillbaka innan dom fått tummen ur å flytta bilen!!! Och hade han bara stått typ en halv meter - en meter åt sidan hade jag ju sluppit förbi! 

Sånt där kan störa ihjäl mig, folk som inte kan behärska en bil och folk som inte kan parkera utan verkligen ställer sig mitt i.. Jag är väl säkert inge bättre men ändå :) 

Nedräkningen har börjat!

Nedräkningen har börjat! 
Efter lite funderingar hit och dit är de äntligen vårat, huset som vi länge varit sugen på men som pga olika anledningar inte blivit något av är äntligen vårat :D  och de känns helt perfekt, eller nä mer än perfekt! 

Så jäkla mysigt med ett hus och skönt att slippa bo hos andra då man kommer hem! Vi kommer ha de som "stuga" tills vidare i allafall :) alltså vara där då vi åker hem till Överkalix :) och de ska bli så jäkla mysigt att få göra detta hus till vårat alldeles egna hus! Mitt och Andres hus <3 

31 oktober får vi nyckeln till detta underbara hus och får börja göra om de till vårat egna <3 

Tror ni jag längtar något? :) lycklig är bara förnamnet av vad jag varit de senaste veckorna och är just nu :) 

De enda som snurrar runt i huvudet just nu är hur vi ska inreda de, hur allt ska se ut osv! Googlar på inspiration flera gånger om dagen och bara längtar mer och mer tills vi får låsa upp dörren för första gången :) 


Vårat alldels egna fina hus <3 

.

Trött som fan idag :/ 

Fick bli prommis till jobbet på morgonen, eller hade inget val då jag inte kunde ta Andres bil idag och min är i Ökx :( sen en prommis hem efter jobbet då andre måste börja redan klockan 7 ikv :(  åså ta cykeln och fara och träna :) skönt att röra på fläsket, Sen ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen och inte göra något alls. 

Nej dax att gå ut och jobba igen då :) 

.

Less är bara förnamnet av vad jag känner mig just nu.. Men varje dag kan väl inte vara en dans på rosor! Och de där playstationet tror jag åker ner från balkongen snart! Usch, känner mig som en riktig jävla surkärring just nu! Men de kanske går över snart, ska ta en prommis till Konsum och köpa mig nå gotta så kanske humöret går uppåt! 


:)

Är helt slut i huvudet idag, förstår inte varför jag är så förbannat trött hela tiden. Har iaf jobbat 10-18 idag sen vidare till kullen för att färga Cecilia och klippa hennes dotter, försöket hitta ork att packa väskan och sen ska jag ta en lång dusch innan jag kryper ner under täcket :) i morgon blir de tidig uppstigning, iväg och hämta ut paket innan jobbet sen till jobbet kl 9 för att klippa Cecilia :) 

Nej kanske dax att ta tag i alla måsten innan klockan blir allt för mycket :)

:)

Fan va trött och slö jag känner mig, orkar knappt få upp ögonen på morgonen för att fara och träna, och är för trött efter jobbet!! Tror den där berömda järnbristen börjar smyga sig på. Så får nog bli en kur med duroferon
Från och med i morgon så kanske man blir som folk och orkar röra på sig! De är så sjukt för man känner verkligen då man är "järnbristtrött" och trött! Men lite järntabletter på de här så ska de nog bli bra :) 

Ligger i sängen nu och samlar kraft för att hoppa i duschen, hade ju tänkt åka och träna efter jobbet, men jag orkar fan inte! Får bli i morgon eller onsdag istället! Nä, men kanske man skulle samla kraft att släpa sig till duschen!