-

Rätt lugn dag på jobbet idag, passa på att ta längre lunch och gick med Sanna på stan en sväng! Shoppa en skit mysig stickad tröja, och lite grejer till lägenheten :)

Sen efter jobbet så har jag haft Mamma å Majken på besök en sväng, bjudit dom på middag! Så nu har jag snart bjudit hela familjen på middag sen jag flytta in ;) Bara pappa och Simon kvar ;) alltid lika kul att ha sällskap vid middagen! Jag hatar ju att äta själv, och framför allt att bara laga mat åt enbart mig själv! Så de var kul att dom ville äta middag med mig :)

Sen var mamma snäll och tog tag i mitt diskberg :) Skönt att slippa ta tag i de :) plötsligt kändes de ut som att jag fick så himla mycket tid över ikväll! Funderade där ett tag på om jag skulle fara iväg och träna, men mina ben pallar nog inte de känns de som!

Dags att leta fram stödstrumporna och införskaffa ett par ordentliga jobbskor! För åderbråck vill jag inte ha, sen är de ju Inge vidare kul att ha så ont i benen så man håller på avlida! Så i morgon åker stödstrumporna på! Hur fula och osköna dom än är!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen slöa på soffan resten av kvällen :)

Bjussar på bild på mina älskade brorsbarn som var på besök igår :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback